Napi horoszkóp 2021. szeptember 12. – Van elég erőd!

zodi - Napi horoszkóp 2021. szeptember 12. – Van elég erőd!

Napi horoszkóp 2021. szeptember 12. – Van elég erőd!

Kos – napi horoszkóp

Lehet, hogy az időjárás teszi, de mostanában gyakran jár az eszed egy utazáson, vagy legalább egy kis környezetváltozáson. Tervezz valami különlegeset most és utazz el olyan helyre, amely nem a megszokott irányban van. Ha belegondolunk, mi valójában a tapasztalataink és élményeink összessége vagyunk, nem más. Úgyhogy kalandra fel!

Bika – napi horoszkóp

Ma egy régi trauma, vagy egy rég eltemetett probléma kerül a felszínre és szükséged lehet minden mentális erődre, ha semlegesíteni akarod. Gondolj arra, hogy most egyszer és mindenkorra lezárod ezt az ügyet, hogy később már ne tudjon a felszínre törni.

Ikrek – napi horoszkóp

Ma nagy segítségére lehetsz a környezetednek, mert szinte előre megérzed majd, kinek lesz szüksége rád. Tapasztalatoddal, tudásoddal és megértő hozzáállásoddal ma a szívébe zár, aki csak kapcsolatba kerül veled. Ma új barátságot is köthetsz valakivel, akivel később még dolgotok lesz egymással.

Rák – napi horoszkóp

Te általában megérzel előre dolgokat, de ez a mai napod mindene túltesz majd. Úgy működsz, mintha egy látnok ébredt volna benned, és alaposan meglepheted ezzel a környezeted néhány tagját. Valaki most titkolna előtted egy fontos dolgot, de könnyen lehet, hogy a vesztébe rohan, ha veled kezd.

Oroszlán – napi horoszkóp

Ma egy hozzád igen közelálló személlyel vár rád egy meghitt beszélgetés, amely már régóta esedékes volt. Ezzel most sokkal közelebb kerültök egymáshoz és olyan témák is terítékre kerülhetnek, melyek eddig tabunak számítottak.

Szűz – napi horoszkóp

Az elmúlt időszak sikerei miatt egyre határozottabb leszel és könnyen eljöhet az idő, amikor változtatnál néhány terveden a jövőt illetően. Ha nagyobbak a lehetőségek, nagyobbak lehetnek az igények is. Légy határozott és használd ki, amit az élet nyújt neked!

Mérleg – napi horoszkóp

Ma optimizmus és a lelkesedés hajt, bármibe is kezdesz, de valakinek a reakciója meglepetést okozhat számodra. Lehet, hogy most kiderül, félreismerted az illetőt, akinek a veled kapcsolatos szándékai nem is annyira tiszták, mint ahogyan azt te eddig gondoltad.

Skorpió – napi horoszkóp

Mostanában sokat foglalkozol azzal, hogy az ötleteidből megvalósítsd a leginkább életképeseket, de néha az elején nem tudni, mely elképzelésből lehet végül siker. Ne add fel, ha kudarc ér, akkor sem. Még a legsikeresebb emberek is rengeteg hibát vétenek, mire bejön nekik az az egy, amitől aztán híresek lesznek.

Nyilas – napi horoszkóp

Ma egy különleges és reménykeltő dolog történik veled, ami talán visszaadja számodra a hited, hogy lehet valódi változást elérni és vannak valódi lehetőségeid. Lehet, hogy a továbblépéshez most egy utazásra, vagy egy kis környezetváltozásra van szükséged, de erő és eltökéltség is kell, hogy ne ragadj bele az örökké csak álmodozó szerepbe.

Bak – napi horoszkóp

Mostanában remek hangulatban lehetsz, mivel minden kezd a helyére kerülni körülötted. Amit elterveztél, az általában sikerül és jó úton haladsz a kitűzött céljaid felé is. Néha azonban muszáj lenne a körülötted lévők szükségleteivel is többet törődnöd, nehogy érzéketlennek tűnj.

Vízöntő – napi horoszkóp

Ma talán egy kicsit többet lelkizel, mint az szokásos, mivel valakivel, aki nagyon közel áll hozzád egy személyes témát kell megbeszélnetek. Nagyon érzékeny dolog az ilyesmi, úgyhogy vigyázz arra, nehogy egy óvatlan elszólással végül neheztelés legyen a dolog vége.

Halak – napi horoszkóp

Vidám, optimista és lelkes vagy, ami jó hatással van a munkához és a magánéleti dolgokhoz való hozzáállásodra is. Ma viszont nem csak önmagaddal, hanem egy barát, vagy rokon gondjaival is foglalkoznod kell, mivel a tanácsodat kéri. Segíts neki, amiben tudsz, mert máshoz nem fordulhat.


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL