Napi horoszkóp 2021. szeptember 13. – Pozitív változások

zodi - Napi horoszkóp 2021. szeptember 13. – Pozitív változások

Napi horoszkóp 2021. szeptember 13. – Pozitív változások

Kos – napi horoszkóp

Lehet, hogy felmerül benned a gondolat néha, hogy elköltözz, vagy munkahelyet válts, de az ilyesmit érdemes jól átgondolni pro és kontra. Gyakran érzed, hogy a környezeted, a körülményeid korlátoznak és azt is, hogy a képességed alapján sokkal jobb helyzetben is lehetnél. Ezt jól érzed. Azért ne öntsd ki a fürdővízzel a gyereket is. Tervezz, számolj és csak utána lépj!

Bika – napi horoszkóp

Egy ilyen stresszes napon jobban teszed, ha minimálisra csökkented a kommunikációt közted és a környezeted között. Ez jó amiatt, hogy így a felfokozott hangulatodban nem bántasz meg talán senkit és amiatt is, mert így önállóan, befolyás nélkül hozhatsz meg néhány igen fontos döntést.

Ikrek – napi horoszkóp

A pénzügyeiddel kapcsolatban most lehet, hogy egy kis újratervezésre lenne szükség. Talán túl sokat költöttél az elmúlt időszakban, vagy a költségeid növekedtek meg, mindenesetre erős jelzések érkeznek arra vonatkozóan, hogy tenned kell valamit. Ne pánikolj, ez még nem a világvége, mindössze arról van szó, hogy tudatosabban kell a pénzügyekhez hozzáállnod.

Rák – napi horoszkóp

Ha ma az a terved, hogy nyugodtan teszed a dolgodat, netán mindezt egyedül, akkor lehet, hogy csalódni fogsz. Ma ugyanis bármi előfordulhat. Váratlan látogató, meghibásodott eszköz, de még nagyszámú telefonhívás is. Vegyél egy mély levegőt és vedd elő a jó modorodat. Majd holnap talán lesz nyugalmad.

Oroszlán – napi horoszkóp

Ma egy furcsa megérzés nem hagy nyugodni egy hozzád közelállóval kapcsolatban. Gondolatban már kezdesz rémeket látni, úgyhogy akkor teszed jól, ha felhívod és érdeklődsz. A legvalószínűbb az, hogy minden rendben van. Néha a megérzéseid is megcsalhatnak.

Szűz – napi horoszkóp

Egy rajtad kívülálló ok miatt könnyen lehet, hogy pénzügyi nehézségekkel kell szembenézned. Talán valamely szervezetnek lehetnek likviditási gondjai, amellyel kapcsolatban állsz, így nem kapod meg időben a pénzt, ami jár neked. Tévedés, mulasztás is szóba jöhet, úgyhogy készülj fel egy ilyen helyzetre is és próbálj határozottan fellépni a saját érdekedben.

Mérleg – napi horoszkóp

Változások előtt állsz, amely talán a munkahelyeddel kapcsolatos. Az átszervezések, változtatások valószínűleg téged is érintenek, így fel kell készülnöd több lehetőségre is. Ha negatívan érint a dolog, fontold meg, hogy a kezedbe veszed a dolgok irányítását. Mérlegelj, hiszen abban vagy a legjobb!

Skorpió – napi horoszkóp

Ma véletlenül, vagy szándékosan, de olyan dolgot tudsz meg egy ismerősödről, ami igazán meg fog döbbenteni. Mindennel együtt azonban ez pozitív fejlemény, mivel ez is azt bizonyítja, hogy a titkok sohasem maradnak örökké titkok.

Nyilas – napi horoszkóp 

Ha vannak bizalmas információk rólad, melyeket nem szeretnél nyilvánosságra hozni, akkor egy dolgot tehetsz, senkinek sem mondod el. Ha csak egy embernek is elmeséled, akkor az már valószínűleg nem marad örökre titok. Légy óvatos!

Bak – napi horoszkóp

Ha úgy érzed, hogy kihasználnak, kizsákmányolnak, akár érzelmileg, akár pénzügyileg, akkor próbálj tenni ellene. Próbáld megváltoztatni a kereteket, a viszonyokat, ha pedig nem sikerül, akkor gondolkodj el a radikális változtatáson. A döntést viszont ne hozd meg elhamarkodottan. Mindig várj pár napot, hogy megérjen a dolog benned.

Vízöntő – napi horoszkóp

A napi stressz és a frusztráció mindenkit kikészít és te most éppen egy ilyen időszakban vagy. Ha egyre többet gondolkodsz azon, hogy változtass, akkor itt az ideje, hogy tegyél is valamit. Ha teheted, pihenj pár napot, tervezz és utána hozz döntést a továbbiakról. A kimerülten és idegesen meghozott döntés gyakran hibás lehet.

Halak – napi horoszkóp

Megszokhatták tőled, hogy egyszerre reagálsz, ha keresnek és mindent igyekszel hamar megoldani. Ennek az a hátránya, hogy a környezetedben mindenki hozzászokik és a kedvére ugráltat. Reagálj csak a fontosabb dolgokra, a többit hagyd figyelmen kívül és térj vissza rájuk később. Hozzá fognak szokni az új rendszerhez.


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL