Napi horoszkóp 2021. szeptember 14. – Valami új, pozitív

zodi - Napi horoszkóp 2021. szeptember 14. – Valami új, pozitív

Napi horoszkóp 2021. szeptember 14. – Valami új, pozitív

Kos

Most kedvező az időszak ahhoz, hogy belevágj valami újba, legyen az vállalkozás, vagy egy új projekt. Ha társakkal indulsz neki, akkor légy óvatos és egyeztess, mivel egy valaki közülük nem biztos, hogy mindenben a te utadat követné.

Bika

Ma lehet, hogy néhány kérdésre kell helyesen válaszolnod és a siker abban rejlik majd, hogy ne legyen félreértés a válaszaidban. Ha minden jól sikerül, azzal kivívhatod mindenki elismerését. Este ünnepelj! Lesz miért.

Ikrek

A mai nap szerencsésnek ígérkezik számodra és ez a szerencse a szerelemben, a karrieredben és az egészségedben is megmutatkozhat. Lelkes és optimista lehetsz a jövőddel kapcsolatban és most van itt az idő, hogy a legmerészebb elképzeléseidet is megcélozd.

Rák

Ha valamilyen jelre vársz, azt meg kaphatod ma. Figyelj és ha úgy érzed vágj bele, bármiben is látod a jövőt. Viszont, ha bármilyen szerződést kötsz, ma nagyon figyelj az apró betűre is! Néha abban van elrejtve a lényeg.

Oroszlán

Ma a szokásosnál több papírmunka szakadhat rád és lehet, hogy sokat kell telefonálnod is. Délután pedig egy bensőséges és szeretetteljes beszélgetés alakulhat ki közted és egy számodra igen fontos ember között. Később a program akár az otthonodban folytatódhat.

Szűz

Ma fizikailag erősnek és energikusnak érzed magad és ez egy jó nap arra, hogy szélesítsd látókörödet. Egy beszélgetés valakivel ma olyan információk birtokába juttathat téged, melyek alapján meg fogsz tudni hozni egy döntést. Kövesd az ösztöneidet!

Mérleg

Leleményességed és gyakorlatiasságod ma sikerre vezet. Valami végre megvalósul, amit régóta szerettél volna és ettől nagyon izgatott lehetsz. Este vendégek érkezhetnek hozzád, talán családtagok, vagy barátok. Ha vita kerekedik, te maradj pártatlan!

Skorpió

Ma szeretnél valakiket lenyűgözni, ezért nagy energiákat fektetsz otthonod kicsinosításába. Légy ötletes és kreatív, az eredmény nem fog elmaradni! A vendégek pontosan úgy fognak reagálni a dologra, ahogy azt te elképzelted előre.

Nyilas

Ma különlegesnek érezheted magad, mivel a szokásosnál több telefont és levelet kapsz egy bizonyos témában. Lesz, aki személyesen is kifejezi csodálatát veled kapcsolatban. Erre minden bizonnyal meg is van az okuk, hiszen te tényleg csodálatos vagy!

Bak

Most egy olyan időszak jön el számodra, amikor üzleti és pénzügyeid szárnyalnak. Kicsit ijesztőnek is tűnhet, hogy ez mind egyszerre történik meg veled. Ne aggódj, csak hagyd magad sodródni felfelé az árral!

Vízöntő

Karrier és pénzügyekben most elég jól állsz és a közeljövő képe is rózsásnak tűnik. Ebben a hónapban további kellemes meglepetésekkel is számolhatsz. Számíthatsz még új barátságokra és a régiek megerősödésére is.

Halak

Néha a társunk nem mond semmit, de neked érezned kell, mi zajlik benne legbelül. Ti kimondott szavak nélkül is megértitek egymást, mert összetartoztok. Most egy váratlan utazás lehetősége villanhat meg. Fontold meg, megvalósítható-e a dolog és ha igen, menj el!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL