Napi horoszkóp 2021. szeptember 15. – Erősebb vagy mint gondolnád!

zodi - Napi horoszkóp 2021. szeptember 15. – Erősebb vagy mint gondolnád!

Napi horoszkóp 2021. szeptember 15. – Erősebb vagy mint gondolnád!

Kos

Körülötted mindenki ugyanazt akarja elérni, mint te, csak mások mintha kiskapukon keresztül jutnának el a célig. Nem biztos, hogy egy olyan versenyben részt kellene venned, ahol mindenki más cinkelt lapokkal játszik. Ha nem annyira fontos, ne erőltesd a dolgot!

Bika

Ma több olyan remek dolog is történhet veled, amely kihatással lesz a hosszú távú kapcsolatrendszeredre. Ragaszkodj azokhoz az emberekhez, akik szeretnek téged és elfogadnak olyannak, amilyen vagy! Ők lesznek azok, akik az életed részei lesznek mindig.

Ikrek

Ne hagyd, hogy ma felidegesítsenek! Valaki ma olyan szavakat használ veled szemben, amitől nagyon ingerült lehetsz. Próbáld meg magad visszafogni, amíg megbizonyosodsz arról, mi okozza nála ezt. Lehet, hogy nagy tévedésben van, vagy valaki szándékosan félretájékoztatta.

Rák

Ma ragyogó nap áll előtted, mert csupa kedves ember vesz majd körül. Úgy érezheted, valamiért mindenki veled akar beszélgetni. Szánj időt az emberekre, beszélgess és tájékozódj! A ma megszerzett információk nagy segítségedre lehetnek később.

Oroszlán

Az embereknek lehet, hogy most elegük van abból, mennyire keményen bánsz velük és ennek hangot is adnak. Ez persze nem jelenti azt, hogy azonnal engedned is kell, de készülj fel arra, hogy súlyos mérkőzések várnak rád. De hát azért vagy te Oroszlán, hogy ezeket a meccseket mind megnyerd, nem igaz?

Szűz

Most agresszívebben kell fellépned, hogy megvédd az érdekeidet. Tele vagy energiával, szóval most, vagy soha! Ne feledd, az erő és az igazság a te oldaladon van és a benned lévő harcos készen áll.

Mérleg

Próbálj meg most kevésbé ítélkezni embertársaid felett. Bár általában megvan a véleményed mindenkiről körülötted, most mégis jobb lenne megtartanod magadnak a sommás megjegyzéseidet. Erős személyiséged van, ami hatással van a környezetedre. Használd ezt az erőt most arra, hogy segítsd a körülötted lévőket!

Skorpió

Ma jó nap van arra, hogy megvizsgáld, hosszú távú terveid közül minden a helyén van-e még ma is. Ne feled, a világ körülöttünk változik és a terveket néha a valósághoz kell igazítani! Nem érdemes olyan cél után sóvárogni, aminek nincs realitása.

Nyilas

Ha azt hiszed, hogy a sült galamb csak úgy a szádba repül, nagyot tévedsz! Ha el akarsz valamit érni, fel kell emelkedni a kanapé kényelméből és tenni is kell érte. Most új információk birtokába jutottál, mikor lépj egy nagyot, ha nem most?

Bak

Készülj fel, mert most jött el a pillanat, mikor felgyorsulnak körülötted az események. Már szinte kívánod, hogy végre harcolhass valamiért, amit el szeretnél érni, szóval ne fogd vissza magad, küzdj! Most olyan helyzetek adódhatnak, amikor nem kerülheted el a konfrontációt.

Vízöntő

Ma lehet, hogy valaki megpróbál keresztbe tenni neked és fel kell venned a kesztyűt. Ne aggódj, a rosszindulaton kívül nem sok mindene van az illetőnek, könnyű lesz bizonyítani az igazad. Ne félj agresszíven fellépni, most erre van szükség.

Halak

Most van itt az ideje, hogy mozgásba lendülj. Eddig csak előkészültél a nagy dobásra, de most már nincs mire várni. Bonts vitorlát és kezd meg hódító utadat! Új kalandok, új kihívások várnak egy új területen.


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL