Válassz egy képet és megtudod mi vár a héten!

Válassz egy képet és megtudod mi vár a héten!

A kozmosz hatásait nem csak lelki szinten, hanem fizikai szinten is érzékeljük. Elég csak abba belegondolnunk, hogy a Hold hogyan befolyásolja az apályt és a dagályt. A testünket nagyjából 60%-ban víz alkotja, így képzelheted, hogy mi sem maradunk ki a hatásból.

Ugyanígy, egyéb űrben található égitestek is képesek hatást gyakorolni ránk, külső vagy belső energiát csökkentve vagy emelve.

Van, hogy egyáltalán nem értjük, mi történik velünk, mert nem találjuk az okot. Ha te sem vagy biztos abban, hogy éppen mi mozgatja az események szálait körülötted, akkor válassz egy képet és olvass tovább.

1# Kép

Végre véget ér egy kimerítő helyzet az életedben. Ahogy a következő hetekben elvarrod a szálakat, adj magadnak egy vállveregetést a kitartásodért.

Fontos, hogy eltöprengj azon, mi mindent tanultál másokról és magadról a folyamat során, hiszen elsősorban a megszerzett bölcsesség az, ami miatt mindezt át kellett élned.

2# Kép

Életed egy vagy több területén belül már nem éreztél egyensúlyt. Lehet egy diéta, munkahelyi kikapcsolódás, párkapcsolati függés, csak hogy néhányat említsünk a lehetséges okok közül.

A Szellem azt javasolja, hogy dokumentáld a napjaidat attól kezdve, hogy felébredsz, addig a percig, amíg lefekszel, egy teljes hétig. Miután átnézed majd a naplódat, látni fogod, hogy hol szivárog el a felesleges energia és idő. Ez egy tökéletes megoldás, hogy képes légy megtenni a szükséges változtatásokat.

3# Kép

Az empatikus képességeidnek köszönhetően érzelmileg tudsz kapcsolódni másokhoz és ez a mostani időszakban nagyon fontos lesz, mivel jó lesz megerősítened és átértékelned a kapcsolataidat a számodra fontos emberekkel.

Sokan kerülnek lelki hullámvölgybe és olyankor szükségük van egy támogató emberre. Azonban nem tudják, hogy ilyenkor sok energiát is elvonnak a másiktól. Őszintén nem ez a szándékuk, mégis megteszik.

A Szellem azt javasolja, hogy tekints magadba és vizsgáld meg, hogy nem-e adsz többet magadból, mint amennyit kellene. A következő lépés pedig legyen az egészséges határok felállítása.

tudasfaja.com


SEGÍTSÉG IDE KATTINTVA:

Itt a siker és anyagi bőség és Mandalája – fogadd szeretettel és oszd meg!


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL