Napi horoszkóp 2021. október 15. – Nyugalom és pihenés

zodi - Napi horoszkóp 2021. október 15. – Nyugalom és pihenés

Napi horoszkóp 2021. október 15. – Nyugalom és pihenés

Kos

Komoly esélye van annak, hogy ma félreértések nehezítsék az életed, ezért igyekezz pontosan kifejezni magad. Tarts egyensúlyt és próbáld megőrizni a harmóniát a munkatársaiddal ma. Jótékonykodhatsz is, ha megteheted.

Bika

Ha továbbra is halogatod a dolgokat, kedves Bika, egy reggel arra ébredsz majd, hogy az élet elment melletted. Tedd meg a lépéseket még ma, hogy megvalósítsd az elképzeléseidet. Lehet, hogy bizonyos dolgokban kompromisszumokra kényszerülsz.

Ikrek

Légy ma kíméletes a szeretteiddel, kedves Ikrek! A szavaknak különleges ereje van, légy körültekintő, ha lehet, ne bánts meg másokat! Törekedj a békére, ne légy haragtartó. A mai nap kulcsa a jó modor és a megnyerő viselkedés.

Rák

A mai nap a kibontakozás jegyében telhet, kedves Rák! Győződj meg arról, hogy másokat nem sodor-e veszélybe tevékenységed, de emellett legyél bátor és kezdeményező! Az emberek ma visszamosolyognak majd rád.

Oroszlán

A mai nap jó a szórakozásra, pihenésre. Menj ki valahová a természetbe és élvezd a körülötted lévő tájat! Nézz meg egy filmet, vagy játssz valamit. Beszélgess, találkozz ismerőseiddel, barátaiddal.

Szűz

Ma semmi rossz nem történhet veled, kedves Szűz. Vannak problémák néhány emberi kapcsolatoddal, de ezek ma nem tűnnek jelentőségteljesnek. Ne feledd, a választás a tiéd, hogyan élsz. Találd meg azt a tevékenységet, amely felszabadít, és jó hangulattal tölt el.

Mérleg

A Mérleg ma egyensúlyba hozza a munkát és a szórakozást. A múlt erőfeszítései ma jutalommá alakulnak. Ne félj elvenni azt, ami jogosan a tiéd. Légy büszke a teljesítményedre. És ha nem találsz ma senkit, aki elmenne veled ünnepelni, menj el egyedül. Lehet, hogy egy meglepetés vár rád.

Skorpió

A Skorpió ma lehet, hogy nem fér a bőrébe. Egész nap valami vidámságon jár majd az eszed. Ne fogd vissza magad, sőt, vonj be másokat is a játékba! Valami jó zene kell és az, hogy önmagad add.

Nyilas

Sok ember sokat beszél körülötted ma, kedves Nyilas, de te inkább ülsz és hallgatsz majd. Nem akarsz részt venni a pletykálkodásban, ami érthető és bölcs lépés. Zárd ki az összes negatív energiát.

Bak

Ma ne légy önző, kedves Bak! Itt az ideje, hogy másokra is gondolj. Ahelyett, hogy egyedül fogj bele a munkába, fontold meg egy barát segítségét. A csapatmunka hatékonyabb és eredményesebb lesz.

Vízöntő

Pontosan fejezd ki magad ma kedves Vízöntő, mert bajba kerülhetsz. Persze csak a béke fenntartása érdekében ne tagadd meg önmagad. Ma romantikus pillanatok várnak rád, de ehhez nyugalomra van szükséged.

Halak

Remek napok ezek számodra, kedves Halak! Légy nyitott mindenre és ez fontos információkhoz juttat majd! Erkölcsi kérdésekben lesz némi feszültség ma, az önös érdeked és az érzelmeid erősen befolyásolják a döntéseidet.


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL