Pszichológiai teszt! Válassz egy fát, és megtudhatod, hogy mi vár rád a következő évben!

Pszichológiai teszt! Csak válassz egy fát, és megtudhatod, hogy mi vár rád a következő évben!

Általában mindannyian szeretjük a pszichológiai teszteket! Egyesek közülünk ellenőrizni szeretnének valamit általa, mások tisztán kedvtelésből végzik el ezeket a teszteket.

Az alábbi teszt, a színek használatára épült, és lehet, ha általa valami újat fedezhetsz fel magadban.

1. Tölgyfa

Nagy valószínűséggel, azon emberek közé tartozol, akik hajlamosak félig tele látni azt a bizonyos poharat. Számodra az élet egy nagy kaland, tele váratlan dolgokkal. Az újévben, kellemes meglepetésekben lesz részed és készen állsz a változásokra is. Szenvedéllyel végzed a munkád, ezért kellemes meglepetésekben lesz részed általa.

2. Vörösfenyő

A szabadság az, ami téged meghatároz. Általában mások problémáinak a megoldása foglal le, ellentétben a tieddel. Az újévben, megjelenik az életedben egy olyan személy, akivel egy harmonikus és romantikus kapcsolatot alakítasz ki. És bár te egyedül sem szoktál unatkozni, kettesben még jobban fog telni az idő, mely által életed kalandokkal teli lesz.

3. Juhar

Bizonyosan, egy nagyon kiegyensúlyozott és gyakorlatias személyiség vagy. Nagyon nagy önbizalommal rendelkezel, és semmit nem halasztasz el. Bár általában erős személyiség vagy, nem szereted, ha mások rátapintanak a gyenge pontjaidra. Ezért, lehet, ha nehézségbe ütközik a másik nemmel való kapcsolat létrehozása számodra. Az újév jót hoz neked, hiszen találkozol valakivel, aki értékelni tudja a te jóságodat.

4. Égerfa

Annak ellenére, hogy egy erős és szilárd ember vagy, te sem vagy kőből és bizony a “kemény külső” nagyon is érzékeny belsőt takar. Ez az oka annak, hogy az ellenkező nemet nehezen engeded magadhoz közel, félsz a sérüléstől, a fájdalomtól. Az újév mindenesetre nagy dolgokat tartogat számodra! Találkozni fogsz egy olyan emberrel, aki értékelni fogja a félénk éned és nem fog kihasználni!

5. Mirtusz

Te egy magabiztos személyiség vagy. Az életedben mindent kézben tartasz, nem bízod magad a szerencsére. Semmit nem odázol el és elégedett vagy a jól végzett munkád eredményével. Melletted mindenki jól érzi magát. Az újév előléptetést hoz majd számodra, melyet teljes mértékben megérdemelsz.

6. Szilvafa

Nagy valószínűséggel, te egy békés természetű ember vagy. Szereted a barátaiddal tölteni az idődet, de ugyanakkor szeretsz egyedül is lenni. Néha kimondottan szükséged van a magányra, hogy rendezni tudjad gondolataidat. Hamarosan bekövetkezik egy olyan esemény, ahol találkozni fogsz egy olyan személlyel, aki előtt hamar megnyílik majd a lelked.

7. Hársfa

Te egy elemző és magabiztos személyiség vagy, akire támaszkodhatnak barátai. Mindig jóindulattal fordulsz embertársaid felé. Az újévben találkozol egy olyan személlyel, aki képes lesz megnyitni lelkedet, megint képes leszel mosolyogni, és a szerelem eltölti lelkedet.

8. Gesztenyefa

Mások szerint, te egy álmodozó és romantikus alkat vagy. Nem akarod komolyan venni a hétköznapokat. A megérzéseid eddig soha nem hagytak cserben. 2018-ban találkozni fogsz azzal a személlyel, aki téged boldoggá tud tenni. Őneki is lesznek álmai, de nem fog téged soha, semmiben gátolni.

9. Fűzfa

Olyan személyiség vagy, aki szeret kockáztatni és részt venni kalandos dolgokban. Meguntad a napi rutint, ezért valami érdekesebbre vágysz. Életed jó irányba vesz majd fordulatot és minden esély meglesz számodra, hogy vezetővé válhass. A hírnév csak egy karnyújtásnyira van tőled!

forrás: https://www.tudasfaja.com/pszichologiai-teszt-csak-valassz-egy-fat-es-megtudhatod-hogy-mi-var-rad-a-kovetkezo-evben/


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL