Válassz egy varázskártyát. Ezt jósolja a jövődről!

Válassz egy varázskártyát. Ezt jósolja a jövődről!

Válasszad ki azt a kártyát, amelyik a legjobban tetszik. Ez a kártya tartogat valamit a számodra… Ha a te választásod…

Az első kártyára esett, mindenre képes vagy, ha kellően türelmes tudsz lenni!

Ez a kártya azt árulja el rólad, hogy hamarosan csodálatos dolgok történnek veled. Bár néha elveszíted a hitedet és a türelmedet, fontos megértened, hogy hamarosan életed új értelmet nyer és hogy minden, ami történni fog, természetesen a megfelelő időben és helyen fog megtörténni. Minden általad megtapasztalt helyzetnek van egy meghatározott célja. Ezért ne légy türelmetlen, viszont próbálj meg a lehető legoptimistább lenni. Hamarosan látni fogod, hogy a tapasztalataid örömmé változnak

A második kártyára esett, az azt jelenti, hogy amit keresel az életedben, azt hamarosan meg is találod!

Ez a kártya emlékeztet téged arra, hogy minden élethelyzetnek megvan a maga magyarázata. A legfontosabb dolog tehát az, hogy erős maradj, hidd azt, hogy Isten mindig ott van melletted. Tehát ma, ezzel az erős hittel, csukd be a szemed, végy egy mély lélegzetet és mondd: tudom, hogy az életem minden eseménye egy tervnek a része, csak segíts meg, hogy a végtelen szereteted segítségével kiteljesedhessek.

A harmadik kártyára esett, álmaid hamarosan valóra válnak!

Ideje elemezned az élet adta lehetőségeidet, és elkezdeni lépéseket tenni vágyaid beteljesítéséhez. Fontos, hogy előre elindulj el, de ami a legfontosabb az az, hogy soha ne állj meg ezen az úton! Ha mindent megteszel, álmaid valóra válnak.

A negyedik kártyára esett, az azt jelenti, hogy megtalálod az álmodat!

Ne siess annyira, légy kedves az emberekhez, még akkor is, ha ezt senki sem veszi észre, légy kedves és higgy abban, hogy az életben történnek csodák! Te vagy az álmaid és a saját sorsod kovácsa; szentelj magadra és a legnagyobb vágyaidra figyelmet, és látni fogod, hogy a mindennapi életed jobbá válik.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Forrás


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL