Napi horoszkóp 2021. november 18. – Változások

zodi - Napi horoszkóp 2021. november 18. – Változások

Napi horoszkóp 2021. november 18. – Változások

Kos

Olyan információk birtokába juthatsz, melyekkel hosszú távon változtathatsz a dolgaidon, ha úgy akarod. Jól gondold át, mit döntesz és csak akkor lépj, ha biztos vagy a dolgodban! Ma egy fontos üzenetet is kapsz, mely a magánéletedre lehet hatással.

Bika

Egy régi ismerősöddel találkozhatsz, aki teljesen megváltozott, mióta legutóbb láttad. Meg fogsz lepődni ezen, mert nem gondoltad volna róla, hogy ilyen iránt vesz majd az élete. Ez téged is arra inspirálhat, hogy változtass és belevágj valamibe, amire régóta készülsz.

Ikrek

Ma lehet az a nap, amely elindít valamit benned és elhiszed végre, hogy a változás csakis rajtad múlik. Talán egy találkozás, vagy egy hír váltja ezt ki benned és megfogalmazod végre saját magad számára is, mi az, amit igazán akarsz. Ez az első lépés és talán a legfontosabb.

Rák

Ha most egy utazási ajánlattal keresnek meg, vagy egy családtagod javasol ilyesmit, érdemes elgondolkodnod rajta. Persze ilyenkor több lehetőséget is mérlegelni kell, de csak annyi a dolgod, hogy kiválaszd a legvonzóbbat ezek közül.

Oroszlán

Ha egy váratlan pénzösszeg jelenik meg a láthatáron, az csak részben a véletlen műve. Persze ez mindig izgalmat okoz és változást is hozhat az életedbe. Vásárolnál, vagy felújítanál magad körül pár dolgot? Lehet, hogy erre most van a legjobb alkalom.

Szűz

A gondolkodásod az, ami most elkezd valahogy más dimenziókban szárnyalni. Kellemes idegesség lesz rajtad úrrá, de csak sodródj ezzel az érzéssel és hagyd, hogy jöjjenek az új gondolatok! Ami most történik veled, az a fejlődés!

Mérleg

Ha mostanában valami újat tanultál, azt hamarosan a gyakorlatban is kipróbálhatod. A csillagok szerint mindezek kihatással lesznek a jövedelmedre is, méghozzá pozitív irányban. Érzelmi életed is kedvezően alakul. Valami új és izgalmas történik veled ezen a területen is.

Skorpió

Ma egy régi barát sokkal többnek tűnik a szemedben, mint eddig és ez új érzésekkel tölt el téged az irányába. Ha párkapcsolatban élsz, akkor ez az érzés kihat partnereddel való viszonyodra is. Hogy mennyire, az csak rajtad múlik!

Nyilas

Ötleteidet, elképzeléseidet, vagy nézeteidet most megoszthatod barátaiddal. Szervezz egy összejövetelt, vagy hívd el őket vendégségbe, ahol megbeszélhetitek ezeket a dolgokat! Ne lepődj meg, mert lesznek kétkedők, akik nehezen hiszik el, hogy igazad van. Próbáld meggyőzni őket!

Bak

Most lehet, hogy némi áldozatot kell hoznod a sikered érdekében és ez kihatással lesz a hozzád közelállókra is. A személyes siker árát néha a szeretteink is megfizetik. Próbáld meg meggyőzni őket, hogy hosszú távon megéri ez az áldozat!

Vízöntő

A váratlan sikerek néha megváltoztatják az embert és néha nehezen értelmezhetőek a barátok számára. Ne lepődj meg, ha ez némi súrlódáshoz vezet. Persze az igazi barát megért téged, de ehhez neked is tenned kell!

Halak

Optimizmusod és lelkesedésed az, amivel sikert sikerre halmozol és a dolgaid végre kezdenek úgy alakulni, ahogyan azt mindig is elképzelted. Ne feledd azonban, a siker csak addig tart, amíg teszünk is érte!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL