Napi horoszkóp 2021. november 19. – Nézeteltérések

zodi - Napi horoszkóp 2021. november 19. – Nézeteltérések

Napi horoszkóp 2021. november 19. – Nézeteltérések

Kos

Ma szakadék tátong a szíved és az elméd között. Nagyon különböző irányba húznak. Az elméd a magasban szárnyal, míg az agyad tudja, hogy a dolgodat kellene végezned. Ma ne hozz komoly döntéseket és ne vállalj új kötelezettségeket!

Bika

Ma valaki rá akar venni olyasmire, ami nem helyes. Az a legjobb, ha nem hagyod magad. Az rendben van, hogy te általában külön utakon jársz, de ez még talán neked is sok. Ha nagyon makacs az illető, lépj fel keményen vele!

Ikrek

Ma érzelmileg összezavarodhatsz, mert egy döntés elé állít valaki. Nehéz lesz eldöntened, hogy vajon a praktikusabb, vagy az izgalmasabb dolgot válaszd. Ha rosszul választasz, később igencsak megbánhatod a dolgot, szóval, ha tudod, halaszd el a döntést későbbre!

Rák

Ma nagy kihívás számodra, hogy az érzelmeidet féken tartsd, mert egy konfliktus látszik körvonalazódni a pároddal, vagy egy közeli hozzátartozóval. Az sem lenne jó, ha kitudódnának a gondjaitok, úgyhogy, ha lehet, ne hagyd, hogy elmérgesedjen a dolog!

Oroszlán

Ma feszültségek keletkezhetnek a környezetedben és te nem igazán vagy alkalmas arra, hogy egy ilyen problémát hatékonyan kezelj. A legnehezebb dolog, hogy az egyensúlyt fenn tartsd, így szinte biztos, hogy összetűzésbe kerülsz. Próbálj meg rugalmas és kompromisszumkész lenni lenni!

Szűz

Egy tegnapi félreértés miatt ma bajba kerülhetsz és valaki megpróbál keresztbe tenni neked. Olyan feszültség keletkezhet, melyet nehéz lesz megoldani. Próbálj meg eltávolodni a konfliktustól és megőrizni a méltóságodat!

Mérleg

Próbáld ma egyensúlyban tartani értelmedet és az érzelmeidet, ami nem lesz könnyű, mert gondolataid folyton félresiklanak majd. Ha nem tudsz mit tenni, tarts szünetet és valamilyen intenzív mozgással tisztítsd meg elmédet. Egy jó futás például lehetőséget ad arra, hogy tisztázd a fejedben kavargó gondolatokat.

Skorpió

Ma úgy érzed menekülnöd kell a hétköznapokból, ami érthető, de ezt megteheted kreatív módon is. Menj el egy moziba, fogj a kezedbe egy jó könyvet, de ne akarj úgy kikapcsolni, hogy az alkoholhoz nyúlsz! Ez csak ideiglenesen ad gyógyírt a gondokra és amikor újra a felszínre kerülnek, sokkal nehezebb lesz kezelni őket.

Nyilas

Ma felszínre kerül alkotókedved és exhibicionizmusod, amit valahogyan le kellene vezetned. Indíts blogot, vagy menj el egy karaoke klubba és keress magadnak közönséget! Nagyon sok embert inspirálhatsz, vedd komolyan ezt a képességedet!

Bak

Lehet, hogy ma falba ütközöl és hirtelen lendületedet veszted. Ez esetleg lelombozhat, de ne búsulj! Használd fel ezt az időt, hogy újra értékeled a dolgokat és amennyiben szükséges, újratervezed a dolgot!

Vízöntő

Kissé belassulhatnak körülötted a dolgok, de ezen igazán ne akadj fenn, a nyár mindig ilyen. Te elvégezted a rád eső részt, aki pedig elmaradt, az lemarad a sajátjával. Ne a te gondod legyen. Légy türelmes és használd fel az időt egy kis tervezésre!

Halak

Ma mintha ébren álmodnál, ami megakadályozhat abban, hogy összpontosíts a feladataidra. Igazából, ha körül nézel, a többiek sincsenek a csúcson, úgyhogy ne légy szigorú te sem önmagaddal. Ha ma kissé lassabban megy minden, az sem nagy baj.


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL