Napi horoszkóp 2021. november 20. – A mai nap tanulsága

zodi - Napi horoszkóp 2021. november 20. – A mai nap tanulsága

Napi horoszkóp 2021. november 20. – A mai nap tanulsága

Kos – napi horoszkóp

Ha nyakadon a sok munka és úgy érzed, néha azt sem tudod, mihez kapj, az komoly stresszt okoz. Mindennek pedig az oka a túlfejlett kötelességtudatod, melyet viszont igyekezned kellene kordában tartani egy kicsit. Nem fog összedőlni a világ, ha néhány feladat holnap lesz készen, vagy netán átadod másnak. Mindenki meg fogja érteni, hogy neked is csak 24 órából áll egy nap.

Bika – napi horoszkóp

Ha van egy jó elképzelésed, ötleted és azt megosztanád mással, akkor ezt nem lehet csak úgy átgondolatlanul megtenni. Ami ugyanis neked egyértelmű, még másnak nem biztos, hogy az. Jól gondold át hát, hogyan adod elő a dolgot, mert ha érthetően és világosan kommunikálsz, már félig meg is nyerted magadnak az illetőt.

Ikrek – napi horoszkóp

Néha, ha valakivel közölni akarunk valamit, amely kellemetlen kissé, érdemes becsomagolni egy kicsit. Mint amikor a keserű ízű gyógyszer be van vonva egy kis cukorkával, hogy könnyebb legyen bevenni. Neked ma pont egy ilyen kis cukormázra lesz szükséged, amikor elmondasz valakinek egy olyan hírt, amelyet ő biztosan nem akar hallani.

Rák – napi horoszkóp

Ma egy újságban, vagy az interneten olyan hírt olvasol, amelyik nagyon megmozgatja a fantáziádat és szeretnél minél többet megtudni annak hátteréről. Lehet azonban, hogy pont emiatt csalódásban lesz részed, mivel kiderül, hogy a hír igaz, de nem úgy és nem olyan módon, ahogyan ezt tálalták neked. Mint az ismert viccben, amelynek az a vége, hogy a valóságban nem osztogatnak, hanem inkább fosztogatnak.

Oroszlán – napi horoszkóp

Ma végre elszánhatod magadat, hogy belekezdj egy tanfolyamba, vagy egy kurzusba egy olyan témában, amely nagyon érdekel. Lehet, hogy kedvező áron találod meg ezt most, de az is lehet, hogy egy ötlettel segíthetsz valakinek a családban, aki gondban van azzal, hogy mivel ajándékozzon meg téged.

Szűz – napi horoszkóp

Ha van egy jó ötleted egy kis extra pénzkeresetre, de tartasz egy éles váltástól az életedben, érdemes az újat kicsiben elkezdeni. Ezzel biztonságban maradsz és annak is van ideje és lehetősége kiderülni, milyen buktatókra nem gondoltál, amikor ezt az egészet megtervezted. Ha pedig minden a helyére kerül, szépen elegánsan áthelyezed a súlypontot.

Mérleg – napi horoszkóp

Ma egy ismerősöd, vagy egy hozzád közelálló személy felől rossz hírt hallasz és legszívesebben mindent félretennél, hogy mellette legyél. Szervezd hát át a napod azon részét, amelyet lehet és tegyél eleget a szíved szavának. Meg fogsz könnyebbülni, mert addigra talán kiderül, nagyobb volt az ijedtség, mint amelyet a helyzet indokolt volna.

Skorpió – napi horoszkóp

Ma elképzelhető, hogy belegabalyodsz a papírmunkába, vagy valamilyen jogi, közigazgatási ügyben kell eljárnod. Nagyon ügyelj arra, hogy csak olyasmihez add a hozzájárulásodat, amivel tényleg tisztában is vagy. Ha nem vagy jártas valamiben, kérj szakértő segítséget, mert később bajba is kerülhetsz egy meggondolatlanság miatt!

Nyilas – napi horoszkóp

Ma valakivel kapcsolatban gyanút foghatsz, hogy a szándékai irányodban nem teljesen tiszták, vagy megtévesztő dologra szeretne rávenni téged. Ha így van, kérdezz rá minden apró részletre, különösen arra, amelyről láthatóan nagyon nem akar az illető beszélni. Az lesz az a bizonyos apró betűs rész.

Bak – napi horoszkóp

Ma elismerésben lehet részed, amelynek oka lehet egy évforduló, vagy akár egy sikeres projekt zárása. Minden okod meglesz hát arra, hogy az önbizalmad a helyére kerüljön, de mindennek ára is lesz. Néhány dologgal el fogsz maradni, mivel a napod egy része az ünnepléssel telik el. Ne aggódj, ennyinek bele kell férnie!

Vízöntő – napi horoszkóp

Lehet, hogy ma felkelti a figyelmedet valami, amellyel növelheted a jövedelmedet, de mielőtt belevágnál, alaposan nézz utána minden részletnek. Könnyen lehet ugyanis, hogy a dolog olyan elemeket is tartalmaz, amely nem marad meg a tisztesség határain belül. Ha pedig így van, biztosan nem neked való az ilyesmi.

Halak – napi horoszkóp

Ma egy telefonhívás, vagy üzenet felkeltheti benned az érzést, hogy valami nincs teljesen rendben egy hozzád közelálló emberrel. Talán az illető nem akarja tudatni veled az állapotát, mert szégyelli, vagy egyedül szeretné megoldani a dolgot. Ha így van, csak annyit tehetsz, hogy biztosítod arról, hogy rád minden helyzetben számíthat.


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL