Napi horoszkóp 2021. november 21. – Párkapcsolati horoszkóp

tulajdonsággal - Napi horoszkóp 2021. november 21. – Párkapcsolati horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. november 21. – Párkapcsolati horoszkóp

Kos

Ha partnereddel kapcsolatban vannak kétségeid, azokat jobb mielőbb tisztáznod. Egy mély beszélgetés sok mindenre választ ad. Lehet, hogy a kényes kérdések némi súrlódást okoznak kettőtök között, de jobb ezeket a dolgokat a felszínre hozni és nem a szőnyeg alá söpörni.

Bika

Valaki kapcsolatot kezdeményezne veled, és meg is hívna egy utazásra, de te bizonytalan vagy, mert nem ismered eléggé még az illetőt. Általában jó dolog a bizalmatlanság, mert megóv attól, hogy becsapjanak, de ebben az esetben lehet, hogy kivételt kellene tenned.

Ikrek

Lehet, hogy egy bimbózó, jól alakuló kapcsolatban némi zavar támad most, mert hirtelen megszűnik a kommunikáció köztetek valamilyen okból. Lehet, hogy túl sokat vártál attól az illetőtől? Gondold ezt át és ha nem érdemli meg, ne pazarold rá az idődet!

Rák

Valakivel láthatóan már régóta vonzódtok egymáshoz, de egyikőtök sem teszi meg az első lépést. Talán bizonytalanok vagytok abban, hogy a másik is komolyan gondolja? Ha nem vagy épp kapcsolatban, akkor lehet, hogy neked kellene kezdeményezned. Néha csak egy bátorító pillantás kell!

Oroszlán

Ha a szerelmi életed nem éppen felhőtlen, azért jócskán hibás vagy te is. Túlságosan válogatós vagy, szinte mindenkiben találsz valami hibát. Az általad fejben összeállított lista minden elemének egyeznie kell? Akkor bizony egyedül maradsz! Ha valaki tatszik, akkor a hibáival együtt is tetszik.

Szűz

Ha valami meginog a szerelmi életedben, arra általában hevesen reagálsz és ez nem mindig helyes. Ha túlreagálsz dolgokat, az a partnereknek általában nem túl vonzó és hamar menekülőre foghatják. Légy kissé visszafogottabb a konfliktusok kezelésében!

Mérleg

A partnereddel kapcsolatban ne mások véleményére hagyatkozz, hanem a belső érzéseidre! Ha valaki tetszik, ragadd meg a lehetőséget és ne azzal törődj, mit szól ehhez a környezeted. A boldogságod kovácsa egyedül te vagy.

Skorpió

Mostanában az életedben a romantika némileg háttérbe szorult és ez a munkádban megnövekedett felelősség miatt lehet így. Ideje összpontosítanod a partneredre is, mert nem fog örökké arra várni, hogy neked mikor lesz némi időd, amit együtt tölthettek el. Ne a munka legyen az életed!

Nyilas

Hamarosan eljöhet az idő, hogy komolyabban végy egy projektet, vagy egy kapcsolatodat valakivel, aki fontos neked. Ha így döntesz, egy új szakasz kezdődhet az életedben. Gondolj arra, hogy ezzel megváltozhatnak az életkörülményeid és a céljaid is. Lehet, hogy itt az ideje a felelősség egy új szintjének?

Bak

Lehet, hogy most olyan kapcsolatba keveredsz, ahol te vagy az a bizonyos harmadik. Ez persze okozhat neked némi erkölcsi aggályt, de ne feledd, ha ott minden annyira rendben volna, nem alakult ki volna közöttetek semmi. Azt viszont neked kell eldöntened, hogy ez a szerep megfelel-e tartósan neked.

Vízöntő

Magánéletedben az érzékiség dominál a mai nap és partnereddel a kényeztetés új formáit fedezhetitek fel. A munkádban viszont vigyáznod kell, mert egy rosszindulatú pletyka kárt is okozhat neked. Nem teheted meg, hogy nem törődsz ezzel.

Halak

A munkád most háttérbe szoríthatja a magánéletedet, ami némi frusztrációt okozhat nálad. Próbáld meg a távolságokat áthidalni azzal, hogy a szokottnál többet kommunikálsz! Ez persze nem könnyű, ha a vélemények közötti különbség nagy.


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL