Napi horoszkóp 2021. november 22. – Jó kilátások

zodi - Napi horoszkóp 2021. november 22. – Jó kilátások

Napi horoszkóp 2021. november 22. – Jó kilátások

Kos

Ma remek hangulatban telik majd a napod, melynek köze lehet a technikai eszközökhöz való vonzalmadnak. A nap végére valamiben komoly sikert érhetsz el, ami még tovább növeli az eufóriádat. Este ünnepelned kellene.

Bika

Ma szeretve érzed magad, mert valaki elhalmoz romantikával. Add át magad ennek és élvezd a helyzetet, ha úgy akarod. Ha viszont nem vagy biztos a saját érzéseidben, akkor ne hagyd kétségek között a partnered, mert az nem tisztességes.

Ikrek

Ma az otthonodban fordítanál mindent a feje tetejére. A gondolataidban a egy nagytakarítás mellett az az ötlet is motoszkál, hogy talán néhány bútort, vagy az összest, ki kellene cserélni. Az új környezet valóban inspirálóan hat az emberre, de meg kell fontolni ennek a pénzügyi vonzatát is.

Rák

Ma új információkkal szolgál valaki, amely megmozgatja a gondolataidat. Ásd bele a témába magadat, erre való az internet! Lehet, hogy valami olyasmire bukkantál, amely alapjaiban megváltoztat körülötted mindent?

Oroszlán

Ha odateszed magad a feladatok mellé, legyen az tanulás, vagy munka, végül mindig meghozza a gyümölcsét. Most is egy hasonló helyzetben vagy, valami sikeresen ért véget az életedben és most méltán vagy elégedett. Van már programod estére?

Szűz

Valakivel az eddig szoros kapcsolatod most kissé hűvösebbé vált, ami elsősorban a te érzékenységednek köszönhető. Néha nem kell túl komolyan venni megjegyzéseket, mert azok nem többen ártatlan szavaknál. Egy kis szünet után talán érdemes lenne kibékülni, nem?

Mérleg

Most kissé jobb a pénzügyi helyzeted, így megengedheted magadnak, hogy a korábbiaknál többet törődj a szeretteiddel. Lehetsz nagylelkű is és érezni fogod a szeretetet, mert értékelni fogják a törődésedet. Most valamilyen pozitív változás állhat be a szerelmi életedben is.

Skorpió

Első látásra vonzódsz valakihez, amit eddig sohasem gondoltál volna, hogy veled is megtörténik. Egy új kapcsolat mindig is izgalmas, de hatással van a meglévőkre is, erről pedig neked kell döntéseket hoznod. Talán érdemes várnod és átgondolni a lépéseket!

Nyilas

Ma különleges effektusok, dizájnok, grafikák kötik le a figyelmedet és szeretnél többet megtudni ezekről és a készítésük módjáról. Ha beleásod magad a témába, sok érdekességgel találkozhatsz. Egy elegáns ruhadarab vásárlása is kifizetődő lehet számodra és még örömet is okozhatsz vele valakinek.

Bak

Az élet egy nagy kaland, legalábbis most ez az érzésed és ez annak köszönhető, hogy az elmúlt időszak sikertörténetként írható le az életedben. Talán egy egzotikus utazás még tovább növelheti ezt az érzést benned. Tervezgess!

Vízöntő

A karriereddel kapcsolatban most pozitív várakozásaid lehetnek, a közeljövőben a jövedelmedre is pozitív hatással lehetnek ezek. A barátaiddal és a szeretteiddel is remek a kapcsolatod, ami felteszi a koronát erre az évre.

Halak

Pozitív fordulatot vett az életed? Nem véletlen, hiszen a közelmúltban egy sor helyes döntést hoztál és nem voltál lusta ahhoz sem, hogy odatedd magad a munkában. Hozd ki magadból továbbra is a legtöbbet, addig kell ütni a vasat, amíg meleg!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL