Napi horoszkóp 2021. november 23. – A mai nap lehetőségei

zodi - Napi horoszkóp 2021. november 23. – A mai nap lehetőségei

Napi horoszkóp 2021. november 23. – A mai nap lehetőségei

Kos

Ma egy a múltból előtörő probléma lesz az, amire válaszokat kell adnod. Valójában jó ez, mert az eltemetett traumák okozhatnak hosszú távú gondokat is. Néha át kell hágni az érzelmi és fizikai határainkat és most számodra is ez lehet a megoldás.

Bika

Ma olyan forrásokhoz juthatsz, amelyek megnövelik annak a lehetőségét, hogy tovább építsd a karriered. Légy ambiciózus! Megvan minden tehetséged arra, hogy elérd, amit csak akarsz!

Ikrek

Ma kétségek merülnek fel valakivel kapcsolatban, akivel vagy üzleti, vagy magánjellegű kapcsolatban állsz. Légy eltökélt abban, hogy tisztázod a dolgot és megoldod a problémát. Érdemes eloszlatni a kételyeket és tiszta vizet önteni a pohárba.

Rák

A jövőddel kapcsolatban most némi bizonytalanság támadhat benned és már azon gondolkodsz, hogy módosítod a terveidet. Erre semmi szükség! Várj egy kicsit és meglátod, hogy az aggodalmadnak nincs alapja.

Oroszlán

Egy barátoddal közös tevékenységetek eredményeként most egy új lehetőség tárul fel. Jól kell döntened, mert a lehetőség önmagában nem garancia a sikerre. Ha közösen döntetek, a felelősség is közös lesz, ahogyan siker, vagy a kudarc is.

Szűz

Ma leküzdhetetlen kényszert érzel arra, hogy valamit változtass a környezeteden. Egy kis takarítás, díszítés, vagy pár dolog javítása könnyítene a lelkeden. Ha van rá keret, be is szerezhetnél pár új dísztárgyat, vagy bútordarabot.

Mérleg

Ma lesz egy feladatod, mely a szokásosnál több figyelmet igényel és miközben dolgozol rajta, elindít benned valamit, ami talán valami teljesen új ötlet lesz. Beszélgess erről valakivel, akiben megbízol és kérdezd meg a véleményét!

Skorpió

Olyan munkát szeretnél, amely otthonról is végezhető? Ma már nagyon sok olyan munkahely van, ahol ez nem probléma. Érdeklődj, nézz körül, mik a lehetőségek. Ne a munkád határozza meg az életed, hanem te határozd meg, milyen munka felel meg neked!

Nyilas

Jó lenne már egy egész napot lazítani, de most nem megfelelő még ehhez az idő. Van egy sor feladat, melyet meg kell oldani és ezek nem tűrnek most halasztást. Hamarosan azonban új projektek kezdődnek az életedben és a bolygók állása azt mutatja, hogy sikeresen veszed majd az akadályokat.

Bak

Ma olyan képességeid kerülhetnek felszínre, melyekről te magad sem tudtál eddig. Gondolkodj el ezen! Képzeld el, hogyan szeretnél élni, tűzd ki a célokat ehhez és dolgozz érte keményen! Ha így teszel, minden siker növeli az önbizalmad és a dolgok végül úgy rendeződnek el körülötted, ahogyan ez neked megfelelő.

Vízöntő

Ma valaki úgy keresztezi a terveidet, ahogyan nem szeretnéd. Most lehet, hogy elesel egy lehetőségtől miatta, vagy nem kapsz meg egy előléptetést. Bárki is legyen ez az illető, addig nem terjed a hatalma, hogy teljesen elzárja a fejlődésedet. Előbb utóbb helyre kerülnek a dolgok.

Halak

Bármilyen nehézség is merült fel a közelmúltban, meg volt az erőd, hogy legyőzd azokat és ez nem fog változni. Az energiák, melyek körülvesznek annyira erősek, hogy másoknak is jut belőle. Ha valami új dolgon jár az eszed, most van itt az ideje, hogy belevágj!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL