Napi horoszkóp 2021. november 24. – Érzelmekkel teli nap a mai!

zodi - Napi horoszkóp 2021. november 24. – Érzelmekkel teli nap a mai!

Napi horoszkóp 2021. november 24. – Érzelmekkel teli nap a mai!

Kos

Néha komoly döntéseket kell hozni az életben és te most valami ilyesmire készülsz olyan ügyben, amely az egész életedet befolyásolhatja a jövőben. Hallgatsz az érzéseidre, vagy a racionálisabb utat választod? Rajtad áll, de végül neked kell döntened.

Bika

Ma megváltozik valakivel a kapcsolatod minősége. Eddig elsősorban az érzelmek irányítottak, de most szükség lesz némi racionalitásra is. Lehet, hogy ez most súrlódást okoz, de a hosszú távú terveid miatt muszáj ezt bevállalnod.

Ikrek

Ma lehet, hogy úgy döntesz, hogy egy kicsit elengeded magad. Ha sokáig kontroll alatt tartja magát az ember, abba nagyon bele lehet fáradni. Beszélgess partnereddel a vágyidról és törekedjetek együtt arra, hogy ezek ne maradjanak kielégítetlenül!

Rák

A bolygók állása most némileg megváltoztathatja az élethez való hozzáállásodat. Van valaki, akivel régóta megismerkednél közelebbről? Ne habozz kifejezni érdeklődésedet felé, nem marad viszonzatlanul a dolog!

Oroszlán

Lehet, hogy most egy nagyon fontos dolog felett elsiklottál és ez problémát okoz neked. Te általában felelősen kezeled a dolgaid, de te sem vagy gép, néha hibázol. Az emberek meg fogják ezt érteni és elnézőek lesznek veled, aki meg nem azzal neked nem kell foglalkoznod!

Szűz

Ne hagyd most, hogy az érzelmeid befolyásoljanak, hanem hallgass az eszedre és gondolkodj racionálisan! Így szinte legyőzhetetlen leszel és amit akarsz, azt el is éred. Annyi energiád van, hogy azt még meg is oszthatod valakivel. Már talán tudod is, hogy kivel.

Mérleg

Ma megtudod, mi az igazi felelősség, és azt is, hogy te arra születtél, hogy felelősen cselekedj. A mai nap után azt is érezni fogod, hogy mennyire jó dolog kézben tartani a folyamatokat. Lehet, hogy te hatalomra születtél?

Skorpió

Te általában elrejted a világ elől az igazi érzéseidet, de ma közel kerülsz valakihez, akinek igazán megmutathatod önmagad. Lehet, hogy legbelül azt gondolod, hogy ez a gyengeség jele, de hidd el, nem az!

Nyilas

Ma még szorosabbá válhat a kapcsolat közted és valaki között, aki fontos neked. Szenvedélyes pillanatokat élhettek át együtt és ez azt eredményezi, hogy szinte teljesen feloldódtok egymásban. Szinte újjászületsz majd ettől.

Bak

Romantikus kapcsolatod kerülhet most veszélybe, mert megjelent egy lehetséges harmadik, akinek az a célja, hogy keresztbe tegyen. Nem kell tétlenül nézned a dolgot, mutasd meg neki, hogy merre van a irány. Ha nem ért a jelzésekből, légy konkrét!

Vízöntő

Erős érzékiséged most még tovább fokozódik melyet kifejezésre is juttatsz partnered és a külvilág felé. Ez hatalmat kölcsönöz neked, mellyel szinte bárkit elcsábíthatsz. Ha már kiszemeltél valakit, ne habozz megtenni az első lépést.

Halak

Szeretsz új emberekkel beszélgetni, de ritkán engeded be őket a személyes teredbe. Általában mindenkivel megtartod a megfelelő távolságot, ami egy részt jó, mert nem adod ki magad teljesen, de rossz is, mert így nehéz megismerni jobban az embereket. Néha azért érdemes közelebb menni.


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL