Napi horoszkóp 2021. november 26. – Új remények, új lehetőségek

lóhere 12 - Napi horoszkóp 2021. november 26. – Új remények, új lehetőségek

Napi horoszkóp 2021. november 26. – Új remények, új lehetőségek

Kos

Már egy ideje vársz egy hírre, ma végre megkaphatod. Ha jó a hír, akkor végre belevághatsz valamibe, amire már régóta készülsz. Kemény lesz, sok energiádat emészti fel, de meg fogja érni végül.

Bika

Itt az ideje, hogy mélyítsd számítógépes tudásodat. A technika azért van, hogy használjuk, nem szabad félni elmélyedni benne. Aki ma nem ért a számítógépekhez, az szinte írástudatlannak számít. Persze nem kell képzett informatikusnak lenni azért, hogy eligazodjunk ebben a világban.

Ikrek

Ma lehet, hogy ugrott a napi programod, mert váratlan látogatók érkezhetnek, akik miatt mindent át kell majd szervezned. Kicsit kaotikus lesz ez az egész, de végül is jó dolog a vendégség, nem igaz? Hektikus, de szórakoztató napnak nézel elébe annyi bizonyos.

Rák

Ma egy érdekes hírt kaphatsz, mely email, vagy telefon formájában jut el hozzád. Bármi is legyen a dolog, annyi bizonyos, hogy cselekvésre fog ösztönözni. Nem fogsz unatkozni az elkövetkező napokban.

Oroszlán

Hamarosan a lehetőségek egész tárháza nyílik meg számodra, mert pénzügyileg sokkal jobb helyzetbe kerülsz, mint eddig. Gondolkodj nagyobb dolgokon, mint eddig, de gondolkodj hosszú távon!

Szűz

Valami kis kaland néz ki számodra ma, ami lehet, hogy a magánéletedet érinti. Tervezz be mára egy kis kimozdulós programot, hívj át valakit vendégségbe, vagy menj el kirándulni. A lényeg, hogy mozdulj ki a megszokott napi rutinból!

Mérleg

Tartsd magad készenlétben most, mert fontos információk várhatóak a közeljövőben, melyek eldönthetnek fontos dolgokat. Bár elsőre úgy tűnik, hogy gyorsan kell majd cselekedned, de légy óvatos! Néha nem az első ötlet a megfelelő!

Skorpió

A barátok nagyon fontosan számodra az életben és ahogy egyre idősebb leszel látod, hogy ez egyre inkább így van. Érdemes néha bővíteni is a baráti kört és most erre lesz lehetőséged. be fognak neked mutatni valakit, akivel lehet, hogy egy hosszú barátság indul el.

Nyilas

Ma ellentétes érzelmek munkálnak benned, mert úgy érzed, hogy egy következő lépéshez nincs meg a kellő felkészültséged. Hidd el, nem kompetencia, hanem önbizalmi problémád van magaddal. Ragadd meg a kínálkozó lehetőséget!

Bak

Ha van egy téma, ami mostanában érdekel, nyugodtan ásd bele magad, nem számít, mennyi ideig tart. Lehet, hogy ez most arra vezet téged, hogy csatlakozz olyan csoportokhoz, melyekben azonos érdeklődésű emberek vannak. Erre való az internet. Használd!

Vízöntő

Ma figyelj a telefonokra és az e-mailekre, mert egy fontos üzenetet kaphatsz, ami pénzügyi természetű és akár teljesen megváltoztathatja az életedet. Nagy nap közeleg, olyan, amely teljesen új távlatokat nyithat meg neked és a családod számára.

Halak

Ma egy lehetőséggel keresnek meg, de vigyázz vele, mert lehet, hogy hosszú távú elkötelezettséggel jár, amit te nem szeretnél bevállalni. Gondolkodj és ne hozz olyan döntést, melyet később megbánnál!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL