Január 17. Telihold: Az önszabotázs elengedése

Január 17. Telihold: Az önszabotázs elengedése

A 2022-es év sokak számára elhozhatja a régóta várt áttörést élete bizonyos területein. Van, aki boldog párkapcsolatra vágyik, van, aki anyagi bőségre, családra, és vannak, akik szeretnék meglelni lelki békéjüket. A kérdés csak az, hajlandók vagyunk-e gyakorlatba átültetni azt a tudást, amit az elmúlt évtizedben felhalmoztunk.

Bízom benne, hogy nem hagyott alább az év eleji lelkesedés, mellyel kitűzted a céljaidat. Vagy már el is kezdted az önostorozást?

Azt tapasztalom, hogy talán az egyik legnagyobb nehézséget mindannyiunk életében az jelenti, hogy megbocsássunk és feltételek nélkül szeressük önmagunkat. Életünk bizonyos időszakaiban hajlamosak vagyunk magunkra ölteni a mártír szerepét, és szenvedtetni magunkat vélt problémáktól. Általában ez történik év elején, amikor a kitűzött célok után megjelennek az első akadályok, nehézségek. Ezeknek mindig okuk és céljuk van, általuk kell fejlődnünk és alkalmassá válni arra, hogy megkaphassuk a birtokolni vágyott dolgokat. Azonban a felismerések helyett sokszor elkeseredünk és elkezdjük büntetni magunkat.

Amíg az ember nem szereti önmagát, addig nem fogja engedni azt sem, hogy más tiszta szívvel szeresse őt. Amíg nincs megfelelő kapcsolatunk a lelkünkkel, és nem fogadjuk el a testünket, addig folyamatos tagadásban vagyunk, és el- hitetjük magunkkal, hogy nem érdemeljük meg, amire vágyunk. Hiszen azt érezzük, tele vagyunk hibával.

Azt gondolom, hogy az embernek el kell jutnia arra a szintre, hogy annyira megszeresse önmagát, hogy ne engedje, hogy méltatlanul bánjanak vele. Sétáljon el onnan, ahol bántják őt. Mondjon nemet annak, akinek nemet kell mondania.

Mindenre mondj nemet, ami nem jó a lelkednek! De soha ne mondj nemet a saját álmaidra! Megérdemelsz bármit, amire a lelked vágyik! Senki és semmi nem áll a célod és közéd, mint a kifogásaid, és a méltatlanság érzése, amit magadban hordozol. A telihold ma arra bíztat, hogy engedd el ezeket az érzéseket, és becsüld magad sokkal jobban! Ha megérted, hogy egy egyedi, megismételhetetlen csoda vagy a világban, aki kívül-belül gyönyörű, nem lesz előtted lehetetlen, ezt garantálom.

Állj a tükör elé, és mondd ki többször hangosan:

„Elengedek minden bűntudatot és a vágyaimat szabotáló hitrendszert, amit a múltból hordozok. Elengedem a félelmet, hogy nem vagyok elég jó. Elengedem az önostorozást. Felelősséget vállalok az életemért! Megérdemlem és elfogadom azt a sok jót, amit az élet tálcán kínál nekem.” 

Guzsik-Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve innen: (http://elozoeletek.blogspot.com)

Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL