Napi horoszkóp április 6. – A hónap egyik legnehezebb napja lesz a mai sokak életében!

zodi - Napi horoszkóp április 6. – A hónap egyik legnehezebb napja lesz a mai sokak életében!

Napi horoszkóp április 6. – A hónap egyik legnehezebb napja lesz a mai sokak életében!

Kos – napi horoszkóp

Ha távol kell lenned a szeretteidtől az mindig idegessé és frusztrálttá tesz és ez természetes is. Akár neked, akár partnerednek akad a távolban dolga, azért vannak remek eszközök arra, hogy kapcsolatban maradjatok. Amúgy meg miért ne lehetne ezt az időt kihasználni a barátaiddal?

Bika – napi horoszkóp

Ma egy olyan pletyka jut a füledben a munkáddal kapcsolatban, ami meglehetősen megzavarhatja a nyugalmadat. Talán egy átszervezés, vagy egy célfelvásárlás érintheti a munkakörödet, de az is lehet, hogy egy nagyobb megrendelés elmaradása okoz izgalmat. Kérdezz utána a dolognak, mert az is lehet, hogy az egész csak kacsa.

Ikrek – napi horoszkóp

Ma ez remek ötlet egy kreatív megoldás jut majd az eszedbe, ami valószínűleg a munkáddal kapcsolatos. Legyen a kezed ügyében valamilyen jegyzetelési lehetőség, mert muszáj, hogy ezt megfelelően rögzítsd.

Rák – napi horoszkóp

Ma egy munkatársad hirtelen a távozását jelenti be és ez furcsa lehet számodra, mivel nem találsz elfogadható magyarázatot a dologra. Megpróbálhatod megtudakolni a távozás okát, de légy diszkrét, mivel lehet, hogy a dolog mögött érzékeny téma áll.

Oroszlán – napi horoszkóp

Ma valaki, akivel már régóta szeretnél találkozni, egyszer csak váratlanul az utadba kerül, vagy éppen betoppan hozzád. Meg fogsz lepődni, ami miatt ő először kellemetlenül érzi magát, de nyugtasd meg, hogy te épp annyira örülsz a találkozásnak, mint ő.

Szűz – napi horoszkóp

Egy meglehetősen furcsa és zavaró álommal a fejedben ébredsz ma, amit nem kellene figyelmen kívül hagynod. Jegyezd fel, miről álmodtál és ha a napi munka után le tudsz ülni egy kicsit gondolkodni, nézz utána, hogy egy ilyen álom mit szimbolizál. Fontos lehet.

Mérleg – napi horoszkóp

Partnered, de az is lehet, hogy közeli kollégád ma igencsak ingerlékeny hangulatban lehet, úgyhogy neked a legmegfelelőbb stratégia az lehet, hogy csendben meghúzódsz a háttérben. Hacsak nem akarsz bevállalni egy kis perpatvart. A legjobb, ha támogatóan lépsz fel vele kapcsolatban, vagy egy humoros megjegyzéssel oldod a feszültséget.

Skorpió – napi horoszkóp

Te általában remek megérzésekkel rendelkezel, de ma egy ügyben óriásit tévedhetsz. Talán egy pszichés rövidzárlat okozza, de lehet egyszerű véletlen is, hogy ennyire tévesen ítélted meg a helyzetet. Annak is nézz utána, hogy nincs-e valamilyen csalás a dologban.

Nyilas – napi horoszkóp

Ma rendkívül furcsa és negatív információt hallasz egy közeli ismerőről, melyet elég nehéz elhinned. Nem is kell elsőre bedőlni az ilyen híreknek. Nézz utána, hogy nem csak egy pletykáról van-e szó. Legtöbbször az szokott ilyen esetben derülni, hogy de igen.

Bak – napi horoszkóp

Ma egy plusz lehetőséged adódik arra, hogy egy kis extra bevételre tegyél szert, ennek azonban az ára, hogy a szabadidődet fel kell áldoznod ennek érdekében. Így megy ez, nem sokat lehet tenni. Mérlegeld a dolog végső hasznát. Talán így meglesz az a nyaralás, amit terveztél?

Vízöntő – napi horoszkóp

Ma teljesen felborulhat az előre eltervezett programot egy váratlan látogatás miatt. Most azonban nem biztos, hogy ennek maradéktalanul örülni fogsz, ugyanis van olyan dolgot, amit nem tudsz elhalasztani. Így aztán a látogatónak lehet, hogy ki kell várnia sorát.

Halak – napi horoszkóp

Egy váratlan kiadás kissé átrendezheti a terveidet, ha ne vigyázol. Nagyobb az esélye nálad most egy negatív eseménynek, vagy balesetnek a szokásosnál, így légy ezekben a napokban nagyon óvatos. Odafigyeléssel kivédheted ezeket a negatív tényezőket.


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL