Napi horoszkóp április 9.- Mérleg, Kos, Nyilas, Bak, Halak, Rák, Szűz, Ikrek, Vízöntő, Bika

zodi - Napi horoszkóp április 9.- Mérleg, Kos, Nyilas, Bak, Halak, Rák, Szűz, Ikrek, Vízöntő, Bika

Napi horoszkóp április 9.- Mérleg, Kos, Nyilas, Bak, Halak, Rák, Szűz, Ikrek, Vízöntő, Bika

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Nagy dolgok várnak rád a karriered terén. Egy új munkalehetőség van a közelben (több fizetéssel) vagy bónuszra, esetleg fizetésemelésre számíthatsz. Ha gondolkoztál mostanában azon, hogy emelést kérsz, ez egy jó időszak rá.

Bika

A mai napon be fogsz vonzani egy olyan lehetőséget, amely esetén kifizetődő lesz a tudásod és a szakértelmed. Lehet, hogy beszédet kell mondanod, tanítanod kell vagy megjelentetni egy cikket. Bárhogy is legyen, nagy hatást gyakorolhatsz másokra, használd ki.

Ikrek

Itt az ideje nagy döntést hozni egy anyagi vagy munkahelyi dologgal kapcsolatban. Valami, ami miatt egy ideje aggódsz, a színfalak mögött alakul, még ha nem is látod az eredményét. A dolgok jó irányban haladnak.

Rák

Kifejezetten ihletettnek érzed magad ma, mivel egy jó ötlet fogalmazódik meg benned, amelyért azon nyomban tennél is. Ha elérkezel a megvalósításhoz, a párod vagy egy közeli barátod ott lesz, hogy támogasson benne. Ne becsüld alá a kapcsolatépítés erejét.

Oroszlán

Anyagilag kezdenek helyrerázódni a dolgok, ha meghozol egy fontos üzleti döntést vagy megfontolsz egy ajánlatot, amit kapsz. Az emberek szeretik a munkádat, szóval nyugodtan sütkérezz a dicsfényben.

Szűz

A szerelmi életed kap egy löketet a mai napon, hiszen találkozol valakivel, akivel szeretnél rendszeresen sok időt tölteni együtt. Ez a személy lehet, hogy egy utazás során vagy a munkáddal, esetleg a tanulmányaiddal kapcsolatban kerül az életedbe. Az is előfordulhat, hogy más országból való.

Mérleg

Végre zöld lámpát kapsz egy kölcsönnel kapcsolatban vagy beérkezik az a nagyobb összeg, amire már egy ideje vársz. Mindamellett bíztató híreket kaphatsz egy beruházással vagy egy tartozással kapcsolatban, amely már régóta aggaszt.

Skorpió

A dolgok sokkal pozitívabbak lesznek szerelem és romantika fronton, mint az elmúlt időszakban. Találkozhatsz valakivel egy baráton vagy a világhálón keresztül. Ha kreatív szektorban vagy médiával kapcsolatos területen dolgozol, új klienseket üdvözölhetsz magad mellett.

Nyilas

A mai nap megfelelő lesz arra, hogy lassíts egy kicsit és arra fókuszálj, ami a testedet és a lelkedet is kényezteti. Az anyagiakkal és a könyveléssel kapcsolatosan csak annyi: a dolgok korántsem olyan kiábrándítóak, mint gondoltad.

Bak

Ha eddig gondod volt egy kreativitást igénylő projekttel kapcsolatban, akkor mos meg fog érkezni a nagy áttörés, amire szükséged volt. Mindent egybevéve elégedett kell legyél magaddal és a jelen röppályáddal. Győződj meg róla, hogy a szavaid és gondolataid a pozitivitást erősítik.

Vízöntő

Elég időt töltesz azzal, hogy hálát adja azért a bőségért, ami az életedben van vagy csak a hiányokat látod? Ha az utóbbi, akkor emlékeztesd magad, hogy így is több, mint elég forrásod van a boldogsághoz. Egy rokon éppen jó időben lesz melletted, hogy támogasson valamiben.

Halak

Elemedben leszel a mai napon, amikor azt kell taglalni, hogy mire vágysz az életben és sokan le lesznek nyűgözve a szavaidtól, ráadásul inspirálni is fogod őket. Győződj meg róla, hogy teljes mértékben kihasználod a kommunikációs csatornáidat. Sok lehetőség vár rád.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL