Napi horoszkóp április 10. – Bika, Mérleg, Rák, Szűz, Nyilas, Bak, Halak, Oroszlán, Skorpió, Vízöntő

zodi - Napi horoszkóp április 10. – Bika, Mérleg, Rák, Szűz, Nyilas, Bak, Halak, Oroszlán, Skorpió, Vízöntő

Napi horoszkóp április 10. – Bika, Mérleg, Rák, Szűz, Nyilas, Bak, Halak, Oroszlán, Skorpió, Vízöntő

Ha ma van a születésnapod: Ne azon gondolkozz állandóan, hogy mi megy rosszul az életedben, hanem inkább azon, hogy mi alakul jól. Mindaz, amit megtapasztalsz az életben, sokkal inkább annak az eredménye, hogy te milyen szűrőn keresztül nézed a világot.

Ha egyedülálló vagy, sok hódolód akad. Kiválasztani az igazit, talán nem lesz egyszerű, de nagy a valószínűsége, hogy sikerrel jársz. Ha párkapcsolatban élsz, ne legyél olyan én központú, mert megjárod. Hagyd, hogy a kedvesed is kezébe vehesse néha a gyeplőt.

Kos

Egy kissé csendesnek tűnsz, de ez most így a legjobb, hiszen sok gondolatodat rendbe kell tenni, mielőtt a Nap a jegyedbe lép. Kerüld azokat az embereket, akik túl sok zajt csapnak körülötted.

Bika

Hoznod kell a mai napon néhány áldozatot, de mondhatni elégedettséggel fogod tenni. Mélyebb szinten megérted, hogy az, amit ma megteszel másokért, később vissza fog szállni rád. Így működik az univerzum.

Ikrek

Meg fogsz lepni néhány embert a környezetedben az elkövetkező pár napban, hogy mennyire jól kezeled a kihívásokat. Határozottságod növekedni fog és megmutatod a világnak, hogy benned van az, ami a sikerhez szükségeltetik, bármiről is legyen szó.

Rák

Jogod van kinyilvánítani a véleményedet és bárki, aki próbál ebben akadályozni, az jobb, ha megnézi magát. Nincs időd azokra az emberekre, akik azt gondolják, hogy csak az ő ötleteik a jó ötletek. Kezeld le őket.

Oroszlán

Egy ajánlat nagyon csábító lesz, de fontos, hogy alaposan átgondold, mielőtt belemennél. A befektetett energia és az idő valóban meg fog térülni? Ha a válasz nem, akkor köszönd meg a lehetőséget és ints búcsút.

Szűz

Egyesek dominanciában vannak néhány fontos ügyet illetően, de várj, mert ez hamarosan meg fog változni. Ma és holnap bölcs dolog lesz azt tenni, amit mondanak, csupán abból az okból kifolyólag, hogy a veszekedés olyan felesleges időpazarlás.

Mérleg

Az egészségedre most extra figyelmet kell fordítanod és nem szabad túlzásba esned semmivel. Maradj meg a fizikai és érzelmi határaidon belül biztonságban.

Skorpió

Lenyűgözően magabiztos vagy most és a jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitás még egy extra energialökettel is ellát. A szerelmi életeddel is minden rendben lesz, szóval ne fukarkodj a vágyaiddal.

Nyilas

Magabiztos Nyilas lévén nem jellemző rád, hogy kevesebbre tartsd magad, mint tökéletes, mégis egyesek szemében a kihágásaid miatt nem fogsz túl jó színben feltűnni. Zavar ez téged? Egy cseppet sem.

Bak

Tedd, amihez kedved van a hétvégén és egy pillanatig se gondolkodj azon, hogy másoknak ez tetszeni fog-e vagy sem. Ha neked jól esik, akkor azt kell csinálnod, akár többször is.

Vízöntő

Persze, rúgj csak ki a hámból a hétvégén. Olyan keményen dolgoztál az elmúlt hetekben, hogy most élvezheted a munkád gyümölcsét és az édes pihenést. Arra figyelj, hogy ne fizess mások helyett olyan dolgokért, amikhez semmi közöd.

Halak

Semmi értelme mások beleegyezésére várni azzal kapcsolatban, amit tenni szeretnél és szükséged sincs ár. A jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitás lehetővé teszi, hogy csak azzal törődj, ami neked jól esik. Élvezz ki minden percet.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL