Napi horoszkóp április 13. – Bika, Rák, Ikrek, Kos, Szűz, Halak, Bak, Nyilas, Mérleg, Vízöntő, Halak

horoszkóp - Napi horoszkóp április 13. – Bika, Rák, Ikrek, Kos, Szűz, Halak, Bak, Nyilas, Mérleg, Vízöntő, Halak

Napi horoszkóp április 13. – Bika, Rák, Ikrek, Kos, Szűz, Halak, Bak, Nyilas, Mérleg, Vízöntő, Halak

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Szeretsz felgyorsulni és dinamikusan tevékenykedni, ám a bolygók most arra intenek, hogy jó lenne lelassulni, legalábbis olyan szintre, hogy ne véthess hibákat a munkahelyeden. Ha nem muszáj sietni, akkor nem is érdemes.

Bika

Tedd azt, ami boldoggá tesz és ne azt, ami másokat tesz boldoggá. Annak ellenére, hogy mit akarnak elhitetni veled a barátaid, nem vagy köteles mindig a kedvükben járni.

Ikrek

Nehezedre esik megérteni, hogy egyesek miért viselkednek úgy, hogy saját maguk alatt vágják a fát, mindenesetre te nem vagy köteles velük együtt szenvedni. Védd magad az ilyenektől.

Rák

Nagy az esélye, hogy az, akivel négyszemközti beszélgetést folytatsz, negatív hozzáállást fog tanúsítani. Nem hagyhatod, hogy a hozzáállása téged is lehúzzon.

Oroszlán

Ez most nem alkalmas idő arra, hogy lelassíts, sőt javasolt volna szellemileg és testileg is rákapcsolni. A jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitás arra fog ösztönözni, hogy új és izgalmas irányokba indulj el.

Szűz

Semmilyen körülmények között nem szabad hátradőlnöd és várnod, hogy a sült galamb a szádba repüljön. Azért, mert egyesek körülötted teljesen unottan viselkednek, nem kell felvenned az attitűdjüket.

Mérleg

Egyesek megérdemlik néha, hogy kihívás elé állítsák őket, és ha nem vagy képes a keménykezű szerepébe lépni a mai napon, akkor azt hihetik rólad, hogy veled bármit meg lehet tenni.

Skorpió

Túlságosan ellazultál mostanában, ám ami a következő napokban fog történni, rádöbbent, hogy időnként akkor is óvatosnak kell lenned, ha nincs egyértelmű veszély a közelben.

Nyilas

Nagyon adakozó kedvedben leszel, és szívesen adsz majd abból, ami neked megadatott. Az időddel és az energiáddal légy bátran bőkezű, de tudd, hogy a pénzed véges.

Bak

Nem kényszeríthetsz másokat arra, hogy megadják neked, amire vágysz, mindamellett nem is vagy időhöz kötve. Minden el fog érkezni hozzád a maga idejében, tehát légy türelmesebb.

Vízöntő

Ne légy magaddal túl szigorú. Koncentrálj arra, ami neked jó és ne hagyd, hogy mások, legyen szó családtagokról vagy barátokról, rád erőltessék az akaratukat. Csak azt tedd, amit kényelmesnek találsz.

Halak

Ha úgy érzed, hogy a hangoskodással majd magadra hívhatod mások figyelmét, akkor tévedsz. Viszont, ha tisztán és világosan beszélsz, akkor az nyugodt hangvétel mellett is kiváltja a hatását. Akikhez kell, el fog érni az üzenet.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL