Napi horoszkóp: április 17. – A Bikát félreértések, a Rákokra nyaralás, a Halakra csalódás vár ma!

zodi - Napi horoszkóp: április 17. – A Bikát félreértések, a Rákokra nyaralás, a Halakra csalódás vár ma!

Napi horoszkóp: április 17. – A Bikát félreértések, a Rákokra nyaralás, a Halakra csalódás vár ma!

Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben sokszor beleütközöl abba a problémába, hogy vajon azt tedd-e, amit akarsz vagy azt, amit tudod, hogy tenned kellene. A két elképzelés összevonása sajnos nem lehetséges, hacsak nem vágnak egybe, így jobb, ha választasz.

Ha egyedülálló vagy, akkor sok emberrel találkozhatsz, akik potenciális jelöltek lehetnek számodra. Ha párkapcsolatban vagy, akkor érdemes odafigyelned a másik feledre, mert lehet, hogy valami probléma gyötri, amit nem akar neked elmondani. Ültesd le és beszéljetek.

Kos 

Egyik helyzetből ugrasz át a másikba és észre sem veszed, hogy mennyi energiát kavarsz fel magad körül. Mások gyakran értékelik a lelkesedésedet és az erőfeszítéseidet, azonban egy személy, most megpróbálja elérni, hogy azt tedd, amit ő akar.

Bika

Olvass a sorok között. Tudod, hogy az emberek gyakran mondanak olyan dolgokat, hogy valójában mást értenek alatta. A saját módszereiddel erősítsd meg, hogy az értelmezésed helyes-e. Néha a mondottak alapján cselekedni a legjobb megközelítés.

Ikrek

Most kifejezetten jól esik bizonyos emberek társaságában lenned. Próbálj meg hosszú távon is ott maradni, még ha egy idő után kényelmetlen is enne. Sok tapasztalatot szerezhetsz ennek révén. Tudd, hogy nem kell mindig a kezedben tartanod a dolgok irányítását, sőt, hagyd, hogy a sors fogja néha a gyeplőt.

Rák

Hagyd másra a feladatokat, ha téged nem érdekel különösebben az azonnali helyzet. Úgy tűnik, hogy jelenleg teljesen máshol jársz, az elméd más időbe és más helyre kalandozik el. Lehet, hogy a közeljövőre nyaralást tervezel.

Oroszlán

Túlterhel a rengeteg hívás, email és felkérések. Legszívesebben felfüggesztenéd néhány tevékenységedet vagy erősen megszűrnéd a hívásaidat. Tudod jól, hogy ez nem vezetne jóra. Mások nem néznék jó szemmel az elérhetetlenségedet.

Szűz

Valaki ellophatja az ötletedet és még jobbat csinálhat belőle. Ne akadj ki ezen, hanem inkább nézd a dolgot pozitívan. Ne feledd, az utánzás a hízelgés igen magas foka és két elme még jobban működhet együtt.

Mérleg

Szeretnéd, ha kevesebb konfliktus lenne körülötted. Ami könnyű partnerségként indul, gyorsan problémává válhat. Próbáld meg nem engedni, hogy a kötelék ilyen gyorsan kialakuljon, előbb jobb megismerni a másik felet.

Skorpió

A szavaidnak nagyobb következménye lehet, mint amire számítottál. Inkább mondj kevesebbet és bízd a többit mások képzelőerejére. Lehet, hogy újra kell gondolnod az egészet, miután megkapod a visszajelzéseket.

Nyilas

Légy résen az anyagi helyzeteddel kapcsolatban. Lehet, hogy anélkül keveredsz bajba, hogy észrevennéd. Lassíts le és alkalmazz több önfegyelmet. Meg kell fontolnod egy közelmúltban történt beszélgetést, mert valaki igazán jó javaslatot tett neked.

Bak

Légy hajlandó kimondani, amit gondolsz és érzel, de készülj fel rá, hogy valaki ki fog állni érted. Úgy tűnik, hogy most több irányból is érkeznek számodra lehetőségek. Ha valamelyik felkeltette az érdeklődésedet, akkor ne habozz, hanem csapj le rá, mert hamar elúszhat.

Vízöntő

Lehet, hogy másképpen fogsz látni egy helyzetet, mint azt a körülötted lévők. Hasonló gondolkodásúakkal folytatott beszélgetés lehetővé teszi számodra, hogy még jobb ötletek felé nyílj meg. Mások talán nem annyira fogékonyak, mint te.

Halak

Tartsd most magad távol egy baráttól, aki hajlamos zűrzavart okozni neked. Lehet, úgy viselkedsz, mintha ennek a személynek hatása téged nem érintene meg, de meg fogod látni, hogy ez nem így van. Ismerd fel, hogy mit vagy képes megtenni és mit nem.

tudasfaja.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL