Napi horoszkóp április 19. – Mérleg, Rák, Nyilas, Bak, Kos, Szűz, Ikrek, Halak, Skorpió, Vízöntő, Bika

zodi - Napi horoszkóp április 19. – Mérleg, Rák, Nyilas, Bak, Kos, Szűz, Ikrek, Halak, Skorpió, Vízöntő, Bika

Napi horoszkóp április 19. – Mérleg, Rák, Nyilas, Bak, Kos, Szűz, Ikrek, Halak, Skorpió, Vízöntő, Bika

Ha ma van a születésnapod: A jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitásnak köszönhetően az elméd szárnyra kap, és egyik ötletről ugrasz a másikra. Azonban fontos, hogy ne feledkezz el a hosszú távú céljaidról és ne rugaszkodj el a föltől túlságosan. Maradjanak a terveid letisztultak és tartsd távol magad a zavarodást keltő emberektől.

Ha egyedülálló vagy, tudd, hogy a helyzeted egy pillanat alatt képes megváltozni. Addig ne állapodj meg senkivel, amíg biztos nem vagy benne, hogy az Igazi van az oldaladon. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel gyakorta elkülönültök a világtól. Tervezzetek közös utazást.

Kos

Csinálj valamit, ami izgalommal tölt el, még akkor is, ha a családnak és a barátoknak nincs ínyére a dolog. A Nap az innovatív szektorodban arra ösztökél, hogy rázd fel kicsit a napodat.

Bika

Fontos emberek vannak az oldaladon és érdemes hasznát venned most a segítségüknek. Az elkövetkező hetekben mindent megtesznek, hogy támogassanak téged, szóval merj nagyban gondolkodni.

Ikrek

Annyi sok értékes ötlet fog eszedbe jutni és olyan ütemben, hogy az agyad alig bír majd lépést tartani velük. De a szellemed, képes lesz kezelni és hasznát venni annak, amit esszenciaként leszűr belőle.

Rák

Tudod jól, hogy egy nemrég felfedezett információt meg kell majd osztanod a családtagokkal és a barátokkal, de ha negatív dologról van szó, akkor még késleltetheted kicsit. Senkinek nem hiányzik egy érzelmi jelenet.

Oroszlán

A környezetedben kisebb harc kerekedhet ki, ezért fontos lesz, hogy használd a diplomatikus képességeidet, nehogy háborúvá nője ki magát. Ne keveredj bele, csak amennyire szükséges.

Szűz

Talán erőltetni akarsz egy projektet, de addig nem fogsz tudni tovább haladni vele, amíg egy nagyobb akadályt el nem távolítasz az útból. Tervezz, de ne akarj határidőkhöz igazodni.

Mérleg

Abbéli vágyad, hogy mindenkit boldoggá tégy diplomatikusságoddal, második helyre fog szorulni, mivel nagyobb szükségét érzed annak, hogy megmondd az igazat olyanoknak, akik nem értik, miért becsmérlik őket annyian.

Skorpió

A tények téged igazolnak és nem vagy az a típus, aki azért tagadná meg őket, hogy másoknak kedvezzen, szóval igen, akadhat némi összetűzés ma. De semmi baj, ideje már, hogy tisztázódjanak a dolgok.

Nyilas

Fontos, hogy őszintén kommunikálj a szeretteiddel, mert ha kihagysz valamit vagy próbálod elmaszkírozni az információkat, biztos lehetsz benne, hogy ki fog derülni és a következmények, hogy mit ne mondjunk, nyugtalanítóak lesznek.

Bak

Ami előtted áll most, kissé ijesztő lehet, de mióta lépsz te vissza egy kihívástól? Az elkövetkező napok eseményei intelligenciát és fortélyt fognak igényelni, szóval jobb, ha már most felkészíted magad mentálisan.

Vízöntő

Az aggodalmaid a jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitásnak köszönhetően szertefoszlanak és végre sikerül megkönnyebbülnöd. Még ha nem is simult el minden teljesen, egyszerűbben veszed majd az akadályokat.

Halak

Természetesen nézz előre a következő évedre, gondold át az idei terveidet, de ne pazarold az idődet nagyon álmodozásra. A jövő sikereire a ma tettire épülnek. Ne hagyd, hogy az álomvilágod eltérítsen tőle.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL