Napi horoszkóp április 20. – Mérleg, Kos, Bak, Rák, Ikrek, Halak, Nyilas, Vízöntő, Oroszlán

zodi - Napi horoszkóp április 20. – Mérleg, Kos, Bak, Rák, Ikrek, Halak, Nyilas, Vízöntő, Oroszlán

Napi horoszkóp április 20. – Mérleg, Kos, Bak, Rák, Ikrek, Halak, Nyilas, Vízöntő, Oroszlán

Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben úgy tűnik, többször bezárkózol, mint az elmúlt időszakban. Sokat foglalkozol a téged érintő kérdésekkel és sokkal inkább szeretnéd megvizsgálni a dolgok gyökerét, mint eddig bármikor. A lehetőségeid október közepéig javulni fognak.

Ha egyedülálló vagy, akkor valaki nagyobb érdeklődést fog mutatni feléd, sőt nem is egy, de egyenes két emberről is szó lesz. Ismerd meg jól a potenciális feleket, mielőtt bármibe is komolyabban belemennél velük. Ha párkapcsolatban élsz, akkor ideje lenne többet eljárnotok együtt.

Kos

A kommunikációs készséged virágzik, mivel igényed megismerni mindenkinek az álláspontját. Előfordulhat, hogy egy személyes problémád kezelése nem fog olyan jól sikerülni, mint szeretnéd, de egy barát segítségedre lehet benne. A semmiből nagyszerű lehetőségek fognak előbukkanni.

Bika

Pihenj többet és ne erőltesd meg magad. Ha szükségét látod, akkor vedd igénybe szakember segítségét. Lehetséges, hogy váratlanul fel fog bukkanni egy kisebb probléma. Próbáld meg higgadtan kezelni és légy türelmes önmagadhoz.

Ikrek

Született húzóerő és hátvéd is vagy egyben. Hogy melyik szerepet választod ki főprofilodnak, az csak rajtad múlik. Hajlamos vagy magad elé helyezni másokat, de ne feledkezz meg magadról. Vigyázz a lelki egészségedre.

Rák

Vedd a kezedbe a dolgok irányítását és tedd meg a szükséges változtatásokat. Talán a főnöködnek vagy a kollégádnak más ötlete támad, ami szintén lehet hatékony, de te mindig azt válaszd, amiről úgy érzed, hogy a legjobban működhet és számodra kényelmesebb.

Oroszlán

Keress fel valakit a távolból, akit nagyon szeretsz. Örülni fog, hogy hallhat végre felőled. Rengeteg feladat tornyosul előtted, ezért fontos, hogy a lehető leghatékonyabban és legfigyelmesebben rágd magad túl rajtuk.

Szűz

Engedd, hogy a partnered tegye meg az első lépést egy üzleti kapcsolatban. Válaszolj egyértelműen és jó eredményekre számíthatsz. Lehetséges, hogy le kell fektetned bizonyos mentális határokat és nagy figyelmet fordítani a pénzügyi tranzakciókra.

Mérleg

Lehet, hogy olyan helyzetbe kerülsz, amikor neked kell döntést hoznod, pedig legkevésbé sem akarod. Ne kapkodd el a dolgot. Nagy szerencse érhet a magas kockázat ellenére is. A fő kérdés az, hogy mennyire engedheted meg magadnak az esetlegese veszteséget.

Skorpió

Újra kell gondolnod egy döntést, de most már sokkal nagyobb odafigyelést szentelve neki. Jelenleg nagyon nagy rajtad a nyomás. Érdemes több szünetet tartanod, ütemezz be nyugtató tevékenységeket, hogy át tudj jutni ezen az időszakon. Akár szunyókálhatsz egyet nap közben is, ha az segít.

Nyilas

A kreativitásod gyakran segít leküzdeni a haragodat vagy a nehéz helyzeteket. Örömmel veszed, hogy egy kedves barátod vagy munkatársad segítségedre lesz egy számodra fontos kérdésben. Jól fontold meg a szavaidat, mielőtt kinyilvánítanád a véleményedet.

Bak

Van egy erős visszatartó erő benned, amely gyakran megakadályoz abban, hogy spontán cselekedj. Próbálj meg fejest ugrani néha-néha egy adandó lehetőségbe, meglátod nagyon izgalmas lesz.

Vízöntő

Gyakran mondod meg őszintén a véleményedet, ami miatt sokszor nyersnek tartanak. Nem engeded, hogy lássák benned a gondoskodó, érzékeny személyt. Amit mondasz, annak hatalmas hatása van, tedd könnyebbé a megemésztését.

Halak

Hajlandó vagy egy nagy ugrásra, hogy felkeltsd a figyelmet, de nem kell szélsőségekbe bocsátkoznod. Próbálj meg nem erőltetni semmit a jó benyomás érdekében. Dőlj hátra és légy nyugodt. Értékelni fognak akkor is, ha nem kényszeríted magad semmire.

tudasfaja.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL