Napi horoszkóp április 21. – Mérleg, Rák, Nyilas, Bak, Kos, Szűz, Ikrek, Halak, Skorpió, Vízöntő, Bika, Oroszlán

zodi - Napi horoszkóp április 21. – Mérleg, Rák, Nyilas, Bak, Kos, Szűz, Ikrek, Halak, Skorpió, Vízöntő, Bika, Oroszlán

Napi horoszkóp április 21. – Mérleg, Rák, Nyilas, Bak, Kos, Szűz, Ikrek, Halak, Skorpió, Vízöntő, Bika, Oroszlán

Kos

(III. 21.–IV. 20.)

A mai napon képtelen megállni: többször is vitát kezdeményez, kimutatja érzéseit, hevesen reagál mindenre. Nem csoda: uralkodó bolygója kedvező fényszögben áll a Nappal. Most minden gondolatát azonnal tettekre tudja váltani. A barát kapcsolatokat élvezheti ma a legjobban, a kötetlen tettekben lehet a legkreatívabb. Bármilyen hobbijában ma nagyon sikeres lehet. Csodás horgászzsákmányra számíthat.

Bika

(IV. 21.–V. 20.)

Nem ért egyet a főnökei döntésével, ezért nagyon nehezére esik a munkavégzés. Ha a célokkal azonosulni tud, csupán a módszer ellen van kifogása, akkor még képes belemenni a kompromisszumokba. Ám, ha már a célokkal sem tud egyetérteni, akkor nagyon meg kell gondolnia, hogy továbbra is maradni akarjon-e. Ez esetben még ma nézzen utána, mihez lenne inkább kedve! Keresgéljen az interneten!

Ikrek

(V. 21.–VI. 21.)

Mostanában hajlamos arra, hogy magába zárkózzon, mintha magától fújna visszavonulót. Szüksége is van egy kis háttérben maradásra, mert az életébe hamarosan beköszöntő változások új embert igényelnek. Az új személyiség most érlelődik önben, most kell kitalálnia, megálmodnia önmagát. A külső megváltoztatása ennek csupán folyománya. Menjen elébe a változásnak, tervezzen új ruhatárat magának, kezdjen sportolni!

Rák

(VI. 22.–VII. 22.)

A magánéleti konfliktusoktól még mindig nem menekülhet. Egy kisebb vitára sor kerülhet ma is, de szerencsére önnek már van gyakorlata abban, hogy ezt úgy zárja le, hogy az végül is békülésnek tűnjön. Igaz, hogy ehhez már megint önnek kell lenyelnie egy keserű pirulát. Az nem baj, ha a panaszaival a szomszédba, vagy a barátaihoz megy, de csak olyannak beszéljen, akiről tudja, hogy nem fogja kifecsegni.

Oroszlán

(VII. 23.–VIII. 22.)

Nagyon nagy stressznek van kitéve, s a nagy nyomásnak szinte lehetetlen ellenállnia. Mégis meg kellene próbálnia! Ha ugyanis nem így tesz, akkor megeshet, hogy annyira elfárad, kimerül, hogy valósággal belebetegszik a helyzetébe. Ha ma reggel fáj a dereka, nem mozdulnak a végtagjai, akkor ez azt jelenti, hogy már a csontjáig hatolt az ellenség támadása. Fújjon visszavonulót! Pihenjen többet!

Szűz

(VIII. 23.–IX. 22.)

A Szaturnusz az uralkodó bolygójával áll nehéz fényszögben, ezért számolnia kell a gátlásokkal, akadályokkal. Ám még ennél is kifejezetten idegesítőbbnek tarthatja ma, ha alkalmazkodnia kell másokhoz. Még szerencse, hogy a jegyében járó Vénusz segítségével jól el tudja leplezni az ellenérzéseit. Ennek köszönheti azt is, hogy a társával való kapcsolata ma ideális, sőt, romantikus lehet.

Mérleg

(IX. 23.–X. 22.)

A tavaszi zsongás, az éledő életerők, vagy valakinek a közelsége, avagy épp a távolsága miatt nem tud odafigyelni a munkájára. Szerencsére a pénzügyek tekintetében jól áll, ezért még azt is megtehetné, hogy mától, vagy holnaptól szabadságot vesz ki, és a vágyai nyomába ered. Fél gőzzel úgysem lehet munkálkodnia. Más a helyzet persze, ha a vágya tárgya éppen egy kollégája. Akkor maradni muszáj.

Skorpió

(X. 23.–XI. 21.)

Legyen kedvesebb a kollégáival, a környezetével! Ha sokat mérgelődik, akkor az a hangulat át fog ragadni a többiekre is. Különösen rossz hatással lehet a gyakori káromkodás a fiatalkorúakra, a gyermekekre. Szedje össze magát, legalább a saját gyermeke érdekében tegyen lakatot a szájára! Különben nem csodálkozhat azon, hogy ugyanazt hallja majd vissza a szájából. És az már nem fog tetszeni önnek.

Nyilas

(XI. 22.–XII. 21.)

Ön nagyon kreatív, ami hozzásegíti önt ahhoz, hogy ma is új dolgokat fedezzen fel. Ami nem feltétlenül jelenti azt, hogy önt tartanák a legjobb munkaerőnek. Bármily furcsán hangzik is, a hatékonyság bizony kizáró ok lehet a kreativitásra. Éppen a hatástalanság az, ami új, érdekes, meglepő utakra kényszerít. S ha sikerrel jár, akkor tűnhet sokkal jobbnak. Ennek néha kifejezett lustaság az ára.

Bak

(XII. 22.–I. 19.)

A Hold ma az ön jegyébe lép: a társkapcsolatában lehetnek ugyan feszültségek, de ezek csupán növelik a szerelmük mézét. Az enyelgés is annál édesebb, minél tovább tart a huzavona. Mielőtt azonban még az élet örömeire gondolhatna, valamit létre kell hoznia. A munkahelyén ma nagyobb elvárásoknak lehet kitéve. A feladat, amivel megbízzák tulajdonképpen kedvére való: megmutathatja, mit tud.

Vízöntő

(I. 20.–II. 18.)

Mint mindig, ma is nagyon kitartóan dolgozik, de ehhez ma még valami plusz lelkesedés is társul. Olyasmit valósíthat meg ugyanis, aminek a megtervezésében önnek is része van. Minden, ami a saját fejéből pattant ki, ma sokkal kedvesebb, és könnyebben megvalósítható a tettek szintjén. A tanulásban is brillírozhat, ma jó jegyeket szerezhet, vagy bármilyen intellektuális versengésben győzhet.

Halak

(II. 19.–III. 20.)

Ön beszédes ember, de most éppen azt a nehéz leckét kapja a sorstól, hogy nem kellene mindent kifecsegnie. A beszéd házában járó Napot kvadráló Plút arra inti ugyanis, hogy azok az információk érnek többet az ön számára, melyeket visszatart. A jegyében járó Hold ugyanakkor kifejezetten érzelmessé és érzékennyé teszi. A Marssal trigonban állva ösztönzi önt, hogy azonnal megvalósítsa, amit kitalál.

Forrás:blikkruzs.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL