Napi horoszkóp április 25. – Bika, Rák, Mérleg, Nyilas, Kos, Bak, Vízöntő, Ikrek, Halak, Szűz

zodi - Napi horoszkóp április 25. – Bika, Rák, Mérleg, Nyilas, Kos, Bak, Vízöntő, Ikrek, Halak, Szűz

Napi horoszkóp április 25. – Bika, Rák, Mérleg, Nyilas, Kos, Bak, Vízöntő, Ikrek, Halak, Szűz

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Pontosan tudod, hogy milyen változásokat szeretnél megtapasztalni az életedben és minél hamarabb hozzálátsz, annál hamarabb valósulhat meg. Szentelj nagyobb figyelmet az anyagiaknak is, mert sok múlhat rajta.

Bika

A jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitásnak köszönhetően kalandvágyó kedvedben lehetsz, de nem szabad sutba vágnod minden óvatosságodat. Légy határozott, de figyelmes is.

Ikrek

Egy kissé törékeny vagy most, szóval jobb, ha távol maradsz a kényesebb helyzetektől és azoktól az emberektől, akik a legrosszabbat hozzák ki belőled. Ha egyesek úgy gondolják, tartózkodó vagy, az az ő bajuk.

Rák

Természetesen segíts, ahol csak tudsz, ne élj abban a hitben, hogy mindenkinek minden problémáját meg tudod oldani. Egyes kihívások még egy Rákot is felülmúlhatnak. Tiszteld a határaidat.

Oroszlán

A lehető legbiztosabban tudod, hogy mit kellene tenned, szóval a kérdés már csak az, hogy miért nem teszed? Gyűrd le a letargiát és láss neki. Más nem fogja megtenni helyetted.

Szűz

Ez az éved egyik legjobb időszaka és bármilyen kétség, ami felbukkant az álmaiddal és terveiddel kapcsolatban, hamarosan köddé válik. Az elkövetkező napok meg fognak erősíteni.

Mérleg

Nevezd nevén a félelmeidet és birkózd le őket. Szinte biztos, hogy túlaggódod magad, ráadásul feleslegesen. Lazulj el, kapcsolódj ki és meglátod, a hétfőnek újult erővel indulhatsz neki.

Skorpió

Olyan sok minden történik egyszerre körülötted, hogy az az érzésed, elveszted a kontrollt a dolgok felett. Ez nem igaz. Ha lecsendesíted az elmédet és csak az igazán fontos dolgokra koncentrálsz, újra a helyzet magaslatán érezheted magad.

Nyilas

Tegyél jó benyomást azokra az emberekre, akik szükségesek ahhoz, hogy elérd a céljaidat. Nem kell talpnyalónak lenned, csupán kifejezned az elismerésedet és tiszteletedet.

Bak

A romantika és a kreatív gondolkodás most a legjobbat fogja kihozni belőled. Ne kényelmesedj bele az eddigi szokásaidba, ne félj a változásoktól, mozdulj el egy új irányba.

Vízöntő

Azt mondják, a tudás hatalom és ez így is van. Olyan dolgot tudsz meg a mai napon, ami irányító pozícióba fog tenni, amikor a saját érdekedben tárgyalsz valakivel.

Halak

Tartsd magad távol a kötelességektől és házimunkától a hétvégre és koncentrálj azokra a dolgokra, amelyek mosolyt csalnak az arcodra. Érezd jól magad azoknak a társaságában, akiket a legjobban szeretsz.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL