Napi horoszkóp április 28. – Nyugtató hírek, de sok-sok bonyodalom! Neked mit hoz a mai nap?

zodi - Napi horoszkóp április 28. – Nyugtató hírek, de sok-sok bonyodalom! Neked mit hoz a mai nap?

Napi horoszkóp április 28. – Nyugtató hírek, de sok-sok bonyodalom! Neked mit hoz a mai nap?

Ha ma van a születésnapod: Idén néha túl rideg és intellektuális vagy, míg máskor meg túlságosan érzelmes és melegszívű. Hullámzó a hangulatod, viszont elmondható, hogy úgy fejezed ki az érzelmeid, hogy azt senki nem tudja félreérteni. Számos programban lesz részed a következő szezonban és szuperül fogod magad érezni.

Ha egyedülálló vagy, akkor egy olyan személlyel találkozol, aki óriási hatással lesz az életedre és téged is megváltoztat majd. Ha párkapcsolatban vagy, akkor a kedveseddel rájöttök, hogy még mindig képesek vagytok meglepetést okozni egymásnak.

Kos

Felpezsdíted a körülötted lévők napját és olyan jó beszélgetésekben lesz részed, hogy te magad is meglepődsz. Azonban a szíved választottjával probléma fog adódni kettőtök között. Jobb, ha higgadt maradsz, miközben megbeszélitek a dolgot.

Bika

Végezz el néhány feladatot, amelyek már nem várhatnak tovább. Teljesen más színben fogsz látni egy szituációt, amikor egy bizalmasod megosztja veled a gondolatait. Szeretnél segíteni, de nehézségekbe ütközöl, amikor az érzelmeid kifejezésére kerülne a sor.

Ikrek

Ne próbálj tervezni, inkább légy spontán. Minél kalandosabbra veszed a figurát, annál jobb lesz a napod. Egy barátod olyan hírekkel áll elő, amelyek teljesen váratlanul érnek majd. Elsőre erős lesz a reakciód, de később lenyugszol majd.

Rák

Ha nem akarsz részt venni egy eseményen, akkor valld be őszintén és tájékoztasd róla a többieket. Szükséged van egy kis lenyugvásra, amiből mostanában nem sok jutott ki neked. Az első most az önmagaddal való foglalkozás legyen.

Oroszlán

Használd ki az idődet egy döntés meghozatalában, hiszen hosszú távú dologról van szó, így nem lehet félvállról venni. Egy távolból érkező hír arra ösztönöz majd, hogy felbonts egy nehézkessé vált barátságot. Fájdalmas lesz a másik fél hozzáállása, de ez is el fog múlni idővel.

Szűz

Intézd el a kötelezettségeidet még a nap elején, így a további részében azzal foglalkozhatsz, amit igazán szeretnél. Tudd, hogy dolgod lesz valakivel, aki nem akarja megosztani veled az érzéseit és ez problémákat szülhet köztetek.

Mérleg

Ha kellemetlenül érzed magad egy baráttal vagy családtaggal folyatott beszélgetés közben, akkor távolodj el egy kicsit. Tégy egy lépést hátra és vizsgáld meg a dolgot higgadtan. Sokkal jobban fogod érezni magad utána.

Skorpió

Töltsd időt egy közeli baráttal vagy rokonnal. Nagyon jót fog tenni mindkettőtöknek, hiszen mindig képesek vagytok jó kedvre deríteni a másikat. Érdemes némi figyelmet szentelned a pénzügyeidnek is.

Nyilas

Ha előre eldöntöd magadban, hogy egy helyzet nehéz lesz, akkor ne is számíts rá, hogy könnyedén túl fogsz jutni rajta. Most teljesen más fényben látod a dolgokat, mint a környezeted. Ami most téged zavar, az másokat egyáltalán nem tud felpaprikázni.

Bak

Egy szeretted meglepetéssel fog szolgálni számodra, amit eleinte nem fogsz pozitívan fogadni. Ahogy túljutsz a kezdeti érzéseiden, rájössz, hogy az, amit előre elképzeltél a dologgal kapcsolatban, egyáltalán nem volt jó gondolat.

Vízöntő

Engedd felszínre törni a benned élő gyermeket. Légy tudatában annak, hogy egy barátod csalódott lesz és furcsán fog viselkedni. Nincs más választásod, mint reagálni a megnyilvánulásaira. Próbálj meg olyan tapintatos maradni, amennyire csak lehetséges.

Halak

Egy rokon azzal állhat eléd, hogy amit szeretnél az szinte lehetetlen. Ez a személy nagyon bíráskodó lehet, így jobb, ha kiállsz magadért. Tudd le a kötelezettségeidet minél hamarabb és vesd bele magad a szórakozásba.

tudasfaja.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL