Napi horoszkóp május 1. – Kos,Halak, Rák, Bika, Szűz, Skorpió, Bak, Vízöntő, Nyilas, Ikrek

zodi - Napi horoszkóp május 1. – Kos,Halak, Rák, Bika, Szűz, Skorpió, Bak, Vízöntő, Nyilas, Ikrek
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp május 1. – Kos,Halak, Rák, Bika, Szűz, Skorpió, Bak, Vízöntő, Nyilas, Ikrek
Facebook
0

Napi horoszkóp május 1. – Kos,Halak, Rák, Bika, Szűz, Skorpió, Bak, Vízöntő, Nyilas, Ikrek

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Egy kissé érzékeny leszel a mai napon a munkahelyi teljesítményed miatt. Ha szeretnéd, hogy felismerjék a munkád fontosságát, ne hagyd, hogy mások véleménye határozzon meg téged és a tetteidet, legfőképp azt ne, hogy mit akarsz elérni.

Bika

Annak érdekében, hogy erősítsd és bővítsd a tudásodat és a képességeidet, érdemes volna megfontolni az iskolapadba való visszatérést. Jól fog jönni a jövőben, különösen akkor, ha új lehetőségekkel találod magad szemben, ami hamarosan bekövetkezhet.

Ikrek

Ideje proaktívnak lenned az anyagi ügyeket érintő problémáid tekintetében. Talán jó lenne visszavenni a költekezésedből vagy egy reálisabb időtervvel előrukkolni a céljaidat illetően.

Rák

Lehet, hogy a mai napon magányosabbnak érzed magad a szokásosnál, de jobban teszed, ha teszel egy-két lépést hátra és megvizsgálod, hogy nem-e egy rég lejárt történet vagy egy a fejedben kreált dolog az, ami ezt teszi veled. Többen is állnak melletted, talán csak nem a jó helyen keresgélsz.

Oroszlán

Úgy tűnik egész tennivaló halom épült fel előtted, azonban ha beállsz egy tartható tempóra, nem kapkodsz és minden zavaró tényezőt kiiktatsz, simán végezni fogsz vele. Az egészséged hogy szolgál, egy kis mozgás nem hiányzik?

Szűz

Ha extra löketre van szükséged egy kreatív feladatot illetően, akkor azt a mai napon megkaphatod. Mindazonáltal ne arra figyelj, hogy mit gondolnak mások a munkádról. A lehetőségek tőlük függetlenül fognak megtalálni.

Mérleg

Egy kissé lehangoltnak érzed magad, különösen, ha a múltad kerül terítékre. Lehet, hogy az egyik rokonnal vagy baráttal kellene megbeszélni néhány múltbéli dolgot, ami mindkettőtöknek jót tenne. Ha jó szájízzel, ha nem, de tovább kell lépned.

Skorpió

Extrán óvatosnak kell lenned a mai napon azzal kapcsolatban, hogy kivel beszélsz, mivel az az információ, amit befogadsz, nagyon könnyen pesszimistává tehet. Olyanokkal kapcsolódj, akik pozitívak, és akikkel bátran ötletelhetsz.

Nyilas

Lehet, hogy kissé bizonytalan leszel magaddal kapcsolatban a mai napon. Azáltal tudod visszanyerni az erődet, ha nem fogod magad másokhoz hasonlítani. Tartsd magad a saját elveidhez. Annak szentelj figyelmet, ami számodra fontos.

Bak

Ha úgy érzed, hogy nincs energiád, akkor tudd, hogy kérhetsz segítséget, nem kell mindig mindent egyedül csinálnod. Ne beszélj magadról negatívan és ne a gyengeségeidre koncentrálj, főképp, hogy a gyengeségek csak időlegesek és változtathatsz rajtuk.

Vízöntő

Szereted a függetlenséget, de neked sem mindig egyszerű haladni az árral. Ma gyakorolnod kell azt, hogyan add át magad a történéseknek és hogyan bízz abban, hogy aminek történnie kell, az fog megtörténni.

Halak

Egy barát vagy bárki, akit ismersz, átlépett volna egy határvonalat? Ideje kiállnod magad mellett és elmondanod neki, hogy hogyan érzel ezzel kapcsolatban. A munkádat tekintetében elismerő szavak terjengenek rólad, szóval csak így tovább.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL