Napi horoszkóp május 4. – Rák, Mérleg, Oroszlán, Skorpió, Halak, Bak, Bika, Szűz, Ikrek, Kos, Nyilas!

horoszkóp 1 - Napi horoszkóp május 4. – Rák, Mérleg, Oroszlán, Skorpió, Halak, Bak, Bika, Szűz, Ikrek, Kos, Nyilas!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp május 4. – Rák, Mérleg, Oroszlán, Skorpió, Halak, Bak, Bika, Szűz, Ikrek, Kos, Nyilas!
Facebook
0

Napi horoszkóp május 4. – Rák, Mérleg, Oroszlán, Skorpió, Halak, Bak, Bika, Szűz, Ikrek, Kos, Nyilas!

Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben az élet néhány kihívás elé fog állítani, különösen a pénzügyek terén. Hajlamos vagy szórni a pénzt, miközben egy szeretted vagy a párod jóval takarékosabb, mint eddig. Próbáld meg gyakrabban vizsgálni a másik fél részéről a dolgokat.

Ha egyedülálló vagy, akkor találkozni fogsz egy olyan személlyel, aki érzelmileg szinte elérhetetlen. Nem lehet megváltoztatni őt, ezért jobb, ha odébb állsz. Ha párkapcsolatban élsz, akkor jobb lesz elkerülni a konfliktusokat az anyagiakkal kapcsolatban.

Kos

Tele vagy lendülettel és nehéz téged megállítani, ha egyszer beindulsz, Számos dolgot el kell intézned, de azokat nagy hatékonysággal teszed. Ne akarj lekörözni valakit, aki nem olyan tempóban halad, mint te.

Bika

Kerülj el egy veszekedést azáltal, hogy hallgatsz a belső hangodra. Tedd azt, amit jónak látsz és helyesnek vélsz, ne azt, amit mások várnak el tőled. Egy közeli személy megvetését fejezheti ki feléd. Próbálj meg nem túlzásba esni, amikor reagálsz.

Ikrek

Lehet, hogy valamit máshogyan akarsz majd csinálni, mint a környezeted. Sokkal alaposabb vagy, mint azt mások gondolnák. Engedj teret a szabadabb adok-kapoknak egy közeli személlyel, ennek eredményeképpen sokat tanulhattok egymástól.

Rák

Beszélni szeretnél mindarról, ami benned kavarog, de a fogadtatás nem olyan lesz, mint amire számítasz. Tegyél egy lépést hátra és vizsgálj meg egy közelmúltban folyt beszélgetést. Valaki azt akarja, hogy segítsd ki egy munkában. Ne mondj azonnal igent.

Oroszlán

Talán nem tudod, hogy mennyi energia befektetésre van szükséged ahhoz, hogy elérd a célodat. Ismerd fel a korlátaidat. Egy barátod erőltethet egy találkozást és közös időtöltést, ami a párod számára nem lesz valami szimpatikus. Mondj nemet, ha úgy érzed, hogy ez most több rosszat hoz magával, mint jót.

Szűz

Tegyél meg többet a célodért. Lehet, hogy át kell ugranod egy vagy akár két komolyabb akadályt is azért, hogy elérd, amit akarsz. A főnököd vagy egy olyan személy, akire felnézel, most konfliktust kezdeményezhet. Tudd, hogy milyen távolságot kell tartanod vele.

Mérleg

Sokkal jobban megérted a dolgokat, mint azt mások gondolták. Rájössz, hogy néha az a jó, ha hátradőlsz és hagyod, hogy más arassa le a babérokat. Legyen a szemed a nagyobb képen, mert lehet, hogy különbözik attól, amire számítottál.

Skorpió

Egy négyszemközti beszélgetés segítségével új színben leszel képes látni a dolgokat. Egy pénzügyi kérdés utadat állhatja, hogy elérj egy hosszú távú sikert. Oldd meg a problémát, amilyen hamar csak lehet.

Nyilas

Lehet, hogy sokkal negatívabb leszel, mint gondolnád. Egy nehéz ügyet hajlandó leszel teljesen máshogyan kezelni, mivel a másik fél nem lesz túlságosan elragadtatva az erőfeszítéseidtől. Inkább koncentrálj egyszerre egy problémára a sok helyett.

Bak

Lehet, hogy nem érzed magadban az erőt ahhoz, hogy előrelépj egy adott projektben. Ha továbbra is útzárlatba ütközöl, érdemes volna megfontolni, hogy egy másik irányba indulj el. Engedd el a vitákat és könnyebb lesz a munka is.

Vízöntő

Beszélgess négyszemközt. Ha azt veszed észre, hogy a másik nagyon érzékeny és sértődékeny hangulatában van, akkor lépj vissza egyet és próbálj tapintatosabb lenni. Jó dolog, hogy meg akarod oldani a problémát, de lehet, hogy a másik fél most túlságosan el van foglalva azzal, hogy neki legyen jó.

Halak

Most nagyon könnyeden tudod kezelni a problémákat. Meglepő, hogy mennyire jól és hatékonyan tudsz reagálni mások reakcióira. Ismerd fel, ha a másik egyszerűen nincs jó hangulatában és fogadd el, hogy az egyedüli ember, akit iránytani tudsz, az te vagy.

tudasfaja.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL