Napi horoszkóp május 5. – Nyilasok, Rákok, Bikák, Bakok, Szüzek, Kosok, Ikrek, Mérlegek, Halak, Skorpiók, Oroszlánok figyeljetek!

zodi - Napi horoszkóp május 5. – Nyilasok, Rákok, Bikák, Bakok, Szüzek, Kosok, Ikrek, Mérlegek, Halak, Skorpiók, Oroszlánok figyeljetek!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp május 5. – Nyilasok, Rákok, Bikák, Bakok, Szüzek, Kosok, Ikrek, Mérlegek, Halak, Skorpiók, Oroszlánok figyeljetek!
Facebook
0

Napi horoszkóp május 5. – Nyilasok, Rákok, Bikák, Bakok, Szüzek, Kosok, Ikrek, Mérlegek, Halak, Skorpiók, Oroszlánok figyeljetek!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

A mai napon érzed a környező emberek és történések rezgéseit és az energiáit. Emiatt még figyelmesebb leszel másokkal és a szükségleteikkel és egyszerűbb lesz segítened nekik. Ezzel egyesek élni is fognak.

Bika

Az elmúlt időszak erőfeszítései úgy látszik kifizetődnek végre. Egyszerűen nem tudsz tenni ellene, mintha igazságszérumot ittál volna, a kapcsolataidban teljesen őszintén fogsz megnyilvánulni. Ez talán még jót is fog tenni mindkét félnek.

Ikrek

A legjobb, ha priorizálsz, mielőtt döntést hoznál és elköteleznéd magad. Fontos, hogy türelmes légy, ha valamilyen késedelemmel, csúszással kerülsz szembe a mai napon.

Rák

Vegyes érzelmekkel állsz az élet előtt a mai napon, mivel egyszerre tapasztalhatsz meg sikert és bukást. Egészségügyi problémák merülhetnek fel, amivel kapcsolatban bölcsen kell eljárnod.

Oroszlán

Nehezedre eshet döntést hozni valamivel kapcsolatban, ha az elméd megállás nélkül analizál pro és kontra. Légy óvatos egy fortélyos riválissal, aki hajlamos pletykálkodni rólad. Szuper aktív leszel ma.

Szűz

Ha a mai napon meg kell osztanod valakivel valamit, szívesen teszed azt meg, hiszen tudod, hogy a másiknak ez mennyit jelent. Tisztán látod a szükségleteit és bölcs döntést hozol.

Mérleg

Nagyon jóságos leszel ma valakivel, aki közel áll a szívedhez. Ez lehet egy rokon vagy barát is. Mindamellett szívélyes leszel mindenkivel, aki a környezetedben megfordul, mert a bensőddel is összhangba kerülsz.

Skorpió

Légy körültekintő és óvatos minden szinten. Ha a prioritásokhoz tartod magad, akkor még nyerhetsz is általa. A kapcsolatodat, most sok érzelem szövi át, ezért mélyebb témákkal is érdemes most foglalkozni.

Nyilas

A szerelem és romantika virágzik, ahogy a kapcsolatod kezd megújulni. Lehet, hogy egy spontán utazás mellet teszitek le a voksotokat. Hagyd, hogy magukkal ragadjanak az események és élvezd.

Bak

Egy üres vászon arra vár, hogy húzz rá egy ecsetvonást, ami felfedi, hogy valójában mit is szeretnél a jövőben elérni. Hagyd, hogy a benső hang vezesse a kezedet, amit a múlt ne befolyásoljon.

Vízöntő

A szenvedés és a negaivitás varázsütésre kiszállhat az életedből, ha komoly változtatásokat hozol egy személyes kapcsolatodat illetően. Spirituális gyógyulás és alternatív módszerek hozzák vissza az életerődet.

Halak

Ha vásárolni mész a mai napon, akkor olyasmire költheted a pénzed, ami teljesen felesleges, cserébe nagyon drága is. A jó hír, hogy egy új bevételi forrás ötlete pattanhat ki a fejedből. Nagylelkű leszel valakivel, aki kevésbé szerencsés, mint te és ez örömmel tölt majd el.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL