Napi horoszkóp május 7. – Mérleg, Bika, Kos, Halak, Rák, Nyilas, Szűz, Ikrek, Skorpió, Oroszlán, Bak

zodi - Napi horoszkóp május 7. – Mérleg, Bika, Kos, Halak, Rák, Nyilas, Szűz, Ikrek, Skorpió, Oroszlán, Bak
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp május 7. – Mérleg, Bika, Kos, Halak, Rák, Nyilas, Szűz, Ikrek, Skorpió, Oroszlán, Bak
Facebook
0

Napi horoszkóp május 7. – Mérleg, Bika, Kos, Halak, Rák, Nyilas, Szűz, Ikrek, Skorpió, Oroszlán, Bak

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Rájössz, hogy az a csapat, ahová jelenleg tartozol, nem az, amelyikben otthon is érzed magad. Talán kezdetben ez nyugtalanító lesz, de hamarosan egyenesbe jössz. Olyan emberekkel vedd körbe magad, akikkel hasonló értékeket vallasz.

Bika

Nehezedre esik a mai napon egy helyben ülni, hiszen pezseg benned a tettvágy. Valami újba akarsz kezdeni, miközben a régi életedet magad mögött hagynád. Ne hagyd figyelmen kívül a jeleket, amelyekkel út közben találkozol.

Ikrek

Szükséged van egy kis friss levegőre és a mai napon részesülhetsz benne. Keress egyszemélyes kikapcsolódási lehetőségeket vagy találkozz egy olyan baráttal, aki feldobhat lelkileg. Ha valamilyen tervet szövögetsz, akkor válaszd a járatlan utat a célod felé.

Rák

Sok szem fog rád szegeződni a mai napon a munkahelyeden. Nyugodtan merj újítóan gondolkodni, így egy üzleti lehetőséget is könnyebben tudsz majd elcsípni. Ne félj megcsillogtatni, ami benned lakozik, hadd vegyen észre a környezeted.

Oroszlán

A kapcsolataid tekintetében nem fog ártani egy kicsit bővíteni az ismeretségi körödön. Találkozz új emberekkel, legalábbis teremtsd meg ennek a lehetőségét, A többi jön magától. Keress hasonszőrűeket, akikkel együtt tervezhetitek a jövőt.

Szűz

Nézz körbe a régi szokásaid háza táján. Mik azok, amik már nem szolgálnak téged? Nem lenne ideje megszabadulni tőlük? Végezz egy tavaszi nagytakarítást a hiedelmek, gondolatok, érzések terén, amelyek csak visszahúznak.

Mérleg

Romantikus interakciót tapasztalhatsz meg egy olyan emberrel, akiről álmodban nem gondoltad volna. Ez a személy olyannyira eltér az ideálodtól, hogy nem is érted, mi történik pontosan. Adj neki egy esélyt. A szíved tisztán lát, ne feledd.

Skorpió

Segíteni akarsz másokon, de ez mennyibe fog kerülni neked idő és energia terén? Lehet, hogy ma nem kellene mással törődnöd, csakis saját magaddal. Ne veszítsd el a nagylelkűségedet mások irányában, de ismerd fel, ha neked van szükséged valamire.

Nyilas

Az elméd szinte izzik, ami azt jelenti, hogy ma nagy valószínűséggel fogsz előrukkolni több nyerő ötlettel is. Ha már benne vagy egy projektben, akkor elérkezhet a várva-várt áttörés. Győződj meg, hogy nem két végén égeted a gyertyát.

Bak

Anyagi helyzeted érintő híreket fogsz kapni, amelyek a családoddal és az otthonoddal kapcsolatosak. Úgy tűnik, hogy ez az információ kellett ahhoz, hogy fontos változtatásokat léphess meg. Ne feledd, nem határoz meg téged a családi történeted.

Vízöntő

Ideje, hogy hallasd a hangodat és megmutasd magad és a képességeidet, már ami a szakmai életedet illeti. Még ha úgy is érzed, hogy amit mondani akarsz vagy egy ötleted nem biztos, hogy nagy sikert arathat, akkor is lépd meg, hiszen ki tudja, új trendet is teremthetsz vele.

Halak

Nagy a valószínűsége, hogy valami, amiért már egy ideje imádkozol, megérkezhet hozzád a mai napon. Lehet, hogy egy összeg ékezik meg időben, amire nagy szükséged van, de egyébről is szó lehet. A lényeg, hogy ne veszítsd el idő előtt a hitedet.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL