Napi horoszkóp május 9. – Nyilas, Halak, Rák, Kos, Szűz, Bika, Ikrek, Skorpió,Vízöntő, Mérleg

zodi - Napi horoszkóp május 9. – Nyilas, Halak, Rák, Kos, Szűz, Bika, Ikrek, Skorpió,Vízöntő, Mérleg
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp május 9. – Nyilas, Halak, Rák, Kos, Szűz, Bika, Ikrek, Skorpió,Vízöntő, Mérleg
Facebook
0

Napi horoszkóp május 9. – Nyilas, Halak, Rák, Kos, Szűz, Bika, Ikrek, Skorpió,Vízöntő, Mérleg

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Nem ártana egy kis önuralmat gyakorolnod, amikor arról van szó, hogy mit kell megtenned magadért és másokért. Emellett egy kis diszkréció is jól jönne azzal kapcsolatban, hogy mit mondasz a környezetednek. Nem mindenki lesz olyan higgadt veled.

Bika

Egy kissé rút kiskacsának fogod érezni magad és a magány érzése szállhat rád, még ha ez nem is van így. A dolgok, amiket eddig értékeltél, talán már nem tükrözik annyira az igazi énedet és ezt furcsán veszik a többiek. Ne aggódj emiatt, csak magadra figyelj és arra, hogy jobb önmagaddá válj.

Ikrek

Szükséged lehet a megerősítésre a mai napon, különösen munka fronton, ahol nem minden úgy fog alakulni, ahogyan azt elképzelted. Mélyre kell ma leásnod és megtalálnod magadban az értéket, nem pedig másoktól várnod a megoldást.

Rák

Kissé kedvetlennek érzed ma magad, mintha az álmod nem úgy válna valóra, ahogy képzelted. Ahelyett, hogy elkönyvelnéd, minden elveszett, inkább beszélgess róla egy mentorral, baráttal vagy rokonnal, aki segíthet más perspektívából szemlélni a dolgokat.

Oroszlán

Lehet, hogy ma nem mersz szemtől szembe állni egy barátoddal vagy sokkal érzékenyebb leszel, mint általában. Próbálj meg nem aggódni azon, hogy mit gondolnak mások és az erre szánt energiád hasznosítsd sokkal produktívabb módon.

Szűz

Ha egy üzlet nem sikerül úgy, ahogyan elképzelted, eléggé le leszel törve. Lehet, hogy jobban meg kell makacsolnod magad és harcolni a lehetőségért, hogy megmutathasd a képességeidet. Ugyanakkor kapcsolódj olyan emberekkel, akik hisznek benned és támogatnak téged.

Mérleg

Miközben első ránézésre valami nagyon jó ötletnek tűnik, nem ártana hátrafelé tenni pár lépést és megvizsgálni, hogy valóban megéri-e a befektetett időt, energiát és egyéb forrásokat. Talán jobb lenne lassabbra venni a tempót.

Skorpió

Egy romantikus szituációban talán te vagy az a fél, aki úgy tűnik, hogy többet érez, mint a másik. Mielőtt erőltetnéd, hogy a csoda megtörténjen vagy hirtelen elvesztenéd a szerelembe vetett hitedet és reményeidet, bízz abban, hogy bekövetkezik, amire számítasz. Légy türelmes.

Nyilas

Egy kollégával, családtaggal, lakótárssal vagy a pároddal úgy tűnik, hogy nem egyeztek valamiben a mai napon. Ne hagyd, hogy a bűntudat vezesse a tetteidet. Lehet, hogy elég volna hátrébb lépni és bölcsen elgondolkodni a dolgokról, semmint kirohanni vagy lerohanni.

Bak

Úgy érzed, mintha ez a nap ellened dolgozna. Ha úgy látod, hogy a dolgok nem akarnak úgy működni, ahogyan azt tervezted, különösen, ha a kommunikációról van szó, akkor ezt vedd jelnek, tegyél egy lépést hátra és végy egy mély lélegzetet.

Vízöntő

Te lélekben készen állsz egy impulzusvásárlásra és arra, hogy ész nélkül költsd a pénzedet, de a bankszámlád már sokkal kevésbé támogat ebben. Ha mégis bűnbe esel, tuti, hogy bűntudatod lesz utána. Helyette inkább keress valami minőségi lehetőséget a kielégülésre.

Halak

Nem igazán fogod a mai napon érezni a szerelem pozitív erejét, sokkal inkább azt, hogy egy egészségtelen kapcsolati dinamika visszatart attól, hogy elérd, amit igazán akarsz. Talán szükségszerű lesz egy testvér vagy barát támogatása ebben a kérdésben.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL