Napi horoszkóp május 11. – Rák, Kos, Halak, Bak, Bika, Nyilas, Ikrek, Skorpió, Oroszlán, Szűz

zodi - Napi horoszkóp május 11. – Rák, Kos, Halak, Bak, Bika, Nyilas, Ikrek, Skorpió, Oroszlán, Szűz
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp május 11. – Rák, Kos, Halak, Bak, Bika, Nyilas, Ikrek, Skorpió, Oroszlán, Szűz
Facebook
0

Napi horoszkóp május 11. – Rák, Kos, Halak, Bak, Bika, Nyilas, Ikrek, Skorpió, Oroszlán, Szűz

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Egyes terveidet felülírhatják a mai napon, de ne keseredj el azonnal, hiszen lehet, hogy még jól is jössz ki a dologból. Fennáll az esélye, hogy olyan helyzetbe keveredsz, ahol ketten is vágynak majd a figyelmedre.

Bika

Ha van olyan egészségügyi problémád, amiről tudod, hogy kezelni kellene, és nagyobb óvatosságot kíván meg tőled, akkor ne játssz most az tűzzel. Anyagi gondodat sikerrel megoldhatod, ha türelmesen megvizsgálod a részleteket is.

Ikrek

Könnyed és szívélyes leszel a mai napon. A szíved benne lesz minden tevékenységben, amit végzel. Egyedül a szakmai kérdésekben ne hagyd, hogy az érzelmek szerepet játszanak.

Rák

Fiatalos energia jár át a mai napon és inspiráltan tekintesz az új lehetőségekre. Kegyetlenül kimondod az igazságot, ami lehet, hogy egyes embereknek nem fog tetszeni, de ez már legyen az ő bajuk.

Oroszlán

A szeretteid köréd fognak gyűlni a mai napon, hogy osztozzanak az örömödben, bármi is legyen a forrása. Persze ünneplésre való ok nélkül is tökéletesen sül el minden családi esemény.

Szűz

Anyagi dolgok fogják lekötni a figyelmedet és hajalmos vagy aggódni olyan dolgok miatt, amelyek meg sem történtek, vagy ha mégis, nem hatnak rád olyan erővel, mint gondolod. Beszéled meg valakivel az aggályaidat.

Mérleg

Nyitott vagy a gyógyulásra, a szeretetre, az örömre és arra, hogy elengedd szükségtelennél váló dolgokat és kapcsolatokat. Nagyon jól fogod érezni magad egy számodra igen különleges személlyel.

Skorpió

Nagy elvárások csalódottsággal járhatnak, szóval igyekezz két lábbal a földön maradni, ha lehet. Mély érzéseket táplálhatsz valaki iránt, viszont ne nyilatkozz előtte, amíg egyértelműbb jelét nem tapasztalod annak, hogy ő hogyan viszonyul hozzád.

Nyilas

Szerelembe esel egy új személlyel vagy ötlettel a mai napon. A dolgok gyorsan történnek, így neked is hirtelen kell majd döntést hoznod, nehogy lemaradj egy vissza nem térő lehetőségről.

Bak

Kezd visszatérni az energiád és lelkileg is egyensúlyba kerülsz. Sikereket érhetsz el egy nem túl nyerő széria után és egy meglepetés is vár rád. A munkamániádat fogd vissza, ha lehet.

Vízöntő

Nehéz feladatokat és elérhetetlen embereket fogsz tudni megnyerni magadnak ma. Az élet folyamatos változások sorozata és az embernek meg kell tanulnia haladni az árral, mindamellett élvezni, de legalábbis értékelni, amit az utunkba sodor.

Halak

Talán nem egyszerű kilépni egy biztonságos, de visszatartó szokásból, de hidd el, hogy a változás megújulással fog párosulni. Készen állsz, hogy változtass az életmódodon, Töltsd az időd olyan tevékenységekkel, amik valóban örömöt csalnak a lelkedbe.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL