Napi horoszkóp 2022. május 12. – Újra lendületben

zodi - Napi horoszkóp 2022. május 12. – Újra lendületben
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp 2022. május 12. – Újra lendületben
Facebook
0

Napi horoszkóp 2022. május 12. – Újra lendületben

Kos – napi horoszkóp

Ma szellemileg egészen pörgős napot élhetsz meg. Álmok, ötletek, tervek kavarognak a fejedben és ezekből talán annyi, hogy nem is lehet megjegyezni őket. Ne is hagyd, hogy elkallódjanak ezek, inkább jegyzetelj és később újra átgondolva fejleszd tovább őket. Lehet, hogy közöttük lesz olyan is, amelyik igazán értékes lesz a jövőd számára.

Bika – napi horoszkóp

Lehet, hogy ma meghívásod van valahová, vagy te magad terveztél be vendégeket, reggel felkelve azonban inkább úgy érezheted, jobb lenne magányosan töltened a napot nyugalomban, elmélkedéssel. Nehéz helyzet, de talán megoldható egy kis átszervezéssel, ha mindenképp ezt akarod. Na de mi van, ha evés közben jönne meg az étvágy? Adj esélyt ennek is!

Ikrek – napi horoszkóp

Ma bármilyen programokat is terveztél be, ne próbálj minden területen egyszerre megfelelni, mert az úgysem fog sikerülni. Igyekezz szelektálni és ami nem túl fontos, azt hagyd későbbre. Törődj inkább önmagaddal egy kicsit, különösen azokon a területeken, amelyeket az utóbbi időben elhanyagoltál.

Rák – napi horoszkóp

Ma helyezd előtérbe az örömöket és önmagadat. Főzd meg a kedvenc ételedet, vagy menj el egy kellemes étterembe, vegyél igénybe egy masszázst, vagy áztasd ki magad egy fürdőben. A lényeg, hogy lazíts és kényeztesd a testedet. Ha pedig eközben valami másra is megjön az étvágyad, ne legyél visszahúzódó, tedd meg!

Oroszlán – napi horoszkóp

Lehet, hogy a mai napod rendkívül élmény gazdag lesz, de nem úgy, ahogyan máskor. A középpontban talán most te magad leszel és egy kis kényeztetés, pihenés. Talán egyedül is élvezetes lehet egy ilyen nap, ha kikapcsolódnál, töltődnél, de ha alkalmad van rá, töltsd el valaki olyannal, akitől beindulsz egy kicsit. Vagy akár nagyon!

Szűz – napi horoszkóp

Ma lehetséges, hogy egy kicsit zsonglőrködnöd kell az időddel, mivel túl sokat akarsz egyszerre elrendezni és ehhez még a teljes 24 óra is kevés lenne. De mi szükség van arra, hogy mindent egyszerre elvégezz? És főleg: miért te vagy egyedül, akinek ez fontos? Van körülötted potenciális segítő kéz, használd őket nyugodtan!

Mérleg – napi horoszkóp

Bármit is terveztél ma, ami pénzbe kerül, tegyél le róla. Nem ez az a nap az, amikor te vásárolni akarsz, vagy dönteni bármilyen pénzösszeg kifizetéséről. Amit csak lehet, halassz holnapra, mivel van esélye annak, hogy ma nem tudsz helyesen dönteni ilyen kérdésekben. Nincs meg hozzá a kellő önuralmad.

Skorpió – napi horoszkóp

Ma szinte mindenki, észre fogja venni azt a ragyogást, amely belőled árad. Minderre pedig még rá is tehetsz egy lapáttal, ha úgy választod meg a külsődet, hogy kiemeld az előnyeidet és elfedd az esetleges hátrányaidat. Csak aztán légy óvatos, nehogy olyan valaki is észrevegye a kisugárzásodat, akire nem számítasz! Persze, miért ne?

Nyilas – napi horoszkóp

Ma nagyon erősen jelen lehetsz a kapcsolataidban, ami a másik fél számára zavaró lehet. Hiába pörögsz fel te legbelül, ha a környezetedben ez a többiekre nincs hatással. Vegyél vissza egy kicsit a tempóból most, nehogy végül a többiek menekülőre fogják.

Bak – napi horoszkóp

Ma ajándékot kaphatsz valakitől, de mindez nem biztos, hogy minden hátsó szándék nélküli lesz. Könnyen lehet ugyanis, hogy az illető később még kér emiatt tőled valamit. Légy nagyvonalú és közöld vele, hogy ajándék nélkül is szívesen segítesz neki, amiben kéri. Persze csak akkor, ha ez belefér a kereteidbe.

Vízöntő – napi horoszkóp

Lehet, hogy ma nagy lesz benned a kísértés, hogy középpontba állítsd magadat, mivel úgy érzed, hogy egy témában meglehetősen tájékozott vagy és ezt szeretnéd, ha mások is megtudnák. Ne feledd azonban, hogy senki sem lehet próféta a saját hazájában. Légy inkább visszafogott és adagold apránként az információt.

Halak – napi horoszkóp

Ma hirtelen annyi információ áradhat feléd, hogy nem is biztos, hogy fel tudod ezeket majd dolgozni. Rögzíts mindent, jegyzetelj, hogy ne vesszen el fontos adat és foglalkozz a dolgokkal később. Jól fog jönni majd az a kis adatbázis, ami ma készül a kezeid alatt, ha később érvelned kell az igazad mellett egy ügyben.


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL