Napi horoszkóp május 14. – Bika, Kos, Mérleg, Halak, Rák, Oroszlán, Skorpió, Bak, Szűz, Vízöntő

zodi - Napi horoszkóp május 14. – Bika, Kos, Mérleg, Halak, Rák, Oroszlán, Skorpió, Bak, Szűz, Vízöntő
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp május 14. – Bika, Kos, Mérleg, Halak, Rák, Oroszlán, Skorpió, Bak, Szűz, Vízöntő
Facebook
0

Napi horoszkóp május 14. – Bika, Kos, Mérleg, Halak, Rák, Oroszlán, Skorpió, Bak, Szűz, Vízöntő

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Túlzottan is aggódtál mostanában a pénz miatt. Gondold végig, hogy milyen forrásnak szeretnél dolgozni. Egy új kezdet lehetősége fog megjelenni az életedben, amely egy teljesen váratlan eseményből fakad majd.

Bika

Az univerzum kegyeltje leszel a mai napon, ami azt jelenti, hogy egy friss kezdettel ajándékoz meg az ég. Használd ki ezt a támogatást és növeld a magabiztosságodat. Talán egy új haj vagy valami új ruha jót tenne.

Ikrek

Nyugodj meg. Amilyen elfoglalt tudsz lenni, most annyira jól jönne egy kis szünet. Tökéletes az idő arra, hogy ápold a lelkedet és valamilyen új spirituális gyakorlatba kezdj. Nem kell sietni, használd ki az idődet. Regenerálódj, újulj meg,

Rák

Ideje, hogy befektess a reményeidbe és vágyaidba. Tégy meg néhány jelentős lépést és kerülj közelebb a célodhoz. Ha összedolgozol másokkal, eljuthatsz ahhoz a forráshoz, amire szükséged van.

Oroszlán

Légy kész követelni a trónodat, mivel fontos előrelépést fogsz megtenni a karrieredben. Ha előléptetésre vagy nagyobb fizetésre vágysz, akkor ideje felszólalnod érte.

Szűz

Itt az idő tágítani az elmédet, a tapasztalataidat és az érdeklődési körödet. Itt az ideje új irányból megközelíteni az életet. Ez lehet, hogy egy utazás, egy tanfolyam vagy egy merőben új világlátás során fog bekövetkezni.

Mérleg

Ideje máshogyan gondolkozni a szerelmet és intimitást illetően. Más szóval, bármilyen elképzeléseid és benyomásaid is legyenek a párkapcsolatokról, ideje változtatni rajtuk, átértékelni őket. Egy kapcsolatra sem lehet sablont húzni.

Skorpió

Ha van olyan kapcsolat az életedben, ami elakadt és semelyik irányba nem mozdul, lehet, hogy ideje lenne felszámolni. Csak azokra a kapcsolatokra kellene koncentrálnod, amelyek támogatóak és a növekedésedet szolgálják.

Nyilas

Ideje megválni néhány régi szokástól. Ne hagyj semmit az utolsó pillanatra mostantól és ne is kezdj bele egyszerre túl sok dologba. Fogadd meg magadnak, hogy jobban fogod megszervezni a napjaidat. Az sem árt, ha az egészségeddel is foglalkozol.

Bak

Rázd fel egy kicsit a hétköznapokat, vedd játékosra a figurát. Vegyél részt valamiben, ami boldoggá tesz és kikapcsol. A romantikát illetően az önbizalom a legjobb módszer, hogy vonzóbbá válj.

Vízöntő

Ha egy kissé dekoncentráltnak érezted magad mostanában, akkor itt az idő, hogy visszatalálj a középpontodhoz. Lehet, hogy egy kis otthoni újítás jót tenne a lelkednek is. Egy friss festés vagy akár egy új kép a falra mindjárt változtat a környezeten.

Halak

A munkában vedd hasznát a kreativitásodnak és az egyedi látásmódodnak. Megrekedtél? Formálódj az új lehetőségekhez, élményekhez és fejleszd a képességeidet. Mindazonáltal, ideje, hogy a perspektívádat is szélesítsd.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL