Napi horoszkóp 2022. május 15. – Amikor minden megváltozik körülöttünk

zodi - Napi horoszkóp 2022. május 15. – Amikor minden megváltozik körülöttünk
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp 2022. május 15. – Amikor minden megváltozik körülöttünk
Facebook
0

Napi horoszkóp 2022. május 15. – Amikor minden megváltozik körülöttünk

Kos – napi horoszkóp

Van valami a levegőben, ami a változás, a megújulás irányába tolja a gondolataidat. Talán csak az otthonod újítanád fel, vagy a ruhatáradat, de egy merész húzással akár felforgathatod az egész eddigi életedet is. Ki-ki vérmérséklete szerint. Csak arra vigyázz, hogy a nagy változás közepette nehogy véletlenül valami értékestől is megszabadulj.

Bika – napi horoszkóp

A jó hír mára az, hogy ennél már csak jobb lehet. Nagy a nyomás rajtad, szorítanak a határidők és közben úgy érzed, hogy mindenki folyamatosan a véredet szívja. A rokonok, mintha belőled táplálkoznának és a párkapcsolatod sem tehermentes épp. Éld túl a mai napot és meglátod, egyre jobb és jobb lesz.

Ikrek – napi horoszkóp

Ma van az a nap, amikor meg kellene lépned valami nagyon fontosat az életedben. Valamit, ami már régóta ott motoszkál a fejedben, de mindig halogatod és egy jobb alkalomra vársz. Itt a jó alkalom és lehet, hogy ennél jobb már nem is lesz. Na, mi lesz? Akkor belevágsz?

Rák – napi horoszkóp

Ha vásárolsz, például egy új ruhadarabot, általában kikéred mások véleményét és hajlamos vagy arra, hogy egy ilyen vélemény miatt végül más mellett dönts, mint az eredeti elképzelés. Tény most ez egyszer kivételt! Tedd azt, amit először gondoltál, válaszd azt, ami először megtetszett. Ugye, hogy jobb így?

Oroszlán – napi horoszkóp

Ha úgy érzed, hogy van még mit fejlődnöd, tanulnod, akkor igazán nincs mire várnod. Rengeteg lehetőség van ma már arra, hogy tanulj, szóval állj neki és hozd létre az új, modern tudományokkal felszerelt önmagad. Meg fogod látni, hogy ez a modern verziód sokkal sikeresebben veszi majd az akadályokat.

Szűz – napi horoszkóp

Az emberi kapcsolataidban fontos szempont lenne, hogy valamit te is profitálj belőlük. Az nem megy, hogy te mindig csak adsz, hogy mindig csak odateszed magad egy kapcsolatban és alárendeled az igényeidet másokénak. Állj a sarkadra és vedd el, ami jár.

Mérleg – napi horoszkóp

Néha jogosan érzed, hogy a társadalom által felkínált szerepmodellek nem eléggé kielégítőek és szükséged lenne arra, hogy egy kicsit tágabban értelmezze a környezeted ezeket. Nem lehet mindenki beskatulyázni, hogy aztán ezzel legyen összhangban az összes elvárás vele szemben. Te nem vagy ilyen, törj ki a keretekből.

Skorpió – napi horoszkóp

Gyakran nehéz pontosan eltalálni azt, hogy mennyire fejezzük ki magunkat a környezet felé és mennyit mutassunk meg a saját énünkből a külvilágnak. A helyes út talán az, hogy lebontjuk személyekre, kinek mit engedünk látni magunkból. Van, aki nem érdemli meg, hogy belelásson a legbensőbb dolgainkba.

Nyilas – napi horoszkóp

Ahhoz, hogy a problémáinkat kezelni tudjuk, először azonosítani kell azokat. Ha addig sem jutunk el, hogy nevén nevezzük a dolgokat, akkor sohasem jutunk előbbre a megoldásokkal. Tedd fel magadnak a fontos kérdéseket az életeddel kapcsolatban és válaszold is meg azokat. Azután jöhet a problémák kezelése.

Bak – napi horoszkóp

Ma, amikor felébredtél, már tudtad, hogy valami változás fog történni az életedben. Lehet, hogy ez csak valami apróság, de az is lehet, hogy egy életre szóló döntés. Bármit is változtatsz, a szempont legyen az, hogy ez pozitív irányba vigye az életedet.

Vízöntő – napi horoszkóp

Lehet, hogy most az érzelmi hullámvasút legalján vagy éppen, de fogd fel úgy a dolgot, hogy ettől változatos az életünk. Tudnod kell, hogy ez az állapot csak átmeneti és nem szabad, hogy elhatalmasodjanak rajtad a negatív gondolatok. Segíthetsz is magadon azzal, ha elfoglalod magad. Például olvasással.

Halak – napi horoszkóp

Jó lenne, ha felébrednél végre az álmaidból és elkezdenél végre arra koncentrálni, ami előtted van. A határidők egyre közelednek és neked még sok feladatod van addig. Nem lehet tovább álmodozni, cselekedni kell. Vár a következő fejezete az életednek.


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL