Napi horoszkóp május 18. – Nyilas, Halak, Rák, Bika, Kos, Ikrek, Vízöntő, Skorpió, Bak, Oroszlán

zodi - Napi horoszkóp május 18. – Nyilas, Halak, Rák, Bika, Kos, Ikrek, Vízöntő, Skorpió, Bak, Oroszlán
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp május 18. – Nyilas, Halak, Rák, Bika, Kos, Ikrek, Vízöntő, Skorpió, Bak, Oroszlán
Facebook
0

Napi horoszkóp május 18. – Nyilas, Halak, Rák, Bika, Kos, Ikrek, Vízöntő, Skorpió, Bak, Oroszlán

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Úgy érzed, hogy változás van készülőben. Észreveszed, hogy egy családtag mindent megtesz annak érdekében, hogy elismerésben részesülhessen. Ennek eredményeképpen rá fogsz jönni, hogy mennyire fontos vagy ennek a személynek.

Bika

Nagyon érdekel, hogy mi zajlik most egy szeretted fejében. Jobban teszed, ha beszélgetést kezdeményezel, mert annál hamarabb fogod megtudni. Csak azután hozz bármilyen döntést, hogy megtudtad, mi a helyzet.

Ikrek

Tudd, hogy a terveidet valaki váratlanul keresztülhúzhatja egy meglepetéssel. Teljesen el leszel képedve, hogy mi történik és átadod magad az eseményeknek. Az, hogy hogyan kezeled egy bizonyos valakinek a jelenlétét, csak tőled függ.

Rák

Eléggé elfoglalt voltál mostanában, így cseppet sem fog megártani, ha egy kicsit kikapcsolsz a mai napra. Egy kis kanapén szundítást is beiktathatsz a napirendedbe. Egy meghívás vagy egy váratlan látogatás felülírhatja a terveidet.

Oroszlán

Használd ki a nappalt arra, hogy találkozol a barátokkal és elmentek például vásárolni vagy ebédelni. Légy nyitott bármilyen lehetőségre. Valaki, akire felnézel nagyon le fog döbbenteni.

Szűz

Sok telefonhívás, kérdés, meghívás fog befutni hozzád. Légy vele tisztában, hogy mindenre nem mondhatsz igent és mindenkinek nem felelhetsz meg. Ezt a többieknek is meg kell érteniük.

Mérleg

Ha találkozol egy régi baráttal vagy szerelemmel, azzal a környezeted figyelmét magadra fogod vonni. Úgy tűnik, hogy vegyes érzelmeket vált ki másokból a kettőtök közeledése. Nem biztos, hogy meg fogod tudni, miért.

Skorpió

Keress fel valakit, aki jól megért téged. Azt is megfontolhatod, hogy szorosabb kapcsolatot alakíts ki ezzel a személlyel. Talán a kettőtök útja valamelyest össze is fog fonódni a jövőben.

Nyilas

Egy szeretett személy keresztezni fogja az utadat. Igazán fontos vagy számára és nehezen tudja kezelni az érzéseit irányodban. Nem is igazán tudsz mit kezdeni a vívódásaival és te is megosztod majd vele, ami benned lakozik.

Bak

Keress fel egy barátot, akivel mélyreható beszélgetéseket szoktatok folytatni. Talán kényelmetlenül fogod magad érezni, amikor az érzéseidről kell beszélned, de tudd, hogy ez a személy is hasonló helyzetben van.

Vízöntő

Egy kolléga legyeskedni kezd körülötted, de talán még nem áll készen arra, hogy felfedje érzéseit irányodban. Tudd meg, hogy mi történik pontosan, addig semmilyen következtetést ne vonj le és lépést se tegyél.

Halak

Használd ki a képességeidet, hogy kilábalj egy bizonyos helyzetből. A kreativitásod olyan ajtókat nyithat meg előtted, amelyen szívesen át fogsz lépni. Amit mondasz és teszel, több embert is meglepetésként érhet.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL