Napi horoszkóp május 19. – Kos, Rák, Bika, Skorpió, Halak, Szűz, Mérleg, Nyilas, Oroszlán

zodi - Napi horoszkóp május 19. – Kos, Rák, Bika, Skorpió, Halak, Szűz, Mérleg, Nyilas, Oroszlán
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp május 19. – Kos, Rák, Bika, Skorpió, Halak, Szűz, Mérleg, Nyilas, Oroszlán
Facebook
0

Napi horoszkóp május 19. – Kos, Rák, Bika, Skorpió, Halak, Szűz, Mérleg, Nyilas, Oroszlán

Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben előbújik a figyelmes és törődő oldalad. Képes vagy rá, hogy egy adott célra összpontosíts és mindent megteszel azért, hogy a dolgok jól alakuljanak. A barátok fontos szerepet töltenek be a mindennapi életedben. 

Ha egyedülálló vagy, akkor a szerelmi életed a nyári időszak után kezd majd el kivirágozni. Egy éven belül találkozni fogsz azzal, akit a sors neked szánt. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a kedveseddel sok időt fogtok tölteni a barátaitok körében, emellett mind a ketten egy számodra fontos cél elérésén munkálkodtok majd.

Kos

Lehet, hogy elakadtál egy megterhelő érzelmi szituációban és egy nagyon komoly döntést kell meghoznod. Meg kell határoznod, hogy melyik irányba indulsz le, tekintettel a jelenlegi körülményeidre.

Bika

Baráti találkozók és egyéb programok tarkítják a napodat, így nem fogsz unatkozni. Fontos, hogy ne áltass másokat kegyes füllentésekkel, mert félreértésekhez vezethet. Engedd, hogy az optimizmus átjárjon.

Ikrek

A szeretteiddel való interakciók nagyon kellemesnek ígérkeznek, ami széppé teszi a napodat, azonban a párod még mindig kissé kietlennek tűnik számodra. Jobb, ha tudod, hogy ezen senki más nem változtathat, csakis ő. Ne engedd senkinek, hogy letörje a kedvedet.

Rák

Lehet, hogy fontolóra veszed, hogy elutazz a hétvégére, akár egyedül is és megszállj egy távolabbi hotelben vagy felfedezz teljesen új helyeket, ahol eddig még nem jártál. Mellőzd egy kicsit a telefonodat és engedd, hogy a lelked felszabaduljon minden kötöttség alól.

Oroszlán

Egy munkatársad azt tanácsolja, hogy lassíts le és pihenj egy kicsit. Ez a személy arra is bíztathat téged, hogy felülvizsgáld egy közelmúltban meghozott döntésedet, amellyel kapcsolatban még mindig kissé bizonytalan vagy. Mit veszíthetsz?

Szűz

Úgy tűnik, hogy mások fölénybe kerültek és a magabiztosságukat nyilvánvalóvá akarják tenni. Egy családi probléma elvonja a figyelmedet. Keress fel egy megbízható barátot, akinek már van tapasztalata hasonlóban és kérj tőle tanácsot.

Mérleg

Lehetséges, hogy domináns pozícióba fogsz kerülni, amit nagyon élvezel, mert az elmúlt időben nem sok ilyenben volt részed. A mosolyod és a vidámságod természetes és könnyed lesz, ami csak dob a helyzeten. Egy csodálód úgy tűnik, hogy képtelen leszállni rólad.

Skorpió

Megérted a problémát, mégis úgy tűnik, hogy valaki döntést akar hozni helyetted. Szélsőséges érzelmeket tapasztalhatsz meg. Ne nyomd el magadban a kérdést, mert előbb vagy utóbb úgyis a felszínre fog bukkanni a dolog. Légy okos és beszéld ki magadból, ami bánt.

Nyilas

Egy személyes ügy miatt nyomás nehezedik rád és egy közeli barátod magára veszi a komolyságodat és a feszült hangulatodat. Próbálj meg egy kicsit lazább lenni és sokkal jobban fogod érezni magad. Ne engedd, hogy ennyire magával ragadjon a probléma.

Bak

Meghoztál egy döntést, aminek a következményeire még lehet, hogy nem vagy teljesen felkészülve. Fogadd el, hogy a dolgok gyors ütemben változnak körülötted. Te azonban próbálj meg kicsit lassítani, hogy képes légy olyan alapos lenni, mint általában, viszont nem is szabad, hogy teljesen elvessz a részletekben.

Vízöntő

Egy jó szórakozásnak nem kell feltétlenül drágának lennie. Most az a legfontosabb számodra, hogy azokkal légy, akiket szeretsz, a helyszín és a program kevésbé fontos. Reagálj a barátok meghívásaira és csatlakozz hozzájuk, bárhol is legyenek.

Halak

Érzelmi kilengések vesznek most körül téged. Döntsd el, hogy hogyan szeretnéd kezelni a helyzetet. Élvezd, hogy hirtelen a figyelem középpontjába kerülsz és hozd ki a legtöbbet a szituációból. Úgy tűnik, nagy népszerűségnek örvendesz.

tudasfaja.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL