Napi horoszkóp május 22. – Bika, Kos, Halak, Rák, Nyilas, Oroszlán, Mérleg, Ikrek, Szűz, Bak, Skorpió

zodi - Napi horoszkóp május 22. – Bika, Kos, Halak, Rák, Nyilas, Oroszlán, Mérleg, Ikrek, Szűz, Bak, Skorpió
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp május 22. – Bika, Kos, Halak, Rák, Nyilas, Oroszlán, Mérleg, Ikrek, Szűz, Bak, Skorpió
Facebook
0

Napi horoszkóp május 22. – Bika, Kos, Halak, Rák, Nyilas, Oroszlán, Mérleg, Ikrek, Szűz, Bak, Skorpió

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Ma minden a kommunikáció körül fog forogni. Ha el kell intézned egy telefont, meg kell írnod egy emailt, publikálnod kell egy blogcikket, akkor ez a legalkalmasabb idő rá, ugyanis az, amit ma közölsz, pozitív és hosszú távú hatást fog kiváltani.

Bika

Ma lenyűgözően fogsz alakítani a munkádban és mindenkit lekörözöl majd tehetségeddel és kitartásoddal. Ennek eredményeképpen nagyszerű lehetőséggel vagy fizetésemeléssel találhatod szemben magad.

Ikrek

Rengeteg energia lesz benned, amivel, ha ügyesen bánsz, bármit elérhetsz a mai napon. Higgy benne, hogy jó dolgok következnek be az életedben, a kozmosz pedig támogatni fog ebben.

Rák

Lehet, hogy ma kevésbé akarsz majd kimozdulni otthonról, mint általában, éppen ezért érdemes lesz a családoddal körbevenni magad. Ha van valaki a közeledben, aki ki akar használni vagy erőszakoskodna veled, akkor ideje lesz megmondani neki, hogy mit érzel és elvágni a köteléket.

Oroszlán

Fontos, hogy az új tapasztalatokra koncentrálj, és olyan emberekkel vedd körbe magad, akik ezekben a tapasztalásokban támogatnak téged. Lehet, hogy egy új csapatba kellene csatlakoznod vagy új barátokra szert tenned.

Szűz

Tudd, hogy bármilyen nehezen is juss egy munka végére a mai napon, megkapod az érte járó jutalmadat. Továbbra is olyan dolgokba fektesd az idődet és az energiádat, amiről tudod, hogy megéri.

Mérleg

A környezeted mondja meg, hogy ki vagy, vagy te magad határozod azt meg? Ideje, hogy a saját értékrended szerint élj és ne hagyd, hogy bárki véleménye is befolyásoljon. Nem az számít, hogy más mit gondol, csak az, amit te érzel.

Skorpió

Egy kissé nyugtalan leszel a mai napon, ami jó ok arra, hogy lefoglald magad valami építő jellegűvel vagy befejezz egy olyan feladatot, amit állandóan halogatsz. A rosszkedv nem uralkodhat el feletted.

Nyilas

Rengeteg dolog van, amit ma ki szeretnél adni magadból és szerencsédre az emberek szívesen meg is hallgatnak. Győződj meg róla, hogy a szavaid jelentőségteljesek és értékesek. Minden szónak ereje van, te a tiédet mire fogod használni?

Bak

El kellene fogadnod egy állásajánlatot vagy egy anyagi szempontból kedvező lehetőséget a mai napon. Használd ki a megfelelő kapcsolataid adta előnyöket.

Vízöntő

Itt az idő kockázatot vállalni és utánaeredni valaminek, amire már egy ideje vágysz, legyen az egy külföldi utazás, egy könyvírás vagy bármi más, amiben kibontakoztathatod a tehetségedet. Hessegesd el az önbizalomhiányt.

Halak

Egy kis egyedüllét vagy magadra fordított idő most aranyat érhet. Koncentrálj az elméd kitisztítására és a lelked felfrissítésére. Meditálj, jógázz vagy menj ki a szabadba. Most te magad lehetsz a legjobb társaságod.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL