Heti horoszkóp május 23.-május 29. – A hónap vége alaposan felkavarhatja a magánéleted!

pénzhoroszkópból - Heti horoszkóp május 23.-május 29. – A hónap vége alaposan felkavarhatja a magánéleted!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Heti horoszkóp május 23.-május 29. – A hónap vége alaposan felkavarhatja a magánéleted!
Facebook
0

Heti horoszkóp május 23.-május 29. – A hónap vége alaposan felkavarhatja a magánéleted!

A csillagok azt sugallják nekünk, hogy legyünk határozottak és kitartóak az terveinket, elképzeléseinket illetően, ugyanakkor maradjunk gyakorlatiasak is. Ne hagyjuk, hogy az érzelmeink elragadjanak, cselekedjünk tudatosan és pozitív eredményt érhetünk el. Régi barátokkal, kollégákkal folytatott beszélgetések kapukat nyithatnak meg.

Lássuk, hogy mire számíthatunk az előttünk álló héten.

Kos

Vizsgálj meg minden egyes szögből egy ügyet a hét elején, mielőtt még olyan lépést tennél, amelynek te vagy más láthatja kárát. Ha szeretnéd megelőzni a panaszokat és a kritikákat, akkor minden feladatoddal végezz idejében, mielőtt kilépnél az iroda ajtaján, hogy kiereszd a gőzt. Oszd meg az érzéseidet, de ne felejtsd el meghallgatni a véleményeket sem, amiket cserébe kapsz. Ha szeretnéd, hogy egy kapcsolat rendben működjön, akkor az adok-kapok elvét be kell, hogy tartsd. Egy félreértés kényelmetlen helyzetbe hozhat. Maradj a háttérben, ha nem akarod, hogy valaki rád akaszkodjon.

Bika

Az ígéretidhez híven jelenj meg ott, ahol számítanak rád. Ha segítőkész és jószívű vagy, akkor egy szó sem érheti a ház elejét, vagy ha mégis, ott már nem veled van a gond. Egy szituációt közelebbről is meg fogsz ismerni és olyan információk birtokába juthatsz, amelyek segítségével előrébb juthatsz. Ne robbants ki vitát a hét közepén. Bármivel is kerülj szembe, őrizd meg a nyugalmadat, hogy elérhesd a célodat. Ne várd meg, hogy valaki más tegye meg az első lépés. Tedd a dolgod, ne nézz hátra. Romantika ütheti fel a fejét.

Ikrek

Ragaszkodj az igazsághoz. Ha túlzásba esel és nagyzolsz, akkor valaki komolyan vehet és elbukhatsz benne. Koncentrálj arra, hogy erős, stabil kapcsolatokat építs ki azokkal, akik sok lehetőséget tartogathatnak számodra. Az egyenlőségnek fontos szerepe lesz abban, hogy egy partnerség jól működjön. Egy érzelmi kapcsolat pozitív irányban változhat, ha hajlandó leszel megosztani a valódi érzéseidet és azt, hogyan változtatnál a dolgokon. Nyújts segítő kezet a csapatodban, aminek bizalom és tisztelet lesz a jutalma.

Rák

Ki fogsz tűnni, ha a képzelőerődet használod arra, hogy segíthess másokon. Egy lelki vagy fizikai támogatás nem marad figyelmen kívül. Egy kapcsolatod virágozni fog, ha eléggé figyelmes és szeretetteljes leszel. Oda koncentráld az energiádat, ahol a legtöbb eredményt éred el általa. Próbáld meg elkerülni, hogy feldühíts valakit a közeledben, akit amúgy nagyon tisztelsz és szeretsz. Ha hagyod, hogy az érzelmeid felülkerekedjenek rajtad, akkor nem fogod tudni uralni a lépéseidet az utadon. Egy változtatás nagyon jót fog tenni neked.

Oroszlán

Ha megadod a lehetőséget másoknak, hogy azt tegyék, ami nekik jól esik, akkor cserébe te is részesülni fogsz ebben a kegyben. Használd az intelligenciádat és azokat a forrásokat, amelyek már eleve rendelkezésedre állnak. A túlköltekezés nem opció. Nézz körbe online a munkaerőpiacon, tudd meg, hogy mi zajlik most a világban e téren. Ha úgy gondolod, hogy többet is elérhetnél, akkor frissítsd egy kicsit az önéletrajzodat. Vedd fel a kapcsolatot egy volt munkatársaddal, nagyon informatív lehet a vele folytatott beszélgetés.

Szűz

A zavar és a bizonytalanság uralhatja a hét első napját, ha mindent elhiszel, amit hallasz. Figyelj ól, mert valaki beszédén érződni fog, hogy ferdít az igazságon, annak érdekében, hogy megtévesszen. Hitelesítsd a tényeket, mielőtt olyan döntést hozol, amely az érzelmi jólétedet befolyásolhatja. Vizsgáld meg a lehetőségeidet és válassz gyakorlatiasan. Egy utazás vagy egy újratalálkozás régi ismerősökkel, sok új lehetőséget, értékes információkat és akár romantikát is tartogat magában.

Mérleg

Tartsd nyitva a szemed és a füled a hét elején, mert az így szerzett tudással különbséget tehetsz abban, hogy használnak, vagy egyenértékű tagként kezelnek majd egy csapatban. Ha valaki elvárásokat állít eléd, akkor kérdezd meg, hogy neked mi jut majd a tapasztalatból. Ha megosztod az érzéseidet és a szándékaidat valakivel, aki változást hozhat az életedbe, sok gondolatébresztő információhoz juthatsz. A harag nem segít rajtad, viszont ha makacsul kitartasz az igazság mellett, tiszteletet nyersz általa.

Skorpió

Hívd az életedbe a változást. Az, amit és ahogyan teszel, mások figyelmét is fel fogja kelteni és inspirálódhatnak általa. Viseld gondját a fizikai és érzelmi egészségednek és légy önmagad jobb változata. Ne dönts semmivel kapcsolatban elhamarkodottan. Az érzelmi költekezés soha nem tesz jót, legalábbis nem okoz hosszú távú örömet, ami pedig fontosabb, mint a pillanatnyi kielégülés. Valaki a segítségedre siet és tanácsokkal fog ellátni a megoldást illetően, ha szükséged lesz rá.

Nyilas

Szedd rendbe a kezedben lévő információkat, mielőtt beszédbe elegyedsz valakivel, aki nem osztja a véleményedet. Mielőtt valakivel partneri kapcsolatba lépnél, logikusan gondold át a dolog előnyeit és hátrányait. Probléma merülhet fel, ha igazságtalanul lesznek felosztva a kötelezettségek. Ragadd meg a lehetőséget, hogy kiadj valamit vagy eladj olyan dolgokat, amelyek már nincsenek használatban. A haszon dupla lesz, hiszen teret szabadítsz fel az életedben általa. Frissítsd fel az önéletrajzodat, ha lépni szeretnél.

Bak

Teljesen rendjén van az, ha te másképpen szeretnéd csinálni a dolgokat. Annak érdekében, hogy csatlakozhassanak hozzád mások is, oszd meg az ötleted és a lelkesedésedet. Rá fogsz jönni, hogy rendelkezel a szükséges támogatással és a bátorítással, hogy véghez vidd a terveidet. Változtass az otthonodon, ha már egy ideje gondolkozol rajta. Az eredmény jó érzéssel fog eltölteni. Ne hagyd, hogy elragadjon az indulat, ha valaki szeretne véleményt alkotni az elképzeléseidről, de az nem vág teljesen egybe a tiéddel. Jobban teszed, ha bölcsen meghallgatod és csendben hasznosítod vagy elveted a tippet.

Vízöntő

Legyen terved a hét elejére és ragaszkodj is hozzá. Az, hogy mennyire vagy eltökélt, meg fogja határozni a jövőbeni történéseket. Ha nem hagyod, hogy bárki és bármi megzavarjon, azzal olyan képet festesz le magadról, amiben bátran megbízhat  a környezeted. Ha összejössz egy régi baráttal, akkor olyan beszélgetésben lesz részetek, amely régi vágyakat álmokat idézhet fel. Talán még tervezni is fogtok velük kapcsolatban. Ne hagyd, hogy az érzelmeid magukkal ragadjanak, a logika és az intelligencia segítsen, hogy ne kövess el hibákat.

Halak

Mindaddig álmodozhatsz, amíg tartod magad ahhoz, hogy semmi gyakorlatiatlan dolgot nem követsz el. Szuper dolog segíteni másokon és vágyni a személyes fejlődésre, de ha nincs a kezedben egy működő terv, aminek segítségével hozzáláthatsz, akkor ez csak olyan, mintha a levegőbe beszélnél. Ha nem fejezed be, amit elkezdtél, akkor az foltot hagyhat a hírneveden. Gondold végig, hogy mit lehetne kivonni a képletből, hogy ne kerüljön túl sokba a pozitív változtatás. Tartsd távol magad azoktól az emberektől, akik deviáns tettekre csábítanak. A segítség egy olyan embertől érkezhet, aki a múltban is melletted állt.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL