Napi horoszkóp május 23. – Ezt üzeni mára az Univerzum neked!

zodi - Napi horoszkóp május 23. – Ezt üzeni mára az Univerzum neked!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp május 23. – Ezt üzeni mára az Univerzum neked!
Facebook
0

Napi horoszkóp május 23. – Ezt üzeni mára az Univerzum neked!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Ha az ítélőképességed kicsit elhagy és valamivel kapcsolatban hibázol, semmi gond. Nem várja el tőled senki, hogy tökéletes legyél, szóval ne foglalkozz a kritikával. Az a lényeg, hogy kijavítsd a hibádat.

Bika

Az, amit mások elvárnak tőled a mai nap, nem fontos. Az egyetlen dolog, ami számít, hogy te mit akarsz elérni. Biztosan tudod, hogy mi az? Ha nem, akkor ezt a napot töltsd azzal, hogy átgondolod.

Ikrek

A bolygók arra figyelmeztetnek, hogy ha ma egy olyan riválissal kelsz versengésbe, aki tapasztaltabb nálad, akkor csúnyán elbukhatsz. Ismerd a határaidat és tudd, hogy mikor kell meghátrálni. Később még mindig visszajöhetsz, erősebben.

Rák

Minden rossz érzést és gondolatot a felszínre kell hoznod, hogy tudj velük foglalkozni a mai napon. Ezután győzd meg azokat, akik azt hiszik, hogy őrült vagy, hogy teljesen racionálisan gondolkozol és képes vagy kompromisszumra.

Oroszlán

Ne engedd, hogy a félelem visszatartson, különösen ne az ismeretlentől. Az igazság az, hogy sosem tudhatod, mit hoz a holnap, ezért éld meg úgy a mát, mintha ez lenne az utolsó napod és lépj rá arra az útra, amitől eddig óvakodtál.

Szűz

Természetesen adhatsz tanácsot egy vitával kapcsolatban, de nem kell, hogy személyesen bele is kapcsolódj a dologba. A legutolsó dolog, amit most szeretnél az az, hogy benne ragadj egy olyan helyzetben, amihez lényegében semmi közöd.

Mérleg

Lehet, hogy mérges vagy amiatt, hogy elszalasztottál valamit, de nagy az esélye, hogy magadon kívül mást nem hibáztathatsz. A barátaid figyelmeztettek, hogy túl nagy lesz kockázat, de te nem hallgattál rájuk. Itt az ideje, hogy rendbe hozd a dolgokat.

Skorpió

Bármilyen szerencsés fázisban is légy, nem szabad mindent 100%-ig biztosra venned. Igaz, hogy sokat nyerhetsz, de ugyanilyen könnyen veszíthetsz is, úgyhogy légy résen.

Nyilas

Szeretsz mindenben első lenni, de a bolygók most arra figyelmeztetnek, hogy ha meggondolatlanul és gyorsan haladsz előre, talán elvesztheted a csapásirányt és zsákutcába juthatsz. Elsőkből lehetnek az utolsók.

Bak

Szeretnél segíteni a kevésbé szerencsés helyzetben lévőknek, de mi ennek a legjobb módja? Az, hogy anyagi dolgokkal támogatod őket, talán most nem elég. Inkább motiváld azokat, akik már kezdenék elveszteni a reményt.

Vízöntő

Mindig is szeretted volna kijelölni azokat az új határvonalakat, amelyeket felfedeznél és a bolygók most jobban bátorítanak, mint eddig bármikor. A következő pár napban nagy dolgokat érhetsz el.

Halak

Mindig bízz a megérzéseidben, még akkor is, ha olyan irányba akarnak terelni, amely ellentétes a többiek által elvárttal. Az igazság az, hogy azok, akik a népszerűbb utakat választják, azt is elbukják, szóval te jobban teszed, ha magadra hallgatsz.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL