Napi horoszkóp május 24. – A hét legizgalmasabb napja lesz a mai!

zodi - Napi horoszkóp május 24. – A hét legizgalmasabb napja lesz a mai!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp május 24. – A hét legizgalmasabb napja lesz a mai!
Facebook
0

Napi horoszkóp május 24. – A hét legizgalmasabb napja lesz a mai!

Ha ma van a szülinapod: Idén úgy tűnhet, mintha kissé visszavonulnál a világtól. Ha tudod, vedd magad körül olyan emberekkel, akikkel hajlandó vagy megosztani mindazt, ami benned zajlik, és amin éppen keresztül mész.

Ha egyedülálló vagy, akkor egy olyan emberrel kerülsz kapcsolatba, aki érzelmileg nehezen megközelíthető. Szánj rá időt, hogy jobban megismerd, mielőtt komolyan elköteleznéd magad mellette. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a kedveseddel kissé eltávolodtok egymástól. Szervezettek közös programot, csak ti ketten. Kovácsolódjatok újra össze.

Kos

Kövesd a hatodik érzékedet, mivel úgy tűnik, hogy pozitív hatással lesz rád. Jelen helyzetben pénzügyi dolgokkal kell foglalkoznod. Fontos, hogy előnyöket és hátrányokat is felvonultass, így könnyebb lesz meghoznod a megfelelő döntést.

Bika

Az energiaszinted egyre csak növekszik. Egy szeretett személy kisebb kihívás elé állít majd, mivel nem lesz következetes. Másrészt ez az a személy, aki mindig arra ösztökél, hogy próbáld elérni a lehetetlent és elég inspirálólag hat rád.

Ikrek

Felfedezheted, hogy két történet is tartozik egyazon szituációhoz. Ennek eredményeképpen kényelmetlenül érezheted magad. Valószínűleg úgy kell döntést hoznod, hogy nem lesz a kezedben minden szükséges információ. Kérdezz, ha szükségét érzed.

Rák

Már a nap elején próbáld elérni, amit szeretnél, mert ekkor a legvalószínűbb, hogy igent-t kapsz válaszként. Délután úgy tűnhet, hogy a környezetben bizonytalanság üti fel a fejét. Egy terved is új irányt vehet. Tanúja leszel egy számodra fontos személy viselkedésének megváltozásához.

Oroszlán

Mások követnek téged és bár ez igazán hízelgő számodra, egy kissé már terhelőnek is érzed. Tartsd fenn a humorérzékedet, miközben alkalmazkodsz a helyzethez. Menj el egy nagyot sétálni, ha az segít.

Szűz

Próbáld meg megváltoztatni a gondolataidat azáltal, hogy leülsz beszélgetni egy olyan személlyel, akinek mindig nyitva áll az ajtaja előtted. Miután sikerül levetkőznöd magadról a rideg ellenállásodat, meg fogod érteni a másik álláspontját is. Ez a megértés segít hozzá az empátiához.

Mérleg

Ha úgy érezd, hogy valaki felül akar kerekedni rajtad tudásban, ne érezd a szükségét annak, hogy bizonyíts. Többet tudhatsz meg erről az emberről és a helyzetről, ha figyelmesen hallgatod. Próbálj meg nem hirtelenkedni.

Skorpió

Lehet, hogy sokat kell hallgatnod egy szerettedtől és megváltoztatnád a témát. Sikerül majd elterelned a figyelmét és másfelé terelni a beszélgetés fonalát. A kreativitásodat meg fogod csillogtatni egy gyermek elkápráztatásában.

Nyilas

Továbbra is maradj higgadt, amikor olyan emberekkel van dolgod, akikkel napi kapcsolatban kell lenned. Egyesek körülötted változásra vágynak és lehet, hogy kissé megjátsszák magukat. Fontold meg a kiadásaid módosítását.

Bak

Döntsd el, hogy mire van szükséged, majd hívd segítségül a képzeletedet és cselekedj. Az intuíciód a megfelelő irányba fog terelni. Hatodik érzéked segíteni fog egy függőben lévő beszélgetéssel kapcsolatban. Egy gyermek vagy barát meg fog örvendeztetni.

Vízöntő

Lehetséges, hogy beleragadtál egy személyes ügybe, ami megakadályozza, hogy élvezni tudd a jelent. El szeretnéd kerülni a munkahelyi gondokat, így szabadidőkkel tarkítod a napjaidat. A pénzzel bánj óvatosan, mert úgy tűnik, hogy csak úgy folyik ki a kezeid közül.

Halak

Híreket kapsz valakitől, amelyek arra ösztönöznek, hogy teljesen máshogyan gondolkodj egy adott helyzetről. Hallani fogsz néhány hasznos visszajelzést és ennek eredményeképpen jobb betekintést nyersz egy problémába, amin aztán könnyedén át tudsz majd jutni. Légy hajlandó többet megosztani a benned kavargó gondolatokból.

tudasfaja.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL