Napi horoszkóp május 25. – Nagyon figyelj a mai napra!

zodi - Napi horoszkóp május 25. – Nagyon figyelj a mai napra!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp május 25. – Nagyon figyelj a mai napra!
Facebook
0

Napi horoszkóp május 25. – Nagyon figyelj a mai napra!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Lehet, hogy egy társasági eseményt le kell mondanod annak érdekében, hogy egy szeretteddel együtt lehess, és teljesen rendben van, ha így teszel. Ez a személy egy kicsit elhanyagolva érzi magát, szóval változtass ezen.

Bika

Menj, vedd a nyakadba a várost és szórakozz egy jót. Persze túlzásba sem kell esni, ne hétfőn térj magadhoz egy hatalmas buli után, azt kérdezve magadtól, hogy mi a fene történt az elmúlt két napban.

Ikrek

Úgy fogod költeni a pénzed, mintha hamarosan lejárna a szavatossága. Azt fogod érezni egy napra, hogy a forrásaid kifogyhatatlanok, de ésszel tudod, hogy ez nem igaz. Kényeztesd magad, csak ne ess át a ló túloldalára.

Rák

Teljesen le leszel nyugodva és állsz elébe, bármit is hozzon az élet. Mások ellenben nem ennyire higgadtak és képesek a legkisebb dolgokból is óriási problémát kerekíteni. Az ilyen személyeket kerüld, nincs szükséged a negativitásukra.

Oroszlán

Nagyon szívesen helyezed most mások igényeit a sajátod elé és ennek a környezeted is kifejezetten örül. Azért a pénztárcádhoz ne kapkodj sűrűen, a támogatásod épp elég, ha tanácsok és fizikai segítségnyújtásba merül ki.

Szűz

Megvan a tehetséged hozzá, hogy egy rakás emberből csapatot verbuválj, akik együtt sokkal hatékonyabbak. Ha el kell végezni egy halaszthatatlan feladatot, akkor ez jól fog jönni.

Mérleg

Egyesek azt szeretnék, hogy sikerrel járj, míg mások a bukásodban reménykednek. Tudd meg, hogy ki melyik kategóriába tartozik, és azokkal vedd körbe magad, akik az előrejutásodban támogatnak. A többieket kerüld messziről.

Skorpió

Valaki, akivel jobban talán már nem is különbözhetnél, belép az életedbe és mire észbe kapsz, már erős rokonszenv, de akár barátság is kialakulhat köztetek. Néha igaz, hogy az ellentétek vonzzák egymást, bár ennek a kapcsolatnak nem romantikus színezete lesz.

Nyilas

Valamilyen meglepetés fog előbukkanni a semmiből a mai napon. Talán van is sejtésed róla, hogy miről van szó, de ha ez nincs is így, akkor is nyugtalan vagy. Tudd, hogy ez pozitív nyugtalanság.

Bak

Ne aggódj, ha a párkapcsolatodat mostanában feszültség uralja. A kozmikus események nem voltak segítségedre és az sem túl jó pont, hogy több időt töltöttél a munkával, mint a kedveseddel. Ha ezen változtatsz, a helyzet is aszerint fog alakulni.

Vízöntő

Fókuszálj azokra a dolgokra, amelyek számodra fontosak és ne azon aggódj, hogy mi folyik a nagyvilágban. Jót tesz, ha egy időre kerülöd a televíziót és a netet. Hidd el, túléled nélkülük is a napokat és még időd is lesz hasznosabb dolgokkal foglalkozni.

Halak

Cselekedj ma tudatosan, és figyelj oda minden balesetveszélyes helyzetre. Lehet, hogy első ránézésre valami aprócska dolog, ami potenciális problémaforrás lehet. Kerüld az ellentmondásos témákat, mint a politika, a vallás és a faji kérdések.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL