Napi horoszkóp május 27. – A hét legszebb napja lesz a mai, csillagjegyed elárulja miért!

zodi - Napi horoszkóp május 27. – A hét legszebb napja lesz a mai, csillagjegyed elárulja miért!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp május 27. – A hét legszebb napja lesz a mai, csillagjegyed elárulja miért!
Facebook
0

Napi horoszkóp május 27. – A hét legszebb napja lesz a mai, csillagjegyed elárulja miért!

Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben úgy tűnik, hogy jóval népszerűbb vagy, mint eddig bármikor. Szereted, hogy a figyelem középpontjában lehetsz, bár nem feltétlenül kedveled mindazt a felelősséget, ami ezzel jár. Szereted önfeledten jól érezni magad és spontán lenni.

Ha egyedülálló vagy, akkor ez az állapot ősz környékén meg fog változni. Pontosan érezni fogod, hogy mikor találkozol az igazival. Ha párkapcsolatban élsz, akkor feldobja a kapcsolatotokat a sok közös szabadtéri program. Azt ne feledjétek, hogy költségek is nélkül is jól érezhetitek magatokat.

Kos

Talán észre sem veszed, hogy mennyire elvonulsz  többiektől. Különös képességed van rá, hogy bármilyen környezetbe beilleszkedj. Maradj otthon vagy látogass meg egy távoli barátot.

Bika

Mondd el, amit gondolsz, de ne érezd úgy, mintha mindent ki kellene mondanod, ami hirtelen a fejedbe ötlik. Némi mérlegeselés már sokat számít. Keresd fel egy olyan szerettedet, akit már nagyon régen nem láttál.

Ikrek

Próbáld meg elfojtani a hatalmas köletekzési vágyadat és légy diszkrét egy nagyobb összeg kiadása miatt. Szívesen dicsekednél a jó beruházásoddal mások eőtt. Érdemes lenne barátokt találni magad mellé, akik hasonlóan lelkes vásárlók, mint.

Rák

Képes vagy a megfelelő szavakat alkalmazni a megfelelő időben. Csak úgy vonzod magadhoz az embereket. Szervezz valamilyen baráti összejövetelt.

Oroszlán

Bár sok barát körülvesz, mégis úgy érzed, hogy kevésbé vagy most pörgős kedvedben. Lehet, hogy elmerülsz egy játékban, könyvben vagy egy filmsorozatban. Most azon vagy, hogy minél kevesebb energiabefeketetés minél jobban érezhesd magad.

Szűz

Még ha nem is terveltél ki semmit a hétvégére, valószínű, hogy összefutsz egy rég látott baráttal az utcán. Engedd, hogy vigyen az ár. Légy tapintatos a pároddal vagy egy barátoddal, mert most extrán érzékeny lehet.

Mérleg

Fontos feladatok vannak a nyakadban, de ne feledd, hogy a hétvége a pihenésé. Fontos, hogy kikapcsolj kicsit, tiszteld a szabadidő szentségét és töltsd el úgy, ahogyan a szívednek legkedvesebb.

Skorpió

Nagyon magas frekvenciára kapcsolódsz be és szívesen töltöd az időd négyszemközti beszélgetésekkel. Sétál egy nagyot, hogy fel tudd oldani magadban a feszültséget.

Nyilas

Bárki, aki elnyeri a figyelmedet, nagyon jól fogja magát érezni veled. Figyelj még fokozottabban oda a környezetedben lévőkhöz. A relaxációról ne feledkezz meg, mert kimerülten nem tudsz jól csinálni gyakorlatilag semmit.

Bak

Igyekszel  távolságot tartani olyanokkal szemben, akik talán túl közel szeretnének férkőzni hozzád. Légy figyelmes, mert szerelem közeledik a láthatáron.

Vízöntő

El kell intézned a fontos, határidős feladatokat. Nem hagyhatod, hogy egymás hegyére-hátára gyűljenek. Ne tervezz be semmi fix programot, mert könnyedén átíródhat.

Halak

A környezeted számít és ad a  véleményedre. Legszívesebben egy gyerekkel töltenéd  a napodat, hogy elengedhesd magad és életre hívd elveszett gyermeki lelkedet. Még egy vidámparkra is beneveznél.

tudasfaja.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL