Napi horoszkóp május 31.- A hónap utolsó napja nagy meglepetésekkel vár téged is!

zodi - Napi horoszkóp május 31.- A hónap utolsó napja nagy meglepetésekkel vár téged is!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp május 31.- A hónap utolsó napja nagy meglepetésekkel vár téged is!
Facebook
0

Napi horoszkóp május 31.- A hónap utolsó napja nagy meglepetésekkel vár téged is!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Megvan az erőd hozzá, hogy a szavaiddal befolyásolj embereket a mai napon, szóval, ha van valami fontos, amit meg szeretnél osztani a nyilvánossággal, akkor tedd meg. Ideje kiküldeni azt a fontos emailt, megszervezni egy megbeszélést, elintézni azt a régóta halogatott hívást, vagy kiküldeni végre az önéletrajzodat.

Bika

A karrieredet illetően te irányítasz és meg kellene győződnöd róla, hogy annak megfelelően kapod-e a fizetésedet. Ha már gondolkozol egy ideje, hogy fizetésemelést kérsz, akkor a ma lesz a legalkalmasabb időpont rá. Persze egy jobban fizető munkát is kereshetsz.

Ikrek

Ha a tegnap pocsékul alakult, akkor tudd, hogy a mai már egy teljesen új nap, ezért te is megújulva érezheted magad. A kozmosz állandóan emlékeztet rá, hogy megvan az erőd, felszólalni azért, amire vágysz, szóval cselekedj ekképpen.

Rák

Az intuíciód elég erős a mai napon, szóval ne lepődj meg, ha azt érzed, hogy előre látsz és hallasz dolgokat, amik még csak most fognak megtörténni. Arra fókuszálj, ami boldoggá tesz, ne terheld le magad olyan programokkal, amelyek kivesznek belőled.

Oroszlán

Jobb, ha ma figyelmesen megválasztod, kivel töltesz együtt időt. Elég érzékeny vagy most és a legutolsó dolog, amit szeretnél, az az, hogy olyan emberekkel vedd körbe magad, akik leszívnak. Legyen egy hely, ahová elvonulhatsz, ha szükséges.

Szűz

Nagy dolgok várnak rád karrier fronton és a mai napra ez különösen igaz lesz. Jó hírek fognak befutni hozzád egy lehetőséget vagy előléptetést illetően. El fogják ismerni a munkádat.

Mérleg

Ideje, hogy kockázatot vállalj a mai napon, különösen, ha a karrieredről van szó. Ha szeretnél valamit megtenni és már a küszöbön állsz, akkor, ne gondolkozz tovább rajta. Higgy magadban és a képességeidben.

Skorpió

Azt érzed, hogy ma bármire képes vagy és ez így is van. Ne gondolkozz azon, hogy mi mehet rosszul, inkább csak a célra fókuszálj. Ne feledd, a hitelességed mindennél többet ér.

Nyilas

A szavaidnak ereje van, így bölcsen használd azokat. Ha szerződést kötsz a mai napon vagy megegyezésre akarsz jutni valakivel, akkor nagy az esélye, hogy a te érdekeidnek kedveznek a történések. Ne félj kérni.

Bak

Ne feledd, hogy amit másokért teszel, az igenis jobbá tesz téged. Amit másokért teszel, az nagyon is értékes dolog. Anyagilag is többet érdemelsz a munkádban is, ezért ne átallj kérni. Ha érzékenyebb perceid vannak, akkor fordulj támogatásért egy baráthoz.

Vízöntő

Nagyon erős a kisugárzásod a mai napon, így ne csodálkozz, ha egymást lökik fel az emberek, hogy a közeledbe jussanak. Sütkérezz a rivaldafényben, megérdemled. Ünnepeld magad, ettől is nőhet az optimizmusod.

Halak

Kissé nyugtalan leszel a mai napon. Fordítsd ezt az energiát valamilyen értékes dologra. Talán jó lenne otthon rendszerezni a dolgaidat és szelektálni egy nagyot, vagy találni magadnak egy csendes helyet, hogy belemerülhess egy projektedbe. Váltsd valóra az álmaidat.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL