Napi horoszkóp június 1. – A hónap első napja sok-sok jót ígér!

zodi - Napi horoszkóp június 1. – A hónap első napja sok-sok jót ígér!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp június 1. – A hónap első napja sok-sok jót ígér!
Facebook
0

Napi horoszkóp június 1. – A hónap első napja sok-sok jót ígér!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

A világ le lesz nyűgözve a tettrekészségedtől a mai napon. Semmi nem jelent számodra akadályt és a család, a barátok is szívesen fordulnak majd hozzád. Csak arra figyelj, hogy olyan dogokat ne vállalj magadra, amiket mindenképpen nekik kell megtenniük.

Bika

Lehet, hogy egy barátod segítségére lesz szükséged, aki jó kapcsolatokkal rendelkezik. Figyelj rá, hogy kérésként hangozzék a hívásod, ne parancsként.

Ikrek

Ne hagyd, hogy a kollégáid vagy a barátaid olyan dologra vegyenek rá, amit nem érzel helyesnek. Ha valaki azt mondja, hogy mást nem tehetsz, csak egy választásod van, akkor adj magadnak időt és fedezd fel, mégis mi lehet azon kívül alternatíva.

Rák

Úgy tűnik, hogy az ég is ellened van, de valószínű, hogy csak te látod ilyen borúsan a helyzetet. Elég szívós jegy vagy, szóval ne hagyd, hogy az apróságok kifogjanak rajtad. Keresd a lelki békéd odabenn.

Oroszlán

Sok dolog van, ami a színfalak mögött alakul és csak később fog manifesztálódni előtted, tehát ne akarj fontos dolgokat illetően most azonnal döntést hozni. Minden a maga idejében fog elérkezni.

Szűz

A saját igényeid legyenek az elsők a mai napon és meg se halld azokat, akik azt mondják, hogy emiatt önző vagy. Természetesen törődsz másokkal, de ez addig nem működhet jól, amíg te nem vagy kiegyensúlyozott.

Mérleg

Minél inkább hajtja valaki, hogy megbízhatsz benne, neked annál inkább óvatosnak kell lenned vele kapcsolatban, mert a te károdra akar elérni valamit. Figyelmesen kövesd a mozdulatait.

Skorpió

Olyan sok dolog van, amiért hálás lehetsz jelenleg az életedben, szóval miért vagy mégis elkenődve? A bolygók arra ösztönöznek, hogy tekints az életre egy sokkal pozitívabb perspektívából.

Nyilas

Az egyik fő feladatod otthon az lesz, hogy csillapítsd a kedélyeket, ami azért furcsa, mert általában te szoktad felrázni az embereket. Eleged van abból, hogy a fejed a vitáktól zeng, szóval a kezedbe veszed a dolgokat.

Bak

Nem gyakran történik meg veled, hogy hideg zuhanyként ér egy dolog, hiszen mindig olyan felkészült vagy és a legtöbb esetben megőrzöd a hidegvéred, viszont most olyasmi történik, ami még téged is meglep. Szerencsére jó értelemben.

Vízöntő

Az anyagiak most jó csillagállást élveznek, így ha valakit a szeretteid közül kedvet támad kényeztetni valamivel, egy percig sem fogsz hezitálni, hogy megtedd-e vagy sem. Pénzen nem lehet szeretet venni, de már alapból sugárzod a szeretetet, szóval ez csak egy kis plusz.

Halak

Talán képes vagy rá, hogy megvédd egy barátodat a tettei következményeitől, de ez valóban jó ötlet? Nem lehetsz mindig az, aki helyette gondolkodik. Hadd tartsa a kezében a sorsa alakulását ő maga.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL