Napi horoszkóp június 13. – Valaki betoppan az életedbe a múltadból!

zodi - Napi horoszkóp június 13. – Valaki betoppan az életedbe a múltadból!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp június 13. – Valaki betoppan az életedbe a múltadból!
Facebook
0

Napi horoszkóp június 13. – Valaki betoppan az életedbe a múltadból!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Nagyon érzelmes lehetsz a mai napon, de nem kell egyedül keresztülvinned ezt. Fordulj a családodhoz vagy a barátaidhoz, ha segítségre vagy megerősítésre vágysz a nehéz pillanatokban. Nem fognak magadra hagyni.

Bika

A mai napon erősen meg fogod szűrni, hogy milyen információkat engedsz mélyen beférkőzni a tudatodba, ugyanis nem akarod, hogy negatív hatások mérgezzék meg a kiegyensúlyozott lelki állapotodat. Bölcs gondolat!

Ikrek

Napi emlékeztető: csakis valódi önmagadként teljesedhetsz ki és lehetsz boldog. Kár is próbálkoznod azzal, hogy mások vélt elvárásainak megfelelj. Nézz magadba mélyen. Ki vagy te? Szerinted, nem pedig más szerint!

Rák

A mai napon egy nagy terhet akarsz letenni a válladról, ami kiváló ötlet, hiszen lehet, hogy jön helyette másik. Ne cipelj sokáig feleslegesen súlyokat. Kíméld magad, szeresd magad és ne feledd, hogy nem vagy más igás lova sem.

Oroszlán

Nagyon lefoglal, hogy mit gondolnak rólad mások? Miközben szeretnél fenntartani egy imázst önmagadról, ne feledd, hogy ha hű akarsz lenni magadhoz, azzal mindig megsérthetsz, akár csak a felszínen is, valakit. Ez benne van a pakliban. Fogadd el.

Szűz

A barátaid és a kollégáid ma nagy segítségedre lehetnek, szóval ne félj közölni, hogy mire van szükséged és hogyan működhettek együtt a leghatékonyabban. Ideje felhagyni a kételkedéssel, önmagaddal szemben.

Mérleg

Most, hogy a munkával minden rendben, a társasági életed végre azt a képet tükrözi, amire már egy ideje vágysz? Ideje találkozni új emberekkel és egyben új lehetőségekkel is.

Skorpió

Most, hogy valami lényegesen új dologra vágysz, talán jó lenne végre búcsút inteni egy kapcsolatnak, legyen az bármilyen minőségű. Ami visszatart, annak nincs helye az életedben. Vagy te nem így gondolod?

Nyilas

Ideje felhagyni néhány régi, negatív szokással, különösen, ha annak anyagi vonzata is van. Lehet, hogy beszélgetésbe elegyedsz a bankoddal vagy éppen a pároddal, hogy valamilyen élhető és kontroll alatt tartható megoldást találjatok.

Bak

Nem kizárt, hogy kompromisszumot kell majd kötnöd egy, a párkapcsolatodat érintő ügyben vagy egy karrierlehetőség okán. Ki lehet jönni belőle úgy, hogy mindenki nyerjen rajta? Ne a félelem legyen a motivációd.

Vízöntő

Nem számít, hogy mennyi elintéznivalód akad, a jólléted ma a legfontosabb. Talán meg kellene ejteni egy egészségügyi ellenőrzést vagy módosítani az étrendeden? Az életcélod pontosítását se hagyd ki a listáról.

Halak

Ha a dolgok az elmúlt időszakban bizonytalannak és keszekuszának tűntek, akkor a mai napon végre enyhülést tapasztalhatsz meg. A mai napra az a feladatod, hogy olyan dolgokat csinálj, amik jó érzéssel töltenek el, megnevettetnek vagy inspirálnak.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL