Napi horoszkóp június 15. – Nyilas, Szűz,Bika, Rák, Kos, Mérleg, Oroszlán, Skorpió, Bak, Vízöntő, Halak

zodi - Napi horoszkóp június 15. – Nyilas, Szűz,Bika, Rák, Kos, Mérleg, Oroszlán, Skorpió, Bak, Vízöntő, Halak
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp június 15. – Nyilas, Szűz,Bika, Rák, Kos, Mérleg, Oroszlán, Skorpió, Bak, Vízöntő, Halak
Facebook
0

Napi horoszkóp június 15. – Nyilas, Szűz,Bika, Rák, Kos, Mérleg, Oroszlán, Skorpió, Bak, Vízöntő, Halak

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

A mai napon olthatatlan vágyat érzel, hogy kiszakadj a napi rutin szorításából. Nyughatatlan leszel és készen állsz bármilyen kalandra, csak hogy végre valami új inger érhessen.

Bika

A mai napon érzelmi síkon sokkal intenzívebben fogod megélni a dolgokat, mint általában. Nagy vágyat fogsz érezni, hogy birtokolhass valamit, ami talán másnak a tulajdona vagy máshoz tartozik.

Ikrek

Ma közelebb fogod érezni magad a szeretteidhez, mint általában. Mindazonáltal, ha konfliktusba keveredsz valakivel, az is kifejezetten intenzív és érzelemdús lesz. Találd meg az arany középutat.

Rák

Eléggé visszafogottan viselkedsz a mai napon, sőt annak is nagy az esélye, hogy mások igényeit és szükségleteit a magadé elé helyezed. A tiéddel törődik valaki?

Oroszlán

A mai napon harmóniában leszel önmagaddal és a környezeteddel, éppen ezért jól fog esni szocializálódni. A flört, a romantika, az utazás, a szabadtéri sportok és a gyerekekkel való játszás is mind terítéken lehetnek.

Szűz

A mai napon mindenkit képes vagy lenyűgözni, te mégis legszívesebben visszavonulnál a világ elől. Ezzel nincs semmi gond, de ne felejtsd el megejteni a fontos beszélgetésedet valakivel.

Mérleg

Alig várod, hogy beszélhess másokkal a mai napon, hiszen fontos mondandód van. Nem csak felszínes témákkal akarsz foglalkozni, hanem mélyre szántó ötletekkel és lelki vívódásokkal is.

Skorpió

A csillagok az anyagi helyzetedre hívják fel a figyelmedet. Ha vásárlásra adod a fejed, mindenképpen tartsd meg a blokkot vagy a számlát, mert még jól jöhet.

Nyilas

Nagyon nagylelkű és közvetlen leszel a mai napon, ráadásul még a Hold is szerencsével lát el. Miért ne tesztelnéd az univerzum erejét? Fogalmazz meg egy szívességet. Mit veszíthetsz?

Bak

Az elmúlt időszakban eléggé kizsigerelted magad, amivel jól magyarázható, hogy miért tudnak olyan könnyen felidegesíteni a szeretteid. Ma úgy érzed, hogy jobb lenne elvonulni a világ elől és teljesen elengedni magad.

Vízöntő

Egy kellemes, társasági nap lesz a mai. Készen állsz bármilyen mókára, szívesen lógsz a barátokkal vagy töltesz időt a gyerekekkel. A jövőbeni terveidet is szívesen megosztod valakivel, akit tényleg érdekel.

Halak

Sokkal több figyelem fog rád terelődni, mint általában és a magánéletedről is több tudódik ki, mint kellene. Mindeközben te csak a családoddal és az otthonoddal foglalkozol, és ez maradjon is így.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL