Napi horoszkóp 2022. június 19. – A szuper napod

zodi - Napi horoszkóp 2022. június 19. – A szuper napod
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp 2022. június 19. – A szuper napod
Facebook
0

Napi horoszkóp 2022. június 19. – A szuper napod

Kos – napi horoszkóp

Az utóbbi napokban sikerült néhány feszültséggel teli percet szerezned magadnak és lehet, hogy a környezetednek is. Ha zavar ez a helyzet, akkor szánj egy kis időt arra, hogy rendezed a sorokat, például elnézést kérsz attól, aki esetleg megbántottál. Ha nehezedre esik a bocsánatkérés, az is megteszi, ha megleped az illetőt egy kisebb ajándékkal. Érteni fogja.

Bika – napi horoszkóp

Számodra fontos, hogy úgy érezd, kiemelkedsz a tömegből és mást, többet teljesítesz, mint a többiek. Néhány embernek ez nem tetszik, de a többség elismeréssel tekint rád. Ha most valaki tanácsot kér tőled, akkor segíts neki önzetlenül.

Ikrek – napi horoszkóp

Te általában mindenkihez pozitívan közeledsz, de ez ma nem fog sikerülni egy valakivel szemben. Az illetőt nem nagyon zavarja, hogy rajta kívül más is létezik és ez téged ma felettébb irritálni fog. Mielőtt keményebb eszközökhöz nyúlnál, használd diplomáciai érzékedet. Lehet, hogy ennyi elég is lesz, hogy elsimítsd a dolgot.

Rák – napi horoszkóp

Hajlamos vagy néha arra, hogy a dolgokat az objektivitás hiányával szemléld. Érthető, ha örülnél annak, ha mindenki veled azonos véleményen lenne, de hidd el, hogy egyáltalán nem baj, ha a dolgokról eltérően vélekedtek másokkal. Hallgasd meg az embereket és fogadd el a tényt, hogy különbözőek vagyunk.

Oroszlán – napi horoszkóp

Valaha folyamatosan érveltél, vitatkoztál és mindent megtettél annak érdekében, hogy az álláspontodat egy-egy kérdésben megoszd a világgal. Az utóbbi időben azonban elcsendesedtél, aminek az lehet oka, hogy úgy érzed, hogy az embereket nem érdekli mások véleménye, a sajátjukat harsogják. Talán szép lassan visszatérhetnél, nem gondolod?

Szűz – napi horoszkóp

Unod már a felesleges csevegést és a parttalan megbeszéléseket, melyek után nem történik semmi? Itt az ideje, hogy változtass ezen, például azzal, hogy cselekedsz és másokat is erre buzdítasz. Néha csak annyi kell, hogy valaki végre elkezdjen valamit csinálni és a többiek követik. Olyan ez, mint amikor az első pár felmegy az üres táncparkettre.

Mérleg – napi horoszkóp

Néha úgy érzed, hogy az emberek egy virtuális valóságban élnek és mintha az lenne a legfontosabb, hogy mit és mennyit mutatunk meg magunkból az interneten. Legtöbben ma már távoli emberekkel társalognak, ismeretlen embereknek írogatnak, miközben elsétálnak azok mellett, akik ott vannak mellettük a valóságban. Te ne legyél ilyen és a saját szemeddel szemléld a körülötted lévő világot!

Skorpió – napi horoszkóp

Lehet, hogy páran azt mondják, hogy közömbös vagy a világ dolgaira, de ez nem igaz, csupán akkor szeretsz beszélni, ha van valamilyen mondanivalód, véleményed. Ma például lesz olyan helyzet, ahol kifejtheted, mit gondolsz egy bizonyos dologról, vagy személyről. Persze lehet, hogy ennek nem mindenki fog örülni majd.

Nyilas – napi horoszkóp

A partnered, a családod nagyra értékelné, ha lazítanál egy kicsit és visszavennél abból a tempóból, amely így felemészti minden energiádat. Egy kis kikapcsolódás, feltöltődés mindenkinek kijár és hidd el, utána dupla mennyiségben tudsz majd teljesíteni.

Bak – napi horoszkóp

Ütemezd át a fontos döntéseket és csökkentsd a nyomást, amely rád nehezedik. Muszáj néha lazítani és pihenni, hiszen egy olyan időszak vár rád hamarosan, amikor bele kell adnod apait-anyait. Készülj fel erre egy nyaralással. Aztán még az is lehet, hogy utána pár dolgot tisztábban látsz majd.

Vízöntő – napi horoszkóp

Te általában a mások problémáinak is ugyanolyan figyelmet szentelsz, mint a sajátodénak, de hidd el, hogy ez nincs jól így. Persze fontos, hogy törődjünk másokkal, de most neked a saját életedet kell rendbe tenni és minden egyébre fordított idő csak késlelteti a problémád megoldását. Itt az ideje, hogy csak magaddal törődj!

Halak – napi horoszkóp

Érzed, hogy valami történni fog veled, vagy a környezetedben valakivel, de fogalmad sincs, hogy mi. Lehet, hogy pozitív lesz a változás, de lehet az is, hogy negatív. Mivel érzékeny ember vagy, könnyen lehet, hogy valaki mással kapcsolatos a megérzésed, olyan valakivel, aki közel áll hozzád. Hamarosan kiderül.


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL