Napi horoszkóp június 20. – Bika, Rák, Nyilas, Bak, Kos, Ikrek, Szűz, Halak, Oroszlán, Skorpió, Ikrek, Vízöntő

zodi - Napi horoszkóp június 20. – Bika, Rák, Nyilas, Bak, Kos, Ikrek, Szűz, Halak, Oroszlán, Skorpió, Ikrek, Vízöntő
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp június 20. – Bika, Rák, Nyilas, Bak, Kos, Ikrek, Szűz, Halak, Oroszlán, Skorpió, Ikrek, Vízöntő
Facebook
0

Napi horoszkóp június 20. – Bika, Rák, Nyilas, Bak, Kos, Ikrek, Szűz, Halak, Oroszlán, Skorpió, Ikrek, Vízöntő

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

A párod vagy valaki, aki közel áll hozzád az agyadra mehet a mai napon, amitől eléggé paprikás hangulatba kerülsz. Mielőtt egy vitába keverednél, az lenne a legjobb, ha tennél egy lépést hátra, vennél egy mély levegőt és átgondolnád a dolgokat.

Bika

A tempó erősen felgyorsul, és könnyen elveszítheted a hidegvéredet, amiért oly sok dologgal kell egyszerre foglalkoznod. Az lenne a legjobb, ha segítséget kérnél. Mozgósítsd az ismerőseidet, hiszen többek között ezért is vagytok egymásnak.

Ikrek

Ha a kreativitásodoról van szó, győződj meg róla, hogy nem adod olcsón magad. Van piaca annak, amivel foglalkozol, szóval higgy magadban és a lehetőségek is érkezni fognak.

Rák

Ideje, hogy megnyomd az újraindítás gombot és belépj az életed egy új fejezetébe. Eressz el néhány érzelmi terhet, amelyek eddig visszatartottak attól a jótól, ami elég közel van hozzád, csak eddig képtelen voltál felismerni. Válassz új irányvonalat.

Oroszlán

Légy tudatos azzal kapcsolatban, hogy minek szenteled a figyelmedet és az energiádat a mai napon, mivel sokkal érzékenyebb lehetsz a megszokottnál. Mivel a fejedet nem dughatod a homokba, fókuszálj olyan dolgokra, amelyek felvillanyoznak.

Szűz

Úgy érezheted, hogy nem igazán illeszkedsz bele egy bizonyos társaságba, ami miatt kissé meginoghat az önbizalmad is. Ha sokkal inkább kívülállónak érzed magad, mint bennfentesnek, akkor ne félj igazi önmagadként viselkedni és odavonzod majd a hasonszőrűeket.

Mérleg

Mások olyan elvárásokkal fordulhatnak feléd a mai napon, ami eléggé feldühít és elkedvetlenít majd. Ahelyett, hogy mindenáron meg akarnál felelni ezeknek az elvárásoknak, az lenne a legjobb, ha a saját jóllétedre fókuszálnál és hagynád, hogy mindenki ellássa a feladatait.

Skorpió

Hagyod, hogy a félelem és az önbizalomhiány az utadba álljon a mai napon? Nem teheted! Csinálj olyan dolgokat, amik megerősítenek. Hagyd, hogy átjárjon a kalandvágy és a kreatív energiád szabadon szárnyaljon. Egyet ne tégy, ne akard magad lebeszélni arról, amit igazán szeretnél.

Nyilas

Egy pénzügyi dolog a terveid útjába állhat, de minden bizonnyal csupán az időzítés a rossz. Lehet, hogy idő kellene még, hogy átgondold, mit is szeretnél igazán. Ne akarj egy teljesen konkrét végeredményre jutni, légy képes alkalmazkodni a változásokhoz.

Bak

Létezik egy régi mondás – Fogd, amire szükséged van, a többit pedig hagyd a polcon. Ezt jobb, ha a mai napon észben tartod, mivel futhatnak be hozzád olyan jó szándékú tanácsok is, amelyek számodra egyáltalán nem jók.

Vízöntő

Fontos, hogy tegyél egy lépést hátra egy projekttől, amin dolgozol és megkérdezd magadtól, hogy valóban megéri-e. Lehet, hogy kisebb részletekre kellene felosztanod és lépésről lépésre haladni, hogy sikeresen elérhesd a célodat. Az időd és energiád nagyon értékes. Csak arra fordítsd, amiért valóban megéri.

Halak

A szerelmi életedben egy kis gikszer léphet fel, és ha erőltetni akarsz valamit, akkor csak még rosszabb lehet a helyzet. Jelen pillanatban csak érezd jól magad ott és úgy, ahogy vagy. Ne feledd, hogy a nevetés vonzó és fertőző. Ha ezt el tudod érni, az már fél siker.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL